Φ glikoz Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Sayın sardunya seni anlayamıyorum ama bu benden kaynaklanan bi sorun değil.Kendi kendinin kurtarıcısı olacakmıssın,kurtar kendini sen tamam. Peygamber de dahi "kimse kimsenin" kurtarıcısı değildir İlk önce 'şefaat etmek' ne demek onu öğrenin ve daha sonra buraya yazın.Şefaat etmek ne demek bunu bilmediğini bastan soleseydin bosuna sana cevap yazma zahmetinde bulunamzdım.Kendi kendi nasıl kurtarırsın inan ki cok merak ediyorum. Unutmamalısın en tarafsız kaynak insanın vicdanıdır.Bana o sözün kaynağini göster ilk önce. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Sayın sardunya seni anlayamıyorum ama bu benden kaynaklanan bi sorun değil.Kendi kendinin kurtarıcısı olacakmıssın,kurtar kendini sen tamam. Peygamber de dahi "kimse kimsenin" kurtarıcısı değildir İlk önce 'şefaat etmek' ne demek onu öğrenin ve daha sonra buraya yazın.Şefaat etmek ne demek bunu bilmediğini bastan soleseydin bosuna sana cevap yazma zahmetinde bulunamzdım.Kendi kendi nasıl kurtarırsın inan ki cok merak ediyorum. Unutmamalısın en tarafsız kaynak insanın vicdanıdır.Bana o sözün kaynağini göster ilk önce. Sizin bu zihniyetiniz hristiyanların İsa A.s için düşündüklerine benziyor. Onlarda İsa peygamberin kendilerini kurtaracağını sanıyorlar. Hatta çarmığa gerilmesinin sebebinin onların kefareti olduğuna inanıyorlar. Siz Allah'tan sonra kendinize başka bir kurtarıcı mı edindiniz. Peygamber de olsa o sadece tebliğ ile sorumludur Allah izin vermedikçe sizi kurtaramaz... Anlayamıyorsunuz ve bu sizden kaynaklanıyor. Çünkü kurtarılma ümidi ile yaşıyorsunuz nasılsa Resul size şefaat edecek. Neye göre şefaat edecek??? İşte anlamama sebebiniz bu siz şekilden ve işi başkalarına havale etmekten ibaret sanıyorsunuz inancı. Kendiniz kendinizi kurtaracaksınız. Açıkça yazayım nasıl mı? Yaptığınız iyilikler ve kötülükler sizin buradan götüreceğiniz tek şey. Terazide tartılacaklar ve hangisi ağır gelirse onu kazanacaksınız. Yani sizin kötülüğünüz fazlaysa sizi Resul kurtaramaz. Allah adildir. Ne bir gram az ne de bir gram fazla yazılmaz. Ne yaparsan onu kazanırsın böylece kendi kendini kurtarırsın. Do you understand me? Alıntı
Φ frazzed Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Şimdi anlaşılıyor neden bu kadar savunma gereği duyduğunuz. Arkadaşlarınızı ben tanımıyorum ama siz nasıl emin olabiliyorsunuz onların türlerinden. Bu cemaate bu kadar sempati duyup hala içine girmemenize şaşırdım, oysa bilseler sizin bu gayretlerinizi çok memnun olurlardı eminim. imzamda ki Web sayfamı adminden izin alarak ekledim işte burada da önyargı var. Siz çok sabit fikirlisiniz. Ben tarikatlere karşı sempati duymuyorum arkadaşım onları tehlikeli, korkunç buluyorum. Ve giyinişlerinin tıpkı Yahudi hahamlarına benzediğini düşünüyorum (sadece rengi siyah değil). Bu önyargı ise evet önyargılıyım ve hayatta en korktuğum şey riyadır. Gerçeğin üstünü örtenlerden farklı görünüp farklı düşünenlerden korkarım. Çünkü ne yapacaları belli olmaz. Yazınızı görmemiştim ama siz yine önyargı ile bakıp cevap veremediğimi düşünmüşsünüz. EEE Einstan doğru söylemiş atomu parçalamaktan daha zor hakikaten. Devletin resmi makamları tarafından tespit edilmedikçe bu servetin nereden geldiğini bilemeyeceğiz. Neden özür dileyeceğim ki bu yazıları gazeteler yazdı ilk kez ben uydurmadım ki. Sizi inandıran şey nedir peki Ahmet hocaya, neden bu kadar çok savunma gereği duyuyorsunuz? Çok mu iyi tanıyorsunuz? Kimin vebal altında olduğunu Allah bilir. Allah'ıma şükürler olsun kimsenin haramına el sürmedim, sürenleride görmezden gelmedim. Özür dilemeyi düşünmüyorum. Aksi ispat edilmedikçe. hekeze merhaba 1: sardunya arkadasımıza bır cvb da ben vermek ıstıyorum asil arkadasım vermıs gercı ama bır de ben vereyım dıorkı o villayı alıcak parayı nasıl bulmus guzel bır soru ınsanlar sormalı tabi de dırek ön yargıda bence yanlıs o hocanın babadan kalma buyuk bır mırası var sen dırek ımamlıkdan nasıl aldı dıosun ama villayı ama dusunmuosun kı ailece zengın olabılırmı acaba dıe cunku zati sen beyınde onlar kötu onlar duzenbaz dıe dusunmus odaklanmısın . Ayrıca sayın NECMETTİN ERBAKAN ıcınde cıraganda dugun yaptı dıolardı nerden geldı bu para dıolardı nıe dırek camur atmak ıcın herkez bılmıomu bu adam Almanyaya yanls bılmıosan leopar tankının patentını satmadımı ordan kac para aylık geldını bılıo ama maksat camur atmak 2: dıosun kı hahamlar gibi gıyınmıs bızım peygamberımızdemı hahamlar gibi giyınıdu bızım camı ımamlarımızdamı hahamlar gibi gıyınıo bız bır kere osmanlı torunlarıyız atalarımıza bak bence 3: O cemaattekıler ınsanlar bır kısıye tabi degıller onların maksadı efendı hz den sefaat almak son nefesde yardımlarına kosması imanının kuvvetlenmesı tmm sen sevmıyebıırsın ama dil uztmayada hakkın asla yok. BENCE degerlı kardesım gözunu kapa beynındekını sıl öle dusun belkı faydası olur ıns yanlıs yazmamısındır ilk defa yorum yazıorum yanlıs bıse olduysa özur YARADANA EMANET hak geldi batıl zahil oldu Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Sizin bu zihniyetiniz hristiyanların İsa A.s için düşündüklerine benziyor. Onlarda İsa peygamberin kendilerini kurtaracağını sanıyorlar. Hatta çarmığa gerilmesinin sebebinin onların kefareti olduğuna inanıyorlar. Siz Allah'tan sonra kendinize başka bir kurtarıcı mı edindiniz. Peygamber de olsa o sadece tebliğ ile sorumludur Allah izin vermedikçe sizi kurtaramaz... Anlayamıyorsunuz ve bu sizden kaynaklanıyor. Çünkü kurtarılma ümidi ile yaşıyorsunuz nasılsa Resul size şefaat edecek. Neye göre şefaat edecek??? İşte anlamama sebebiniz bu siz şekilden ve işi başkalarına havale etmekten ibaret sanıyorsunuz inancı. Kendiniz kendinizi kurtaracaksınız. Açıkça yazayım nasıl mı? Yaptığınız iyilikler ve kötülükler sizin buradan götüreceğiniz tek şey. Terazide tartılacaklar ve hangisi ağır gelirse onu kazanacaksınız. Yani sizin kötülüğünüz fazlaysa sizi Resul kurtaramaz. Allah adildir. Ne bir gram az ne de bir gram fazla yazılmaz. Ne yaparsan onu kazanırsın böylece kendi kendini kurtarırsın. Do you understand me? Şefaat..Şifa kökünden geliyor..şifa verende Şifacı yani şefaatçi oluyor.. Varsa bir rahatsızlık bu gezegendeyken bulunacak şifacı..çünki şefaat bu gezegende gerçekleşecek..ÖTE,de mi..Allah selamet versin.. şifacıda şifada şifayı gerektirecek her ne ise hepsi bu gezegende ve SİZ,de.. 1 Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Kızım babanın peygamberliği fayda etmez..kendi MİRAC,ını yap.. demişmi böyle bir söz.. 1 Alıntı
Φ sarıgöl Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Şefaat..Şifa kökünden geliyor..şifa verende Şifacı yani şefaatçi oluyor.. Varsa bir rahatsızlık bu gezegendeyken bulunacak şifacı..çünki şefaat bu gezegende gerçekleşecek..ÖTE,de mi..Allah selamet versin.. şifacıda şifada şifayı gerektirecek her ne ise hepsi bu gezegende ve SİZ,de.. Bu "GEZEGEN" de ŞİFA gerçekleşecek der zatı muhterem peki, ÖTE tarafı (AHİRET) geç der ezcümle... Şifa'dan kasıt "şifacıda,şifada,şifayı gerektirecek" her ne ise bu gezegende imiş... Şimdi Evren ve İnsan bu gezegen, nasıl var olmuş ve şifaya ihtiyaç niye hissetmiş (maddi,manevi) bu gezegenin AKLI ve BİLİNCİ'Lİ tek varlığı olan İnsan... Sonra Evrenimiz İnsana göre sonsuz,21. yüzyıl verilerine göre birde TAKYONLAR alemi diye bir boyut üzerine bilim adamları çalışıyor,buradan çıkacak sonuç çok önemli yani "MELEKUT" alemi gibi bir şey ve buradaki sonuca ne der bu gezegenin mahdumu ezoterikçi İnsan ve namıaz abimiz... Şimdi bu gezegende ve Evrenimizde bizden başka canlılar varmıdır ve "ŞİFALARI" nelerdir... Bekliyorum ve bekliyoruz,heyecenla... Şifa; kökünden gelen Şefaat için... ŞEFÂAT Bir kimsenin bağışlanmasını istemek; bir kimseden, başka bir kimse için iyilik yapmasını ve zarardan vazgeçmesini rica etmek; yardım etmek; başkası hesabına yalvarmak, rica etmek; birinin önüne düşüp işinin görülmesi için dua ve niyazda bulunmak. Şefâat edene eş-şâfi', eş-şefi (başkası lehine taleb eden) denilir. ŞEFAAT) Arapça Ş-F-A kökünden türemiştir.Üç anlamda kullanılmıştır. 1-Torpil ve iltimas anlamında cahiliyyeden günümüze kadar kullanılmıştır.Cahiliyye Arapları Allah’tan başka taptıkları ilahları Allah’a yaklaştırsınlar diye aracı(şefaatçı) kabul etmişlerdir.(Yunus/18) 2-Bir şeyi çift yapmak,ikilemek anlamında kullanılır.”Bilal ezan okurken her cümleyi ikilemekle emrolundu”(Buhari,Ezan,1/2) 3-Kelimenin bir başka türevi şüf’â sigasıdır.Satılmakta olan bir malı ortağın veya yakınların öncelikli alma hakkıdır. Saygılar. Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Sn.Sarıgöl.. Allahın alemleri başını döndürür..sen bak kendi alemlerine..varsa arıza hastalık şifasını ara..şifa bundan ibaret sana bana.. Huzursuz gönül ile namaz olmaz..hayat mutlu ve huzurlu yaşanırsa ANLAŞILIR..şifa bunun için lüzumludur..ve bu gezegende olması FARZ,dır..ÖTE,de Allah selamet vere..ÖTE neresi ise.. 1 Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Sırf merağımdan..Bu yıl o sokağa gittim (İsmailağa sokağı) ve o camide (ismailağa Camii)namaz kıldım.Tuhaf bir şekilde ilk önce beni camiye almak istemediler ajan falanmı zannettiler bilmiyorum ama sonra kapılar açıldı içeri girdim.. Her yer lokantalar alışveriş mağazaları dükkanlar aklınıza gelecek her şey orada onların tekelinde hep aynı kadınlar hep aynı erkekler öyle büyük bir güç var ki orada kırılmasıda aşılmasıda çok zor bunu kendi gözlerimle gördüm... Tıpkı Adıyaman Kahta'da gördüğüm gibi Birgün bu merağım başıma bir iş açmaz umarım Alıntı
Φ sarıgöl Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Allahın alemleri başını döndürür..sen bak kendi alemlerine..varsa arıza hastalık şifasını ara..şifa bundan ibaret sana bana.. Yüce Rabbimiz, tüm varlıkların, tüm alemlerin, yerde ve gökte olanların tümünün Yaratıcısıdır. Allah (cc), tek bir karıncanın toprak altındaki yaşantısını, insan bedenindeki tek bir hücrenin her an her saniye yaptıklarını, bir timsahın yavrusuna olan hassasiyetini, yere düşen sayısız yapraktan her birinin durumunu, tek bir bakterinin bir canlı bedenini istilasını, zahmetsizce havalanıp uçan, yeryüzünden dilediği gibi rızık edinen bir kuşun teslimiyetini bilen, bunların tümünü yaratan, tüm bunları yoktan var edendir. Allah (cc) için tüm bunları bilmek, tüm bunları dilediği bir zamanda yeniden, dilediği biçimde tekrar yaratmak kuşkusuz ki çok kolaydır. Yüce Allah (cc)'ın sanatı, tüm varlıklara, tüm yarattıklarına hakimdir. Bu sanat, üstündür ve kusursuzdur; Rabbimiz olan Allah (cc)'ın büyüklüğünün, kudretinin ve gücünün bir tecellisidir. Yerde ve gökte olanların tümünün Hakim'i olan Allah (cc), mutlaka hakkı hak olarak pekiştirip galip kılacak ve batılı yok edecektir. Rabbimiz bir ayetinde şöyle buyurur: "De ki: "Hak geldi, batıl yok oldu. Hiç şüphesiz batıl yok olucudur." (İsra Suresi, 81) Doğru, ALLAH c.c. Alemleri baş döndürür ve yanlız Dünyamızda olan idrak, dışındadır, "İdraksizliği idrak,İdraktır, Hz Ebu Bekir" dolayısı ile, arıza,hastalık olabilir,biz fani olan İnsanda ve çaresi belli değilmi... Huzursuz gönül ile namaz olmaz..hayat mutlu ve huzurlu yaşanırsa ANLAŞILIR..şifa bunun için lüzumludur..ve bu gezegende olması FARZ,dır..ÖTE,de Allah selamet vere..ÖTE neresi ise.. Buradan hareketle (yukardaki alıntı) Huzursuz Namaz olmaz doğru... Ama Namaz niye kılınır "ÖTE" taraf için değilmi ve bu gezegende farz olması "ÖTE" tarafta sorulacak, yapıp yapmadıklarından (Dünyada) dolayı değilmi mantıkı olarak... ?İnsanlardan kimi ?Rabbimiz bize dünyada da güzellik ver, ahirette de güzellik ver, bizi ateş azabından koru!? der. İşte onlara, kazandıklarından bir pay vardır. Allah, hesabı çabuk görendir.? (Bakara, 2/201,202) Hani İbrahim, ?Rabbim! Bu şehri güvenli bir şehir kıl. Halkından Allah?a ve ahiret gününe iman edenleri her türlü ürünle rızıklandır? demişti. Allah da, ?İnkâr edeni bile az bir süre, (bu geçici kısa hayatta) rızıklandırır; sonra onu cehennem azabına girmek zorunda bırakırım. Ne kötü varılacak yerdir orası!? demişti. (Bakara 126) Bak İbrahim a.s. Ahiret diyor neresi ise... Siz zatı aliniz İbrahim Peygamber kavlindenseniz bilirsiniz malumdur... Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Sn.Sarıgöl.. dayı ne sana nede bir başkasına..gelin bu İnanca he deyin..demiyor..böyle inanıyorum,bu şekilde yaşıyorum..ve gayette MUTLU ve HUZURLUYUM.. diyor.. ÖTE,si için namaz kılıyorsanız Allah kabul etsin..ne diyeyim..biz namazı burada ve burası için İKAME ediyoruz.. Neden namaz kıldığınızı çözmüşsünüz,mübarek olsun.. Ahıretiniz bu gezegendeki ANI ve HATIRALARINIZDAN başka bir şey değil..güzel anılarınız olsun yeter..düşünmeyin bile ÖTE,yi.. Ayrıca Sn.Sarıgöl.. dayının yazdıklarından hangi cümle ahlaksızlığı nefreti hoşgörüsüzlüğü yada sosyal ilşkilerde SAPKINLIĞI tavsiye ediyor..Kitaba uymayan nereleri.. 1 Alıntı
Φ sarıgöl Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 dayı ne sana nede bir başkasına..gelin bu İnanca he deyin..demiyor..böyle inanıyorum,bu şekilde yaşıyorum..ve gayette MUTLU ve HUZURLUYUM.. smile.gif diyor Bize inanca gelin demiyorsunuz,o sizin sorununuz... Fakat yazdığınız bazı yazılar İslam ve İnananlarını alakadar ediyor,dolayısı ile bende eleştirimi yapıyorum doğal olarak,üstelik size diyormuyumki illa benim,bizim inandığımız gibi yaşayın,sepeti koluna herkes yoluna... ÖTE,si için namaz kılıyorsanız Allah kabul etsin..ne diyeyim..biz namazı burada ve burası için İKAME ediyoruz. Olay bu sizin namazınız burası için ise demekki Ahiret inancınız yok dolayısı ile İbrahim a.s. ın İsmini zikrederek Hanif olanı reddedip birde İbrahim a.s. inanan semitik dinlerin tümünü bir çırpıda silip atıyorsunuz burada mecburen devreye girmek icap ediyor doğal olarak,ne dersiniz... Ben diyorumki siz ezoterikçisiniz,siz bir şey yazmıyorsunuz ve aynı şeyleri avara kasnak gibi tekrar,tekrar yazıyorsunuz,yazın,yazın ama ne olduğunuz neye inandığınızıda yazında ona göre davranalım değilmi... Neden namaz kıldığınızı çözmüşsünüz,mübarek olsun.. smile.gif Ahıretiniz bu gezegendeki ANI ve HATIRALARINIZDAN başka bir şey değil..güzel anılarınız olsun yeter..düşünmeyin bile ÖTE,yi. Bu düşünce sizin sui zannınız,sizi alakadar eder ama "ÖTE TARAFI" düşünmeyin demek sizi ve düşüncenizi aşar dolayısı ile ben yazdım oldu yerine kanıt delil ister bilimsel,ister dinsel verin yoksa forumlarda yanlız fikir beyan eden durumunda kalan bir kişi durumunda olursunuz... Ayrıca Sn.Sarıgöl.. smile.gif dayının yazdıklarından hangi cümle ahlaksızlığı nefreti hoşgörüsüzlüğü yada sosyal ilşkilerde SAPKINLIĞI tavsiye ediyor..Kitaba uymayan nereleri.. YANLIZ AHİRETİ İNKAR YETER ARTAR BİLE... Dolayısı ile gerisini yazmak bile boşuna klavye tuşlamak olur... Anlaşılmıştır umarım. Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Bize inanca gelin demiyorsunuz,o sizin sorununuz... Fakat yazdığınız bazı yazılar İslam ve İnananlarını alakadar ediyor,dolayısı ile bende eleştirimi yapıyorum doğal olarak,üstelik size diyormuyumki illa benim,bizim inandığımız gibi yaşayın,sepeti koluna herkes yoluna... Tamam..burada anlaştık işte.. varsa yolu,herkes yoluna.. Olay bu sizin namazınız burası için ise demekki Ahiret inancınız yok dolayısı ile İbrahim a.s. ın İsmini zikrederek Hanif olanı reddedip birde İbrahim a.s. inanan semitik dinlerin tümünü bir çırpıda silip atıyorsunuz burada mecburen devreye girmek icap ediyor doğal olarak,ne dersiniz... Ben diyorumki siz ezoterikçisiniz,siz bir şey yazmıyorsunuz ve aynı şeyleri avara kasnak gibi tekrar,tekrar yazıyorsunuz,yazın,yazın ama ne olduğunuz neye inandığınızıda yazında ona göre davranalım değilmi... Ne yapıyorsan İNANÇLARIN adına burada yapıyor ve sonucunu görüyorsun..bunlarda senin anıların oluyor..işte kendi ellerin ile yazdığın kitabın bu..bunu okuyacaksın..Hz.Muhammedin kitabından kopyada çekemiyeceksin..ahırete inanmadığımı nereden çıkardın şimdi.. dayı Ahırette yaşıyor..sizde geleceksiniz bekliyor.. Bu düşünce sizin sui zannınız,sizi alakadar eder ama "ÖTE TARAFI" düşünmeyin demek sizi ve düşüncenizi aşar dolayısı ile ben yazdım oldu yerine kanıt delil ister bilimsel,ister dinsel verin yoksa forumlarda yanlız fikir beyan eden durumunda kalan bir kişi durumunda olursunuz... Zaten öyle değilmiyim..sadece KENDİ fikrini yazan BİRi değilmiyim.. ÖTE tarafın nesini düşünüyorsunuz..görmediğiniz,hakkında çok az şey bildiğiniz,bütün benzetmeleri bu gezegenle ilgili Ahıreti nasıl düşünürsünüz merak ediyorum.. bu görünür alemi çözdük,şimdi sıra ahırette..almıyalım kardeş biz.. alanada engel olmayalım.. YANLIZ AHİRETİ İNKAR YETER ARTAR BİLE... Dolayısı ile gerisini yazmak bile boşuna klavye tuşlamak olur... Anlaşılmıştır umarım. Boşuna hiç bir şey OLMAZ.. şikayet ve inkar olmaz dayıda.. Alıntı
Φ sarıgöl Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Ne yapıyorsan İNANÇLARIN adına burada yapıyor ve sonucunu görüyorsun..bunlarda senin anıların oluyor..işte kendi ellerin ile yazdığın kitabın bu..bunu okuyacaksın. Şimdi bu yazılan İnançlar doğrultusunda ne yapıyorsan tabiiki Dünyada yapılacak,kelime hokkabazlığı yaparak olayı seyrinden çıkarma, ve yaptıkları İnsanın her ne ise Ahrette karşılığını bulacak, doğal olarak dünyada'da bir karşılığı olacak ama bu karşılık sınırlı olup Ahrette olanlar sınırsız olacak... Hz.Muhammedin kitabından kopyada çekemiyeceksin..ahırete inanmadığımı nereden çıkardın şimdi.. dayı Ahırette yaşıyor..sizde geleceksiniz bekliyor.. Şimdi'de şu yazdıklarındaki Hz Muhammedin Kitabı (haşa) ve Ahrette yaşamak... Ve biz Allah c.c. Kitabı Kur'an'ı Kerimi bu Dünyadaki yaşamımızda kopyalar ve uygularız İnşaAllah. Ahrette İmtihan yok sonuçları var... Ve... ÖTE tarafın nesini düşünüyorsunuz..görmediğiniz,hakkında çok az şey bildiğiniz,bütün benzetmeleri bu gezegenle ilgili Ahıreti nasıl düşünürsünüz merak ediyorum.. bu görünür alemi çözdük,şimdi sıra ahırette..almıyalım kardeş biz.. alanada engel olmayalım. Alma kardeş zaten Ahrette yaşıyorsun baksana çözmüşsün her şeyi namıaz biraderle... Alanada engel olmam söz konusu değil zira alıp almamak konusunda'da ikilemde kaldığın belli hem yaşadığın yer Ahret,hem istemediğin yer *******... Geç... YANLIZ AHİRETİ İNKAR YETER ARTAR BİLE...Dolayısı ile gerisini yazmak bile boşuna klavye tuşlamak olur... Anlaşılmıştır umarım. Boşuna hiç bir şey OLMAZ.. şikayet ve inkar olmaz dayıda.. Burada yazdığım inkar etme olayına verdiğin yanıt bile ciddiye alınmayacak bir şey,sebebi yazdığım hiç bir yazıya direk cevap yazmadan kendi kişisel ezoterik panteist yaklaşımını sergiliyorsun... Aslında olay hep aynı (bu görüşü savunanlar açısından) ve ne yazarsak yazalım ve yazıyoruz hep aynı teraneler fakat dikkat ediyorum bizim yazdıklarımız inananlar açısında her iddiaya değişik yazarak ve aynı yere çıkan yazılar yazıyoruz,dolayısı ile aramızdaki fark'ta farkedenlerce anlaşılıyor. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Sırf merağımdan..Bu yıl o sokağa gittim (İsmailağa sokağı) ve o camide (ismailağa Camii)namaz kıldım.Tuhaf bir şekilde ilk önce beni camiye almak istemediler ajan falanmı zannettiler bilmiyorum ama sonra kapılar açıldı içeri girdim..Her yer lokantalar alışveriş mağazaları dükkanlar aklınıza gelecek her şey orada onların tekelinde Topiğin başında sorduğun "bir imam neden öldürülür" sorusunun cevabını kendin vermişsin işte. Böyle büyük rantın olduğu yerde kavga da olur, çekişme de olur, cinayet de olur. Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Kendi Hakikatimi anlatıyorum Sn.Sarıgöl.. yaşadıklarımı..elde ettiğim sonuçları yazıyorum..siz ne yazıyorsunuz..hadi biz kendi FİKRİMİZİ yazıyoruz.. yazdığım hiç bir yazıya direk cevap yazmadan kendi kişisel ezoterik panteist yaklaşımını sergiliyorsun... alıntı..sarıgöl.. Ezoterik..panteist..bu yakıştırmalarıda SEN yaptın dayıya.. 1 Alıntı
Φ sarıgöl Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Kendi Hakikatimi anlatıyorum Sn.Sarıgöl.. yaşadıklarımı..elde ettiğim sonuçları yazıyorum..siz ne yazıyorsunuz..hadi biz kendi FİKRİMİZİ yazıyoruz.. yazdığım hiç bir yazıya direk cevap yazmadan kendi kişisel ezoterik panteist yaklaşımını sergiliyorsun... alıntı..sarıgöl.. Ezoterik..panteist..bu yakıştırmalarıda SEN yaptın dayıya.. Aksini yaz... Kendi hakikatin, ayna,ayna ve yine ayna... Gönderdiğim bütün iletilerde direk olarak konuyu izah ettim,siz daha hala "AYNA" olayından öteye gidemiyorsunuz... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.