Φ ceviz Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Arkadaşlar bu mesajı üye olduğunuz bütün forumlara gönderin lütfen. Kampanya adı altında başlatılan tuzağın ayrıntılarını bilmeyenler varsa dikkatli okusun.. ------------------- 256 Limitsiz ADSL abonesi olanlar Bağlantı Ücreti olan 59 YTL ile 1 Aylık Kullanım Bedeli olan 49 YTL’yi ödemeyeceklerdir. 256 Limitli ADSL abonesi olanlar ise Bağlantı Ücreti olan 59 YTL ile 1 Aylık Kullanım Bedeli olan 29 YTL’yi ve 3 GB’lik veri indirme kotasını aşmaları halinde kota aşım ücretini de ödemeyeceklerdir. ------------------- Bu telekom'un http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=327 linkinde ilan ettiği resmi kampanya bilgisi.. Şimdi burdaki cambazlığa bakalım. Telekom müşteri hizmetlerinden şahsen aldığım bilgiye göre , yukarda bahsedilen "1 Aylık Ücretsiz Kullanım" cümlesinde kastedilen şey bildiğimiz 30 günlük kullanım DEĞİL.!!! Adsl bağlantı tarihiniz ne olursa olsun, o ayın sonunda ücretsiz kullanım ve ücretsiz kota aşım süreniz doluyormuş. Örnek olarak benim bağlantı tarihim 15.09.2005, ücretsiz kullanımımın bitiş tarihi 01.10.2005. Yani sadece 15 gün. Eğer bağlantınınz ayın 20'si yada 25'inde yapıldıysa maalesef ücretsiz kullanımdan 5-10 gün kadar yararlanabileceksiniz. Yine müşteri hizmetlerine; "Ay sonuna doğru bağlantısı yapılanlara daha büyük haksızlık olmuyormu? Kampanyadan birkaç gün yararlanabilecekler.." şeklinde yönelttiğim soruya verilen ilginç cevap ise şu oldu: "O başlantılar 3-5 gün bekletilip ondan sonra yapılır." Yani bu başvuru sahiplerine bir anlamda kıyak yapılır ve bağlantıları ay başına sarkıtılır demeye getirdiler. Ben telekomun internet sitesinden bir mesaj göndererek olayı kınadığımı ve kampanyanın ilgili detaylarını öğrenmek istediğimi bildirdim. Bakalım cevap gelecekmi?? Eğer müşteri hizmetlerini doğrulayan bir cevap gelirse, adsl hattımı hemen kapatıcam.. Övündükleri Adsl kullanım artışlarını böyle sağlayacaklarsa ben bu işte yokum. Bu durumdaki herkesi telekoma mesaj göndermeye ve kınamaya davet ediyorum. Sanırım olayı net biçimde anlatabildim. Bunları bilmeyen kalmasın, yanlış ve eksik bilgilendirmeler yüzünden madur oanp, derdini kimselere anlatamayan sözüm ona "ENAYİLER" olmaktan kurtulalım. Alıntı
Φ olcayatay Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 bence bu türk telekoma çok daha ii rakipler çıkmalı en sonunda turbonet çıktı kendi altyapısından adsl hizmeti sunuyor 3 gb limitli 19 ytl güzel ve aynı zamanda 24 mb hız seçeneği de var yeter ya nedir bu türk telekomdan çektiğimiz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.