Φ dogville. Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 kesinlikle öyle.animasyonlar çok tutar oldu.. yakın gelecekte kalmayacak pacinolar .. sadece bilgisayar yaratıkları olacak. ben diyorum göl evine gidelim başkaları ice age ister yok olsun animasyon demiyorum ama ilerleyişi korkutucu al pacinonun simone diye bi filmi vardı bilgisayar ürünü simulasyon bir kadın oyuncunun peşinde koşana insanlar.. ben animasyon sinemayı katleder diyorum.. hem göz bozucu çocuklara hitap etmektende uzak çünkü akışı hızlı çocuklar yakalıyamıyor. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 walla ne yalan sölim buz devrini karnıma ağrılar gire gire izledim.ee denir ki şimdi Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Nİye ki bence animasyonlar çok güzel Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 animasyon sinemayı öldürecek.... vah vah....... sci.... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 bizden biri ne zaman oldun sen . animasyon iyidir de ya herşey teknolojiye döndü sinemada insan değil efectler çeker oldu düşmanlar turbo bebekler oldu mesela kayıp balık nemomuydu memomuydu ona üzülür olduk titanikteki ceki bile unutup bizi çizgiler eğlendiririr üzer oldu. o tehlikeden bahsediyorum ben nostrdamus edamla. Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Doğru walla! animasyonlar gerçekten hem eğlendiriyor hem ağlatıyor. Benim bir yiğenim var 12 saat animasyon izliyor daha 3,5 yaşında ama animasyon dayanmıyor kerataya ,çocuk animasyon kahramanı gibi öyle bir sentez var ki..Nemo desem ,oyuncak hikayesi mi desem yok yok sevimli canavarlardaki ,,,neydi o yeşil canavarın adı işte ondan.Terör estiriyor aralarda yaw.Geçen ankara ya gittiğime pişman oldum gözümün üstüne bir vurdu ama geçti..Ya ne olacak bu işin sonu ,en çok çocuklara üzülüyorum hayal ile gerçek arası yaşıyorlar yada büyüyorlar,gerçekten üzücü Bişey yapmalı !!! Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 o kadar dedim shrek çekilirken bakın dedim ben varım dedim yeşile boyarsınız olur biter dedim anlamadılar gittiler anismasyonu soktular oraya.ne var en azından masraf olmazdım...(bana da pek inandırıcı gelmedi) Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 o kadar dedim shrek çekilirken bakın dedim ben varım dedim yeşile boyarsınız olur biter dedim anlamadılar gittiler anismasyonu soktular oraya.ne var en azından masraf olmazdım...(bana da pek inandırıcı gelmedi) shrek iyidir ya çelişkiye bakın animasyonları savunmaya geçermişim simone yi izledikten sonra acaba kidman varmı garcia varmı onlardamı bilgisayar ürünü diye tereddüt etmiştim Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 shrek iyidir ya çelişkiye bakın animasyonları savunmaya geçermişim simone yi izledikten sonra acaba kidman varmı garcia varmı onlardamı bilgisayar ürünü diye tereddüt etmiştim Aslında animasyon yapımlar kadar Animo-İnsancıklarıda ele almak lazım.Acaba insanoğluna has duygu ve anlayışın yok olmasına bağlayabiliriz miyiz bu filmleri...Bunun paralelinde yokoluşun temellerimi atılıyor diye düşünmeden geçemiyorum doğrusu.İnsan ticareti=duygu tacirleri İnsan ırkının en son sürümü bu oluyor herhalde... Sevgiler... Alıntı
Φ bilgisaymaz Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 kesinlikle öyle.animasyonlar çok tutar oldu..yakın gelecekte kalmayacak pacinolar .. sadece bilgisayar yaratıkları olacak. ben diyorum göl evine gidelim başkaları ice age ister yok olsun animasyon demiyorum ama ilerleyişi korkutucu al pacinonun simone diye bi filmi vardı bilgisayar ürünü simulasyon bir kadın oyuncunun peşinde koşana insanlar.. ben animasyon sinemayı katleder diyorum.. hem göz bozucu çocuklara hitap etmektende uzak çünkü akışı hızlı çocuklar yakalıyamıyor. neden katletsin diyorum? teknoloji kullanılarak yeni bir saat dalı oluştu ve ilgi biraz daha bölündü. sinema ve tiyatronun başına gelen gibi. Animasoyonda da iyi işler çıkıyor arkadaşlar, biraz ılımlı olanlalım. Önyargılar arkasından güzellikleri görmemezlik etmeyelim. ben çocukların bunları takip edemeyeceği fikrine katılmıyorum, tam tersine onlar daha detaycı ve yaratıcı. henüz yozlaşmış bir beyinleri yok. ve şimdiye kadar izlediğim animasyonlarda hayata dir ciddi atıflar var. çocuklar hareketi yakalamakta bizden daha iyiler. takılıp kalmazlar kii Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Animasyon iyi değerlendirilirse 7'den 70'e herkese hitap eden yeni bir sanatsal anlayış doğar;aslında bu başladı da(özellikle bilgisayar oyunlarının o meşhur videoları)... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.