Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl yaşar tual : yine aylardan kasım sanki sende kaldı bir yarım her nefesim her anım sanadır canım
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl yıldız tilbe -delikanlım!!! sevmek neden bu kadar zor ya:(((
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl nico hoşgeldin yaaa yaşar-bela sevdan hoşbulduk yaa geç gördüm kusura bakma natalia nın dinlediği çok romantik arap ezgileri var tunus suudi arabistan maçıı feridun düzağaç-düşler sokağı
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl natalia nın dinlediği çok romantik arap ezgileri var tunus suudi arabistan maçıı evet ben de çok seviyorum o ezgileri
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl yok nico dabbeyi izlediysen anlarsın ancak bir tünel vardı o tünel işte
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl izledim heee.ama beğenmedim ben.ondan kalmamış aklımda manu chao-Enjoy yourself
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl zıplayıver çekirge,hoplayıver çekirge,benim canım çekirgem,çekirgeyi salı verdiiiim çayıııra çayııra hobaaaa....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.