Φ meliskoo Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Sıradan bir hayat mı sizinkisi nasıl canlandırıyorsunuz canlandırmak ıcın özel muameleye çabaya gerek var mı yoksa kendi başına mı yürüyor zorlukları nelerdır? bizimle paylaşırmısınız ? evli olmayan arkadaşlarla da tahmin yürütelim. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Akrabalarınızın ikiye katlanması demektir. Eşinizle hısımdan ziyade hasım olmanız demektir. Pin kodunuzu karınızın da bilmesi demektir. Kararlarınızı onaylatacağınız bir merci oluşturmanız demektir. Pilavın iyi demlenmesi demektir. Artık asla kendinize ait bir yorganınızın olmaması demektir. 14 Şubat'ı sevgilinizden ayrı geçirmeniz demektir. Talimat denen şeyin sadece amirden alınmayacağını öğrenmek demektir. Karınızın müfettişlik ve hafiyelik gibi işlere yatkın olduğunu öğrenmeniz demektir. Attığınız her adımın size dırdır olarak geri dönmesi demektir. Hayallerinizin, ideallerinizin, plan ve programlarınızın yatağınız gibi çift kişilik olması demektir. Sizin değil, onun sevdiği yemekleri yemeniz demektir. Teslim olmak suretiyle esir olmak demektir. Eve istediğiniz saatte döndüğünüz günleri özlemle anmanız demektir Her şeyi ikiye bölmek, buna karşılık masrafları ikiyle çarpmak demektir. İki ayrı dünyadan bir ucube dünya yaratmak demektir. Öteki kadınların/erkeklerin nikáhınızdan mahrum kalmaları demektir. ''Her şeyle iyi gider'' sloganını karınız/kocanız için benimsemek zorundakalmanız demektir. Evlendiğiniz gün intihar etmeniz ve naaşınızın evlilik boyunca ortalardasürünmesi demektir... İyi bir yönü vardır yaaa Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 arkadaşın bahsettiği yanlış kişilerin evlenmesi sonucu olacak şeyler Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 İyi bir yönü vardır yaaa Sansliysa insan faydasi vardir tabiki.eger gec vakit televole seyredilmemis ve yorgun düsülmemisse,kirisikliklar gitsin diye yüze maske yapilmamissa en azindan yatakta konusma firsati var sayilir. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Sansliysa insan faydasi vardir tabiki.eger gec vakit televole seyredilmemis ve yorgun düsülmemisse,kirisikliklar gitsin diye yüze maske yapilmamissa en azindan yatakta konusma firsati var sayilir. Evlenınce bırbırlerını görmuyormus bıle dıymı ciftler.. flört daha ıyı soguk soguk hepsının bı yıgın ıyı yanı bı yıgın da kötü yanı vardır görmek ısteyen ıstedıgı yanından bakar her olayda oldugu gıbı Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Akrabalarınızın ikiye katlanması demektir. Eşinizle hısımdan ziyade hasım olmanız demektir. Pin kodunuzu karınızın da bilmesi demektir. Kararlarınızı onaylatacağınız bir merci oluşturmanız demektir. Pilavın iyi demlenmesi demektir. Artık asla kendinize ait bir yorganınızın olmaması demektir. 14 Şubat'ı sevgilinizden ayrı geçirmeniz demektir. Talimat denen şeyin sadece amirden alınmayacağını öğrenmek demektir. Karınızın müfettişlik ve hafiyelik gibi işlere yatkın olduğunu öğrenmeniz demektir. Attığınız her adımın size dırdır olarak geri dönmesi demektir. Hayallerinizin, ideallerinizin, plan ve programlarınızın yatağınız gibi çift kişilik olması demektir. Sizin değil, onun sevdiği yemekleri yemeniz demektir. Teslim olmak suretiyle esir olmak demektir. Eve istediğiniz saatte döndüğünüz günleri özlemle anmanız demektir Her şeyi ikiye bölmek, buna karşılık masrafları ikiyle çarpmak demektir. İki ayrı dünyadan bir ucube dünya yaratmak demektir. Öteki kadınların/erkeklerin nikáhınızdan mahrum kalmaları demektir. ''Her şeyle iyi gider'' sloganını karınız/kocanız için benimsemek zorundakalmanız demektir. Evlendiğiniz gün intihar etmeniz ve naaşınızın evlilik boyunca ortalardasürünmesi demektir... evlilik;erkek arkadaslarinizla iliskinizin bitmesi demektir cunku kocalar genelde olgun olmaz..cep telefonun her caldiginda kocanizin bu kim niye aramis sen niye ariyon demesi gibi,annesi geldiginde ortaligi birbirine katmasi ama sizin anneniz geldiginde televizyonun karsisinda zaping yapmasi demek.isten gelince kendini televizyonun karsisindaki kanepeye atmasi ve gun boyunca cok is yapmis bir edayla yorgun havalari yapmasi cunku kendileri sizin calistiginizi unutuyoo ve sanki siz zorunlusunuz...ona hizmatcilik yapmakta.. yardim istediginizde ben butun gun calistim diyen bu bencillikte siz ya,nlizsiniz kariyer icin is yemeklerinize izin vermemesi ve bunun icin edilen kavgalar demektir.. cocuklari okuldan alma isine hep sizi birakmasi sanki onun cocuklari degil siz tek yaptiniz. ve bunlarin sonunda yorgun dusup eve yardimci kadin isterseniz senki butun gun iste cok yoruluyonda bide eve kadin alicaksin ona butce yoktur evin kadini yeter isi nasil olsa yemekler onun diledigi gibi olur patlican sevmiyoso o evde patlican unutulur yoksa kavga edilir kariisna solemeden eve arkadaslarini maca cagirmasidir.. ve karisyla paylasmanin azaldigi andir...artik gozu onu gormezz olay manotonlasirr kadin butun bu kosturmacada kendini unuturr...ve burda ikiye ayrilirr 1.yol bunu kabullenenler ve aldatilanlar cunku koca artik bu kadini mahvetmistir 2 ayda 1 yapilan iliskiler..ve daha taze iliskilere yelken acar 2.yol ise kocasinin bu duyarsizligindan rahatsiz olup onu aldatanlar cunku koca artik ona ne kadar guzzel ve degerlisin demez kendini tek hisseder ona uzanan ilk el onu kkurtarir ve ne pahasina olsun o eli birakmaz ve boylece adatan kadin kotu yer yapar ama burda kimse bu kadinin hayatini dusunmezz..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 genelde zevkleri ve hayata bakışı farklı ınsanlar evlılık yapınca sıradan ve sıkıcı oluyor tabıkı de.. gezmekten,sınemadan,eğlenceden zevk alan birisi,gıdıpte evde sakınce oturmayı seven bırı ile evlenırse tabıkı de evlılık sıradan olacaktır Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Evlenınce bırbırlerını görmuyormus bıle dıymı ciftler.. flört daha ıyı soguk soguk hepsının bı yıgın ıyı yanı bı yıgın da kötü yanı vardır görmek ısteyen ıstedıgı yanından bakar her olayda oldugu gıbı flört tabiki iyidir insani hep zinde tutar bir nevi moral jimnastigidir flört,bence evli olanlar birbirlerine flört yaparmis gibi yaklassalar inaniyorum ki yasamlari hem daha zevkli hem daha heyecanli ve hemde hep dolu dolu gececektir.Evin icersinde heralde sdece yatak yoktur,kapilarin arkasina kadar neler neler vardir evin icinde,dimi Meliskooo!!! Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 genelde zevkleri ve hayata bakışı farklı ınsanlar evlılık yapınca sıradan ve sıkıcı oluyor tabıkı de.. gezmekten,sınemadan,eğlenceden zevk alan birisi,gıdıpte evde sakınce oturmayı seven bırı ile evlenırse tabıkı de evlılık sıradan olacaktır Çok haklısın hayatım yaa, walla.... flörtte anlasmak lazım ılk etapta bakmak denemek ondan gerekli.. haklısın da deneye deneye de bulunmaz o da var bıde büyük çelişki Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 biz evliliğimizde 1 . senemizi doldurduk ... mutluyuz... tabi bu mutluluk kendiliğinden gelmiyor... çok caba sarfediyoruz neden diyeceksin.. püf noktaya geliyorum.. benim mutlu olmam için eşim elinden gelen her şeyi yapıyor... bende onu mutlu edebilmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum yani yaşamımız içinde ikimiz arasında bir yarış söz konusu... bencil olmamak yeterli eger seviyorsanız birbirinizi düşünme kendini bırak o seni düşünür sende onu düşün... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Çok haklısın hayatım yaa, walla.... flörtte anlasmak lazım ılk etapta bakmak denemek ondan gerekli.. haklısın da deneye deneye de bulunmaz o da var bıde büyük çelişki canım haklısın ben de çıkamadım içinden artık..bakıyosun çok iyi vs. ama his olmuyor..bakıyorsun his oluyor sonu olmuyor..ülke meselesınden zor hale geldık napsan olmuyor,ben artık bağışıklık kazandım galiba Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 bak bu bağışıklık kazanmak en tehlikelisi ben söyleyeyimde. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 bak bu bağışıklık kazanmak en tehlikelisi ben söyleyeyimde. bisüre sonra herşey hep aynı şekılde sonuçlanınca alışıyorsun;ben güzellıklerın devamlı olmamasına bağışıklık kazandım artık etkılenmıyorum galiba.. aşısı varmı ki tekrar mıkrop kapmam gerekıyor galiba Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.