Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl mazhar alanson--->>>>>>>>>sarı laleler........................
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl ilkay akkaya-bu son olsun DaĞLaR DoLaNDı YoLLaRıM, Bir KeZ DüZe VaRaMaDıM
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl euovision elemelerinde rusların şarkısını dinliyorum. Bu arada bizim ki berbatttt
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl sesnsız nasılım bak bana gelde bi çorba yap bana nıl karaıbrahımgıl
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl ayrılığım seni yakmadı mı yüzün kızarmış canın acımadı mı ayrılık ilacın olmadı mı son sözü söyledim koymadı mı. hande yener
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl suyu koyun bardağa,biri getirsun bağa,yari azcuk gösterun ben kalkarum ayağa... SAİT UÇAR
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl alnının yazısııı ömrünün yarısııı başının belasııı olmaya geldimmm GÜLŞEN
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl yaşarum dertli dertli, dertler derdume ekli, keremi aslı yaktı benide taş yürekli....
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl denizde karartı var bu gelen kayıkmıdur,ben özledum yarimi ağlasam ayipmidur,oy dumanlar dumanlar hep dağları sardunuz yüreğimin derdini bilseniz ağlardunuz....Kazım KOYUNCU
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl al Tanrım aklımı ki zaten bende değil, al Tanrım kalbimi bu aşk hakkım değil. GÜLŞEN sakıncalı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.