Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Yazar mantığını ve duygularını dengede tutması yeterlidir İNşallah bulursun
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Yazar akıllı. güzel. oturaklı. sadık. (çok mu şey istedim) Yok bence çok şey istemedin,İnŞalLah BuLuRsUn
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl yanızlıkta bi yere kadar bu zamana kadar yalnız kurt oldum da ne oldu? etrafımda kimse yok şimdi bari şimdi bişeyler yapim
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl Boşverin arkadaşlar... tencere yuvarlanır kapağını bulur.. dert etmeyin o kadar.. bence okadar basit değil
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl SESSİZ olsun yeter. Ama karşıma daha böyle biri çıkmadı maalesef. Arkadaşlar böyle birini tanıyosanız söyleyin...
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl akıllı ve duygulu olsun yeter vıy..vıy..vıy..hem akıllı..hem duygulu..eee..başka..
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl sevmeyi bilsin ve en önemlisi beni anlayabilsin...bu kadarı bana yeter..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.