Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl İncecikten bir kar yağar tozar Elif Elif diye Deli gönül hayran olmuş gezer Elif Elif diye Yar sana hayran , can sana kurban Derdime derman bulamam aşka ne fayda buna ne fayda Elif kaşlarını çatar gamzesi sineme batar Ak elleri kalem tutar yazar Elif Elif diye Yar sana hayran can sana kurban...
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl Bu aşkam ölürüm beni kimse tutamaz Sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden Gözlerin beni tutamaz Düşlerinde büyürüm büyürüm Kabusun olur ölürüm Bu akşam ölürüm sırf senin için Beni ölüm bile anlamaz Bir şiir yazarım bir türkü söylerim Bir sen olurum bir ben ölürüm Bu akşam ölürüm sırf senin için Beni ölüm bile anlamaz..
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl Gitti giden dönmeyecek Kabul et kalbim Asla seni sevmeyecek Hayat ne zalim.. Metin Arolat _ Kabul Et
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl Gece çöker günler solar Gözlerime yaşlar dolar Hatıralar bende ağlar Neredesin Ay Yüzlüm... Karakollar mı kuruldu Kelepçeler mi vuruldu Bak bugünde akşam oldu Neredesin Ay Yüzlüm... Murat Göğebakan...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.