Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl teoman aşk kırıntıları bende senin asmak kesmek kelle uçurmak diye başlayıp devam eden şarkıyı şu sıralar dinlediğini düşünüyorum
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Meltem_Cumbul_-_Etek_Sar_.mp3 (kaç defadır baştan dinliyorum)
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl bende senin asmak kesmek kelle uçurmak diye başlayıp devam eden şarkıyı şu sıralar dinlediğini düşünüyorum özür dile
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Ben aşkı yalnız sana yakıştığı için severim Bana da yaşattığın için sevgilim Çok teşekkür ederim.. Gülben Ergen..
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Kızın yine aşık anne Sevdim yine masuane Cezam neyse razıyım ben Yazılmış o kaderime
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Bendim hani ya senin herşeyindim Karanlığın içine neden atıp gittin Kaç gündür dargınım kendime Bitmez tükenmez acılar içinde yalnızım Bilmem nasıl sabah edeyim Lara _ Kahretsin
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Bırakıp gittin beni Yanarım için için Yaralı kuşlar gibi Sensiz bir hiçim Duman gözlüm yaktın beni Duman ettin acımadın, ziyan ettin Duman gözlüm benim için Yaşamaktın, yaşamayı haram ettin Gökhan Özen _ Duman Gözlüm
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl rafet el roman_sürgün... sevgilim telefonda dinletiyor üstelik
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.