Φ hayal_et Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 kizlar forumda dikkat ettim son gunlerde kizlara dayali yazilar var bazilari bizi kotuluyoo bizde onlara gosterelim aslinda bize ihtiyaclari oldugunu simdi herkez ama rasira konuk erkekde alabiliriz bize erkeklerin kotu komik yonunu yazsin ister bir cumle farketmez aramizdaki farklari ben baslayayim: erkekler asla kendinden zeki bir kizi kabul edemezler yani cikamazlar cunku ozaman kendilerini zayif hissederler Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 1. "BEN BALIĞA ÇIKIYORUM" ÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içicem ve denizde yüzen balıkları izleyeceğim" 2. "BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY" ÇEVİRİSİ: "Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, Boşuna uğrasma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın." 3."YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?" ÇEVİRİSİ: "Yemek neden hala masaya gelmedi?" 4. "EVET TATLIM... HAKLISIN SEVGİLİM" ÇEVİRİSİ: Çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır. 5. "BUNU ANLATMAK ÇOK UZUN SÜRER" ÇEVİRİSİ: "Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok" 6. "ELBETTE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM;SADECE AKLIMDA BİR SÜRÜ KARMAŞIK ŞEY VAR" ÇEVİRİSİ: "Su karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı yok mu kafam ona takıldı da" 7. "SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN" ÇEVİRİSİ: "Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olucak, filmin içine ettin!!" 8. "HMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM." ÇEVİRİSİ: "Sen hala konuşuyor musun?" 9. "HAFIZAM PEK İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN" ÇEVİRİSİ: "American Pie'ın sözlerini hatırlıyorum, ilk öptüğüm kızın evinin yolunu hatırlıyorum, bugüne kadarki bütün arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum ama senin doğumgününü unuttum" 10. "SENİ DÜŞÜNÜYORDUM VE SANA BU GÜLLERİ GETİRDİM CANIM". ÇEVİRİSİ: "Köşebaşında gülleri satan kız tam bir afetti" 11."ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK" ÇEVİRİSİ: "Aslında tam damarı kestim ama gebericeğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem" 12. "HEY, BUNU YAPMAK İÇİN NEDENLERİM VAR" ÇEVİRİSİ: "...Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak" 13. "HANİ NEREYE DÜŞTÜ?? BULAMIYORUM İŞTE!!" ÇEVİRİSİ: "Yakalamak için ellerimi açtım ama yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul" 14. "YİNE NE YAPTIM????" ÇEVİRİSİ: "Yine nasıl yakaladın???" 15. "TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM" ÇEVİRİSİ: "Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın" 16. "BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM" ÇEVİRİSİ: "Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam" 17. "MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN" ÇEVİRİSİ: "Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricem" 18. "SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ..NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM" ÇEVİRİSİ: "Bizi kimse bulamayacak Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 bu nasill; 20 yaşındaki erkek hindistan cevizi gibidir.Dışından görkemli ama içinde az şey çıkar. 30 yaşındaki erkek mantar gibidir.Tadı güzeldir ama tehlikelidir. 50 yaşındaki erkek portakal gibidir.Yılda bir kere mevsimi gelir. 60 yaşındaki erkek kuru üzüm gibidir.İçi sıkılmış ve buruşuktur. Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 güzel güzel Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 bu nasill; 20 yaşındaki erkek hindistan cevizi gibidir.Dışından görkemli ama içinde az şey çıkar. 30 yaşındaki erkek mantar gibidir.Tadı güzeldir ama tehlikelidir. 50 yaşındaki erkek portakal gibidir.Yılda bir kere mevsimi gelir. 60 yaşındaki erkek kuru üzüm gibidir.İçi sıkılmış ve buruşuktur. heh hee hee..sen ne kadar da seviyorsun erkekleri... Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 aman allahım ortam kızışıyo! Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 erkeklerle kızların arasında aslında pek bi farkyoktur. ikisi de karşı cinse ihtiyaç duyarlar eninde sonunda, onu elde etmek isterler. ve ikisi de onu kötülerler, herseferinde, kendilerinden ise hiç dem vurmazlar. hep karşıdakilerin kendilerini kötülediğini iddia ederler. ilk başlatan hep onlardır. ama yine de ihtiyaç duyarlar sonuna kadar. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 erkeklerle kızların arasında aslında pek bi farkyoktur. ikisi de karşı cinse ihtiyaç duyarlar eninde sonunda, onu elde etmek isterler. ve ikisi de onu kötülerler, herseferinde, kendilerinden ise hiç dem vurmazlar. hep karşıdakilerin kendilerini kötülediğini iddia ederler. ilk başlatan hep onlardır. ama yine de ihtiyaç duyarlar sonuna kadar. hem çekmek..hem de itmek..peki bu neyin çabası.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 erkeklerin pek çoğu bencil,duyarsız,özensiz,.........vs daha uzatırdım ama neyse... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 1. "BEN BALIĞA ÇIKIYORUM" ÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içicem ve denizde yüzen balıkları izleyeceğim" 6. "ELBETTE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM;SADECE AKLIMDA BİR SÜRÜ KARMAŞIK ŞEY VAR" ÇEVİRİSİ: "Su karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı yok mu kafam ona takıldı da" 7. "SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN" ÇEVİRİSİ: "Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olucak, filmin içine ettin!!" Kusana kadar balıkları izleyecekmiş Kafasının takıldığı şeye bak İzlediği filmden bişey anlasa bari erkeklerin pek çoğu bencil,duyarsız,özensiz,.........vs daha uzatırdım ama neyse... Daha uzatsaydın keşke Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 bu 3. dünya savaşı galiba erkeklerle kadınlar arasında çıkacak Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Sende Başkumandan olursun artık Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 ilk seni vuracam ben Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Unutmaki bende karşı tarafın baş kumandanıyım niye vurcan beni yahu ben naptım sana Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 ne desem kafama düşsün diyorsun birgün kafama birşey düşerek ölürsem senin yüzündendir bilmiş ol sonra çok ağlarsın arkamdan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Burdan rizeye sükut füzesi yollayacak değilimki kafana düşssün ilahi sende Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 erkeklerin pek çoğu bencil,duyarsız,özensiz,.........vs daha uzatırdım ama neyse... aynı ben.... aynı zamanda kaba,düşüncesiz,tahammülsüz,........vs daha uzatırdım ama neyse... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 erkeklerin pek çoğu bencil,duyarsız,özensiz,.........vs daha uzatırdım ama neyse... ..erkekler; .... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 bunların çogu bende yok... O zaman ben ideal biriyim herhalde (hele balık tutma olayından nefret ederim. bir kere niye gidiyorlar diye gitmiştim **** birşey) sorunda orda hic bir seyi uzerinize alinmazsiniz senin yazdiklarinda bende yok ama ben bayanlari savunuyorum cunku cinslerim sen bende yok diyip isin icinden cikiyonnn....gerci seninkide iyi bir yontem Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 aynı ben.... aynı zamanda kaba,düşüncesiz,tahammülsüz,........vs daha uzatırdım ama neyse... dahasi yokmu sence..................??? Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 inanmadın ama bak şimdi madde madde sayayım sana 1. "BEN BALIĞA ÇIKIYORUM" bunu belirttim hiçbir şeyi cezbetmedi ve itici geldi bana ÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içicem ve denizde yüzen balıkları izleyeceğim" 2. "BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY" Akıl akıldan kesin üstündür. bilmiyosam söylerim. Gerçi bazen biliyosamda bilmiyom derim ÇEVİRİSİ: "Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, Boşuna uğrasma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın." 3."YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?" öyle sinsi laflar yok. "yemek nerde açlıgımdan ölüyorum" yemek yoksa "yemek söylüyoruuum kaç tane lahmacun yersin" ÇEVİRİSİ: "Yemek neden hala masaya gelmedi?" 4. "EVET TATLIM... HAKLISIN SEVGİLİM" eger yanlışsa dedigi "bi git başımdan kızım ya" eger dogruysa "helal olsun sana, maser kurban olsun sana" ÇEVİRİSİ: Çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır. 5. "BUNU ANLATMAK ÇOK UZUN SÜRER" "anlamadıysan yazayım kafan karışınca bakarsın" ÇEVİRİSİ: "Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok" 6. "ELBETTE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM;SADECE AKLIMDA BİR SÜRÜ KARMAŞIK ŞEY VAR" Eger çıkıyorsak ya şunları gönderelimde beraber kalalım, çıkmıyorsak şu kızıl bombayı bana yapsana ÇEVİRİSİ: "Su karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı yok mu kafam ona takıldı da" 7. "SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN" Ev temizligi bitince beni ara ben biraz dışarı çıkıyorum ÇEVİRİSİ: "Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olucak, filmin içine ettin!!" 8. "HMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM." yaw iki dakka susda seni öpüp seveyim ÇEVİRİSİ: "Sen hala konuşuyor musun?" 9. "HAFIZAM PEK İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN" kendiminkini unutuyom seninkinide hep unuttum ama beni yine affettin ÇEVİRİSİ: "American Pie'ın sözlerini hatırlıyorum, ilk öptüğüm kızın evinin yolunu hatırlıyorum, bugüne kadarki bütün arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum ama senin doğumgününü unuttum" 10. "SENİ DÜŞÜNÜYORDUM VE SANA BU GÜLLERİ GETİRDİM CANIM". gül çicege verdigim paraya sana kalıcı birşey alayım/alırım. çicekleri çok seviyorsan sana kırdan bayırdan toplarım yada belediyenin parklarından ÇEVİRİSİ: "Köşebaşında gülleri satan kız tam bir afetti" 11."ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK" igne batsa avaz avaz bagırırmyandım acıdı kafam agrıyor ÇEVİRİSİ: "Aslında tam damarı kestim ama gebericeğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem" 12. "HEY, BUNU YAPMAK İÇİN NEDENLERİM VAR" canım istedi tek neden bu ÇEVİRİSİ: "...Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak" 13. "HANİ NEREYE DÜŞTÜ?? BULAMIYORUM İŞTE!!" birşeyi düzgün atamadın çekil çekil ben bulurum ÇEVİRİSİ: "Yakalamak için ellerimi açtım ama yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul" 14. "YİNE NE YAPTIM????" ben yaptım ben buldum ÇEVİRİSİ: "Yine nasıl yakaladın???" 15. "TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM" az susda yat aşagı gel bakayım yamacıma az sevem öpem seni ÇEVİRİSİ: "Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın" 16. "BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM" bak bu olabilir ÇEVİRİSİ: "Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam" 17. "MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN" bu konuda kadınlardan daha kötüyüm onlar magzaya girer 20-30 elbise dener alır çıkar ben 20-30 elbise denerim birşey almadan çıkarım ÇEVİRİSİ: "Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricem" 18. "SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ..NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM" bu imkansız hem iyi iz sürücüyüm hemde yön duyarlılıgım baya gelişmiştir. hayatımda hiç gitmedigim bir ülkenin bir şehrinde bir adresi yada bir isim ver bulunmuş bilÇEVİRİSİ: "Bizi kimse bulamayacak erkekler neden herseyi uzerlerine alinirlarki bole yada niye tekil konusuyon herseyi cevirmesene kendine ben genelleme yaptim burda masere aittir dedimmi yoooo Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 1. "BEN BALIĞA ÇIKIYORUM" ÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içicem ve denizde yüzen balıkları izleyeceğim" 2. "BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY" ÇEVİRİSİ: "Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, Boşuna uğrasma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın." 3."YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?" ÇEVİRİSİ: "Yemek neden hala masaya gelmedi?" 4. "EVET TATLIM... HAKLISIN SEVGİLİM" ÇEVİRİSİ: Çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır. 5. "BUNU ANLATMAK ÇOK UZUN SÜRER" ÇEVİRİSİ: "Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok" 6. "ELBETTE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM;SADECE AKLIMDA BİR SÜRÜ KARMAŞIK ŞEY VAR" ÇEVİRİSİ: "Su karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı yok mu kafam ona takıldı da" 7. "SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN" ÇEVİRİSİ: "Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olucak, filmin içine ettin!!" 8. "HMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM." ÇEVİRİSİ: "Sen hala konuşuyor musun?" 9. "HAFIZAM PEK İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN" ÇEVİRİSİ: "American Pie'ın sözlerini hatırlıyorum, ilk öptüğüm kızın evinin yolunu hatırlıyorum, bugüne kadarki bütün arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum ama senin doğumgününü unuttum" 10. "SENİ DÜŞÜNÜYORDUM VE SANA BU GÜLLERİ GETİRDİM CANIM". ÇEVİRİSİ: "Köşebaşında gülleri satan kız tam bir afetti" 11."ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK" ÇEVİRİSİ: "Aslında tam damarı kestim ama gebericeğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem" 12. "HEY, BUNU YAPMAK İÇİN NEDENLERİM VAR" ÇEVİRİSİ: "...Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak" 13. "HANİ NEREYE DÜŞTÜ?? BULAMIYORUM İŞTE!!" ÇEVİRİSİ: "Yakalamak için ellerimi açtım ama yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul" 14. "YİNE NE YAPTIM????" ÇEVİRİSİ: "Yine nasıl yakaladın???" 15. "TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM" ÇEVİRİSİ: "Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın" 16. "BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM" ÇEVİRİSİ: "Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam" 17. "MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN" ÇEVİRİSİ: "Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricem" 18. "SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ..NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM" ÇEVİRİSİ: "Bizi kimse bulamayacak erkekleri fazla abartmışın hayel et. zaten hani kıslar da sütten çıkmış ak kaşık. kısların yaptığı çoğu saçma şeyi erkeklerin diline çeviren kitap bile yok daha... yani ne yaptığınızı siz de bilmiyonuz. en azından erkekleri anlamşsın biraz. ama ya bis????? Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 erkekleri fazla abartmışın hayel et. zaten hani kıslar da sütten çıkmış ak kaşık. kısların yaptığı çoğu saçma şeyi erkeklerin diline çeviren kitap bile yok daha... yani ne yaptığınızı siz de bilmiyonuz. en azından erkekleri anlamşsın biraz. ama ya bis????? sence kizlari bu hale getiren kim siz dengesiz erkekler Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 erkeklerin dengeli olanları daha çok.misal ben. ama illaki her erkek dengeli olcak deil ya. (ne alaka benimki de yaw?) Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 erkeklerin dengeli olanları daha çok.misal ben. ama illaki her erkek dengeli olcak deil ya. (ne alaka benimki de yaw?) ya niye bunu dedigim her erkek ben ole degilim diyoo ben anlamadim bu olayi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.