Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Merhaba,

Size bir soru:

Misyonerlerin hepsi bir midir?

1- "Siyasi çikar" amaci güden misyonerler vardir:

Bunlar "çIKARCI" di$ güçlerin ma$asidirlar, kisacasi bu faaliyetleri Kutsal Kitaplara kesinlikle aykiridir!

2- Peygamberleri örnek alan misyonerler vardir:

Bunlar Dini teblig etme amaciyla, çIKARSIZ, sadece inançlarini ya$arlar, kisacasi bu faaliyetleri Kutsal Kitaplarla kesinlikle uyumludur!

---Bu 2 gruba ayirdigim "misyonerlere" e$it mi davranilmali?

---Kurunun yaninda ya$i da mi yakacagiz?

Dünya artik "$effaf", Medya çok güçlü, kötü amaç güden misyonerlerin çirkin oyunlari zaten bir bir ortaya çikiyor ve yaptiklariyla da çikmaya devam edecek zaten!

Sevgili Arkada$lar,

Tevrat, Zebur ve Incil'e SAMiMi $ekilde inanan HERKES bu faaliyete katilmaya MECBURDUR, buna mecbur kilanda inandiklari Mukaddes Kitap'tir (Tevrat, Zebur ve incil)!

NAMAZ KILMAK SADIK BiR MÜSLÜMAN içiN NE iSE, VAAZ ETMEKTE SADIK BiR "MiSYONER" içiN ÖYLEDiR!!!

SADIK Bir Müslümani Namaz kilmaktan hangi kuvvet alikoyabilir?

Gerekirse bu ugurda ölür, öyle degil mi?

SADIK Bir "Misyoneri" Vaaz etmekten Hangi kuvvet alikoyabilir?

Gerekirse o da bu ugurda ölür!

Hiristiyan ülkelerin vatada$larinin bir bölümü, "ikiz kuleler" saldirilarindan sonra Yurtta$larimizdan 'bazilarinin' yaptigini yapmaya karar verdi:

HEDEF GÖSTERMEK!

- Bazi Yurtta$larimiz iyi-kötü ayirimi yapma zahmetine katlanmadan, anlamaya çali$madan "kuruyla birlikte ya$i da yakarak", "Tüm Misyonerler Kötüdür, onlara kar$i harekete geçmeliyiz!" diyor!

- Bazi Hiristiyanlar da iyi-kötü ayrimi yapma zahmetine katlanmadan, anlamaya çali$madan "kuruyla birlikte ya$i da yakarak", "Tüm müslümanlar teröristtir, onlara kar$i harekete geçmeliyiz!" diyor!

Onlar bir adim ileri gittiler çünkü raporlara göre 11 Eylül saldirilarindan sonra camileri ve müslümanlari iyi - kötü ayirimi yapmadan hedef aliyorlar, saldiriyorlar!

Bu tür $eyler yapmakta Haklilar mi?

Degiller elbette ama nasil anlatacaksiniz onlara, anlamaya çali$mazlarsa Yazik olacak tüm "iyi" Müslümanlara!

Ayni $ekilde böyle devam ederse yazik olacak "iyi" Misyonerlere!

"Ikiz Kuleleri" yerle bir eden Teröristleri Tüm müslümanlarla özde$le$tirmek ne kadar dogruysa tüm Misyonerleri de ayni görmek o kadar dogrudur (!)

iKi GÖRÜ$TE ORTAK PAYDA: ÖNYARGI!

YAZIK!

Ho$çakalin...

Gönderi tarihi:

YESHUA: Uyumayı çokmu seviyorsun haber türk üç defa gösterdi, verdikleri teoristlerin filanca yerde yaşadıklarını, kuleye giren uçak yolcu uçağı olmadığını yakın cepheden büyüterek gösterdi. Uçak havada ikmal tankeri camları yok altına monte edilmiş bonbayı ve bonba duvara çarptıktan sonra patladı, bina çökmeden evvelde aşağı doğru üç ayrı yerde patlama oldu ispanyol bina yıkma şirketinin yaptığı gibi bina dümdüz çöktü daha neler var uyuma.

Gönderi tarihi:

Lena bu arkadaş kim..

Misyoner falanmı..

Burada misyonerini iyisi kötüsü olurmu olmazmı diye ahkama gerek yok..

Türkiyede misyonerin hiç birisi olamaz..

Kardeşim bura müslüman bir ülkedir..

Burada hırıstiyanlık psopagandası yapamazsınız..

Saygılar....

Gönderi tarihi:

Kim hırıstiyanlık prorobagantası yapıyor benmi. yapana karşı çıktığımı görmüyormusun anlama kabiliyetinimi kaybettin. Müslümanların üstüne atılan suçu kendilerinin yaptığını anlatmaya çalıştım.

Gönderi tarihi:
Kim hırıstiyanlık prorobagantası yapıyor benmi. yapana karşı çıktığımı görmüyormusun anlama kabiliyetinimi kaybettin. Müslümanların üstüne atılan suçu kendilerinin yaptığını anlatmaya çalıştım.

:lol::lol: lena kusura bakma ya...

Gönderi tarihi:

Lena sen eksik olma emi..))

Sna hıristiyan propagandası yapıyorsunmu dedim...))

Beni güldürdün ya..

Sana diyorumki o arkadaş misyonermi..))))

Gönderi tarihi:

Bakın ben 17 yaşındayken bir internet sitesine girmiştim türkiyedki hristiyanların forum doldurun bedava incil ve vcd yollayalım diyorlardı ve ben o formu doldurdum 1 hafta sonra vimdeydi bendeki amaç KURAN ın emrettiği gibi bütün kitapları okumakdı işin berbat yanıysa türkiyedeki gençlerin çok önemli bir bölümünün Kuran-ı kerimden bir haber yaşaması ve bunu engellemek bunu aksini teşvik etmek için hiç bir gurubun tam anlamıyla faal olmaması adam avrupadan buraya gelip misyonerlik yapıyor ama bizimkiler hurafelerle yaşıyor kuran eğitimi verilmiyor okullarda balık baştan kokuyor onlar misyonerliği yabancı bir ülkede alalen yaprken işin üzücü tarafı bizmkiler gizlenerek yapıyor toplum sisteme karşı geliyor hatta laikliği bile tehdit ediyorsunuz diyenler bile oluyor ama o hristiyana hiç bir şey denmiyor bizim sistemimiz acaba dini bir gericilk olarak mı görüyor hristiyanlık hakkında niye herhangi bir laf söylenmiyor bu nasıl bir berbat kavram kargaşası yada bizmkiler hangi tarafı tutuyor bir hristiyan ibadetini rahatlıkla yapr bu ülkede öylede olması gerek zaten buna karşı çıkana ben karşı çıkarım ama bazı insanlar var ki namazı gizli kalıyor statüsünden işinden olmamak için hatta alalen yapanlar sohbet aralarında mizah konusu oluyor gerici bile deniyor ama hristiyan musevi yaparsa bravo adamlar dinine çok bağlı derler bizmkilerin kendi dinine ibadet yapan aynı ülke insanlarına yobaz demesi sapıkça değilmi ? Kral x bundan daha güzel bir ülke olur mu misyonerlik yapmak için maalesf var ve sayıları dahada artıcak bizm gibi cahil toplumlara çok kolay girebilirler hollywood filmlerinden bile etkilenip hristiyanlığa sempatisi olan cahil halk kesmi bile vardır eminim e daha ne olsun

Gönderi tarihi:

En kötüsü o bahsettiğin ve kastettiğin cahil zümre, kendilerini medeni görür...

Güya bunlar toplumun elitleri...))

Yada kendilerini öyle bilirler..

Yemin ederim pire kadar değerleri yoktur gözümde..

Ne reelde ne de sanalda...

Kokuşmuşluk, çürümüşlük, rezalet..

Böyle bir ülkede yaşamaktan değil, böyle insanlarla yaşamaktan nefret ediyorum..

Saygılar..

Gönderi tarihi:
Bakın ben 17 yaşındayken bir internet sitesine girmiştim türkiyedki hristiyanların forum doldurun bedava incil ve vcd yollayalım diyorlardı ve ben o formu doldurdum 1 hafta sonra vimdeydi bendeki amaç KURAN ın emrettiği gibi bütün kitapları okumakdı işin berbat yanıysa türkiyedeki gençlerin çok önemli bir bölümünün Kuran-ı kerimden bir haber yaşaması ve bunu engellemek bunu aksini teşvik etmek için hiç bir gurubun tam anlamıyla faal olmaması adam avrupadan buraya gelip misyonerlik yapıyor ama bizimkiler hurafelerle yaşıyor kuran eğitimi verilmiyor okullarda balık baştan kokuyor onlar misyonerliği yabancı bir ülkede alalen yaprken işin üzücü tarafı bizmkiler gizlenerek yapıyor toplum sisteme karşı geliyor hatta laikliği bile tehdit ediyorsunuz diyenler bile oluyor ama o hristiyana hiç bir şey denmiyor bizim sistemimiz acaba dini bir gericilk olarak mı görüyor hristiyanlık hakkında niye herhangi bir laf söylenmiyor bu nasıl bir berbat kavram kargaşası yada bizmkiler hangi tarafı tutuyor bir hristiyan ibadetini rahatlıkla yapr bu ülkede öylede olması gerek zaten buna karşı çıkana ben karşı çıkarım ama bazı insanlar var ki namazı gizli kalıyor statüsünden işinden olmamak için hatta alalen yapanlar sohbet aralarında mizah konusu oluyor gerici bile deniyor ama hristiyan musevi yaparsa bravo adamlar dinine çok bağlı derler bizmkilerin kendi dinine ibadet yapan aynı ülke insanlarına yobaz demesi sapıkça değilmi ? Kral x bundan daha güzel bir ülke olur mu misyonerlik yapmak için maalesf var ve sayıları dahada artıcak bizm gibi cahil toplumlara çok kolay girebilirler hollywood filmlerinden bile etkilenip hristiyanlığa sempatisi olan cahil halk kesmi bile vardır eminim e daha ne olsun

nasıl ki müslümanlar dünyada islamın yayılması için çalışıyorlar, bu insanların yaptıgı da aynı şey...yani hristiyan misyonerlere bu ülkede işiniz yok hristiyanlık propagandası yapamazsınız dersek, islami cemaatlerin yurtdışında girdiği faaliyetleri de durdurmak gerekir...ama bizim ülkemizde yanlış işler yapılıyo...sokakta incil dagıtırsanız kimse karışamaz, dininizi yaşıyor sayılırsınız, ama kuran dağıtırsanız din istimarı yaptıgınız gerekçesiyle hemen gözaltına alınır ve yargılanırsınız....

Gönderi tarihi:

merhaba yeshua yazını okudum ....

öncelikle belirteyim ki....

Anadolu Selçuklu döneminde papazlar , hahamlar , hocalar bir arayagelir halkın huzuru önünde dini konular tartışırlarmış !!!

bize ne kadar uzak dimi aslında bugünün dünyasına bile uzak....

asıl korkunun temelinin ne olduğunu sana söyleyeyim halkına adam gibi dini eğitim vermeyen bir sistem şimdi halkının başka bir dine geçmesinden korkuyor !

birincisi bence kötü bir müslümandansa iyi bir hristiyanı tercih ederim ! en azından onun ne yapacağı bellidir ...

ama gözüm

şuda bir gerçekki

incil de öyle çok ahım şahım bir eser değil ...

ben daha iyisini yazardım demek geçiyor içimden ....

Gönderi tarihi:

aslında bencede olmarında sakınca yok kendini bilen kendini kaptırmaz bunlara şimdi güney afrikadan amerkiya kadar 400 e yakın okulu olan orada islam ve türk kültürünü yaymaya çalışan ve bir sürü insanı müslüman yapan cemaat var bunların az çok kim olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur at binenin kılıç kuşanındır kim iyiyyse kendini göstersin bu demokrasinin gereğidir kral x bak ingilterede yaşayan bir iranlıyla konuştum üniversitlere bırak türbanlı girmeyi adamlar özel mescit yapmışlar odalarıda ona göre düzenlenebiliyor bu müslüman bir ülke türkiyede suçdur mesala ama işte sorun onlarda değil bizde bence sen ülkende hristiyanalr incil dağıtırken kuran dağıtamıyorsun belkide sistemin üzerine gelemsinden korkuluyor bence misyonerlik yapabilirler bizde yapıyoruz çünkü demokrai bizde yok desem yeridir amerikan dışişleri bakanı diyorku hani sizin müslüman ülkenizde öğrencileriniz gireniyor ya okula bize gelsin diyerek gazetede sırıtıyordun otoğrafda yani dalga geçiyordu haklı olarak bence sorun onların misyonerlik yapmasında değilde bizim kendimizde zaten incile bakınca pradaki çelişkileri görecikdir aklı selim bir şahsiyet

Gönderi tarihi:

Dinlerini yaşamaları, başka, dinlerini yayamları başkadır..

Bizler onların memleketinde rahatça dinimizi yaşayabiliyorsak, onlarda burada yaşayacaklar..

Ona itirazım yok..

Ama para dağıtarak, birşeyler vaad ederek, hırıstiyanlık propagandası yapmalarına razı değilim..

Bugün, dininizi kemale erdirdim, ikmal ettim. Size olan nimetlerimi tamamladım ve sizin için din olarak İslamı seçtim. [Maide 3)

Saygılar...

Gönderi tarihi:

evet olayın bu boyutuna bende karşı çıkıyorum parayı kullanıp yapanlara ama bunu düzgünce kitapla yapanlara hoşuma gitmeselerde saygı duyorum çünkü empatiyle yaklaşırsam olaya nasıl ki Kuran bizm için kutal bir kitapsa ve biz bu gerçeğin bütün dünyanın islamı son din olduğunun farkında olmarını istiyorsak onlarda incil için herkes bilsin derlerse yapacak bir şey yok ama misyonerliği o şekilde yapanlara karşı çıkıyorum bende kesinlikle olayın o boyutunda hem fikirim ama ama para karşılığında bunlara kanan ruhsuzlar dahada suçlu bence biz çok dejenere olmuşuz örneği yoktur bizdeki gibi bir ülkenin bugün ingilterenin en büyük gazetelerinden biri osmanlıyı ana sayfaya koymuştu dinlerin nasıl barış içinde olduğundan bilimi temizlği avrupaya bizm öğrettiğmizden dünyada kaliteli yaşamı sürmeyi bizden öğrenmlerindeene kadar bunu ingilizlerin en çokunan gaztesi yazıyor ama bizimkiler utanıyor sorun bizde birazda işte böyle oluncada bunların din değiştirmeleri çok olağan kendi dininden geçmişinden dilinden kültüründen utanan bir mellet nereye gidebilirki fare gibi sıkışır ancak

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Merhaba "kralx",

----- " Türkiyede misyonerin hiç birisi olamaz.. "

T.C. ANAYASASI:

24. Madde: " HERKES, vicdan, dini inanç ve kanaat hürriyetine sahiptir. "

26. Madde: " HERKES, DÜ$ÜNCE VE KANAATLERiNi SÖZ, YAZI, RESiM VEYA BA$KA YOLLARLA TEK BA$INA VEYA TOPLU OLARAK AçIKLAMA VE YAYMA HAKKINA SAHiPTiR. "

Gördügünüz gibi Türkiye'de Misyonerlik serbest!

EN BÜYÜK MiSYONERiN iSA Peygamber oldugunu gözden kaçirmayin! Musa, Nuh vs. peygamberler de misyonerlik yapti yani insanlarin ayaklarina gidip, Allah'in Sözlerini, mesajlarini ilettiler!

Bu Kutsal görevi yaptiklari için, bu büyük peygamberlere kiziyor musunuz?

Ben T.C. vatanda$iyim, 26 ya$ina kadar Müslümandim ancak uzun bir ara$tirma döneminden sonra inancimi degi$tirdim!

Artik Tevrat, Zebur ve incil olarak bilinen Mukaddes Kitabin içerdigi ögretilere uygun ya$iyorum ve Isa, Musa, Nuh gibi peygamberlerin yaptiklarini yapiyorum:

Insanlarin ayaklarina giderek, sanal ortamlari kullanirak Allah'in Sözlerini, mesajlarini iletiyorum!

Yazimin ba$inda gördügünüz gibi T.C. ANAYASASI da bana bu hakki veriyor!

----- " Kardeşim bura müslüman bir ülkedir.. "

ÜLKENiN DiNi OLMAZ, ülkede ya$ayan insanlarin Dini olur!

Bir ülkenin kimligi ANAYASASIDIR ve TC nin ANAYASASINDA "T.C. iSLAMDIR" gibi bir ibare YOKTUR!

yine T.C. LAiKTiR ve Laik bir ülkenin DiNi OLMAZ!

Benim kimligimde de "Islam"' yaziyor ancak Müslüman degilim ancak "Türkiye'nin %99 müslümandir" masalina ben de dahil ediliyorum ve sizi temin ederim ki kimliklerinde "Islam" yazan ancak Mûslûman olmayan bir çok insan taniyorum!

Ho$çakalin...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.