Φ hircin Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Eğer evlenirseniz nasıl bir eşinizin olmasını istersiniz?? BUyrun paylaşalım........ Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 gururlu ve onurlu neden derseniz bunların bulunduğu kişi en idaelidir. ömrümde 3 kişiyi tanıdım böle olan Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 nazik,aşık,sadık,güleryüzlü,sahiplenen.....vs vs.... Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 hehe :D sevmeden olmaz zaten hımmm erkekler için yani benim için güzel yemek yapsın bide Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Önce insan evladı olsun. Diğer her şey teferruattır. Kadın olduğunu bilsin modern dünya olayları yapmasın. Örfe ananeye uygun olsun. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 hehe :D sevmeden olmaz zaten hımmm erkekler için yani benim için güzel yemek yapsın bide yine midenizi düşünüyosunuz musty Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Güzel,zengin,sadık olsun yeter(çok az istedim ama alçak gönüllüyüm işte ) Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 siz erkekler neden bukadar boğazınıza düşkünsünüz ??* Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 iyi dayak kaldırmalı bir tokatla duvara yapışmamalı kendiside karşılık verebilmeli hatta bide çok güzel olmalı Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 iyi dayak kaldırmalı bir tokatla duvara yapışmamalı kendiside karşılık verebilmeli hatta bide çok güzel olmalı sölediklerinde ciddi diilsin heralde walla herkesn istediği özellkler aynıdr..iyi olsn hoş olsun filan.. benim istediğm az benm gibi çılgn olck.. birazda kaçık .. her ortama uyum sağlamalı..ana kuzusu tiplerdn hoşlanmıyorm.. Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 iyi dayak kaldırmalı bir tokatla duvara yapışmamalı kendiside karşılık verebilmeli hatta bide çok güzel olmalı Bence sen smo bir bayanla evlen Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 bana bu soruyu olacak olursanız cevabım şu; ,İLK öncelikle insan olmalı, 1;zeki ve akıllı olmalı 2;dürüst olmalı 3;hafif gurulu olmalı 4;karşısındaki kişiye sahip çıkmalı 5;biraz çılgında olmalı 6;macerayı sevmeli 8;kaba olmamalı 9;kıskanmalı 10;onurlu olmalı 11;tabiki aşıkta olmalı ve son olarak türk erkeği olmamalı Çin veya japon olmalı.... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 siz erkekler neden bukadar boğazınıza düşkünsünüz ??* sanki bayanlarda durum farklı Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 sanki bayanlarda durum farklı Ewet bayanlarda durum farklı, biz siz erkekler kadar boğazımıza düşkün değiliz Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Bence sen smo bir bayanla evlen smo bir bayan sana yakışır Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Ewet bayanlarda durum farklı, biz siz erkekler kadar boğazımıza düşkün değiliz Sanmıyorum hem de hiç,hem evleneceğin kişide birtakım özellikler aramak boğazına düşkünlük olur mu yahu (az veya çok) Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Bence sen smo bir bayanla evlen tabi erkekse bi bayanla evlensin (yoksa kötü şeyler olur yahu ) Alıntı
Φ iremeric Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 acayıp yakısıklı matrak benım ıcın yapamaycagı hcbrsey olmayan gel deınce gelsın gıt deınce gıtsın bı tıp ıste heryere gıdebılecegım kısılııme kısılk katabılcek bırıyle Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 iyi dayak kaldırmalı bir tokatla duvara yapışmamalı kendiside karşılık verebilmeli hatta bide çok güzel olmalı Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 smo bir bayan sana yakışır birazda hırçın olmalıki dayağa teşfik etsin yoksa öyle gariban gariban durdumu dövmekte sarmaz Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 birazda hırçın olmalıki dayağa teşfik etsin yoksa öyle gariban gariban durdumu dövmekte sarmaz arkadaş itilmişin reel versiyonu herhalde al tam senlik bir kadın işte bakalım kim kimi duvara çarpıyor Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 arkadaş itilmişin reel versiyonu herhalde al tam senlik bir kadın işte bakalım kim kimi duvara çarpıyor koptm efet sana da bu yakışır Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 o ne beee o bayan değil Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 gerçektende iyi dayak kaldıracak bir tip ama güzellik 0 o olmaz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.