Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl Banda Bassotti- Bella ciao E' questo il fiore del partigiano Oh bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao. İyi akşamlar
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl ESKİMEYEN DOST Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görüşmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik Eski dost düşman olmaz deyipte sitem etme Ayrılığın yükünü yalnız bana yükleme Ne zaman gelirsen gel başıma tac olursun Sen benim eski değil eskimeyen dostumsun Yollarımız ayrı ayrı kalplerimiz bir olsa da Herşey seni hatırlatır kurumuş bir gül olsa da Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Kutsi - Sanane Allahın sopası yokki gökten indirsin Geldin mi sözüme sürüne sürüne Hayatımda biri var mı merak etmişsin Sanane sanane
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Gözlerin nemli nemli basini hic öne egme Ayrilik olur degilki ahh Benim icin üzülme Bundan sonra adini kirk yilda bir anarim Sende kaybettiklerimi baskasina ararim benim icin üzülme... Sevgim yasamaz hic Aglamak bana düser Bir ömür harab oldu ahh Aglamak bana düser.. Bundan sonra adini kirk yilda bir anarim Sende kaybettiklerimi baskasina ararim benim icin üzülme Funda Arar
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Dinle Dinle, babani dinler der benimkisi hep. Funda Arar - Roman
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Funda hanimi severim...beni en cok etkileyen sarkilarin birisi... Ben hep aynı ben, Bir küçük sitem Sen eğiştin sen, Yok sıcak bir ten Ağladım sana, endişe ettim Söz değil, bir tek dokunmak istedim Yalnızım şimdi ilk gece gibi Sanki kapıyı çalıp gireceksin içeri Güneşi görmez oldu gözlerim Ay ışığında seni hep özlerim Bu kadarı yetmiyor ki sevgilim, Hadi gel, yine dans edelim Neye yorsam rüyamı bilemedim Aşkı aramaktan bende vazgeçtim Olmuyor biliyorsun ki denedim Bana gel, yine dans edelim Hadi gel (son) kez dans edelim
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl bilmezler nasıl aradık birbirimizi bilmezler nasıl sevdik birbirimizi iki yitik hasret iki parça can......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.