Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl bitanecik paulam. iyi ki varsın ve yanımdasın. sen benim biriciğimsin ve seni gerçekten çok seviyorum sabırsızlıktan yarını bekleyemedim ya kızma olur mu hem bugünden yazıyım ki kimsenin gözünden kaçmasın değil mi sen her zaman hatırlanmaya ve sevilmeye değersin bitanem seni çok seviyorum yumo
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl durun ben limonluk yapıp ilk kutlamayı yapiimmm nice mutlu yıllara paula
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Tanımaktan mutluluk duyduğum Arkadaşlığından zevk aldığım yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş neşeli sevgi dolu insan iyiki doğdun iyiki varsın iyiki tanıdım gönlünden güzellikler hayatından umut sağlık ve mutluluk eksik olmasın doğum günün kutlu herşey gönlünce olsun
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl yumoşcum çok teşekkür ediyorum çok mutlu ettin beni , gözlerim doldu wallahi yaa öle tatlısınki keşke yakın olsaydıkta hergün seni görme şansım olsaydı canım benim seni sewiyorum , arkadaşlığın ve dostluğun daima yanımda olsun bitanem , ben herzaman senin yanındayım rockipsiz çok teşekkürler sanada ve focalcim , seni tanımakta bana çok mutluluk verdi biliyosun çok sohbetlerimiz oldu seninle artık birbirimizi çok iyi tanıyoruz , warlığın gerçekten bana armağan çiçeğe gerek yoktu dicem ama iyi yapmışsın bayıldım hepinizi sewiyorum arkadaşlarım
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar her günün bi öncekinden güzel geçsin biriciğim gülücükler yüzünden hiç kaybolmasın pembe saçlı yumoşun
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Madem kutlamaya başlamışlar yarına kadar beklemeyeyim ben de.. Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı çünkü tümüyle sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.. Bu pastan (Düldül'le beraber yaptık.. ) Bu da piyanistten çiçeğin..
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Madem kutlamaya başlamışlar yarına kadar beklemeyeyim ben de.. Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı çünkü tümüyle sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.. Bu pastan (Düldül'le beraber yaptık.. ) paula bende kutlarım doğum gününü 'taurusmutis' iyi güzelde pastanın gerisi nerde sadece düldülün başı kalmış bensiz mi yedin pastanın gerisini
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl doğum günün kutlu olsun memleket gözlüm...ALLAH hayırlı ömürler versin....
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl tauruscum canımsın sen ben kıyamam o pastayı yemeye bee ama çiçeği aldım ellerine , yüreğine sağlık , Allah ayırmasın bizi , dostluğumuz daim olsun murti san sanada çok teşekkürler ve erbay kardaşum , habu memleket gözlün yakandan hiç düşmeyecek emi unutmayasun buni daha çok kahvaltılara gideriz biz senle midene mukayit ol uşağum , seni sewen abulan paula
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl PAULA'm seni çok özlemiştim, nasılsın canım... Doğum günün kutlu olsun, mutlu geçsin, İYİKİ VARSIN, İYİKİ DOĞMUŞSUN... Annene selamlar seni doğurduğu için. Ellerinden öpüyorum anneciğinin. Senide öpüyorum sevgi ile...
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl sevgili paula forumda çok fazla dialoğumuz olmamasına rağmen senin ne kadar dürüst sevecen ve saygılı bir insan olduğun hemen anlaşılıyor iyiki doğdun nice yıllara ...
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Doğum günün kutlu olsun, nice senelere ablacım Bu da çiçeğin
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl ana yirim seni paula kaç yaşına girdin bakem ? Daha çook seneler yaşa emi tatlım... Kendine ve yüreğine de iyi bak Happy birthday to you ç.şini yap uyu ( kısma özel kişilere bu şarkıyı söylüom... )
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl canım tatlım iyiki doğdun,iyiki tanıdık seni :clover:bayaa zamandır görüşemiyoruz ama inşallah yakında çok yakında yüzyüze görüşüp konuşabilme imkanıda bulucaz canım.. nice mutlu,huzurlu ve sevenlerinin yanında olduğu yıllar diliyorum görüşmek üzere.... Bal köpüğün seni çok seviyor
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl ben bugün foruma ancak girebildim doğal olarak da biraz geciktim kutlamaya doğumgünün canım ama olsunnn henüz gün biteli 29 dakika olmuş... Bişicik olmaz di mi Doğum günün kutlu olsun Paulacığım.Mutlu yıllar diliyorum sanaaaaa... Öpüldünnn kocaman hem de
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl erbay kardaşum , habu memleket gözlün yakandan hiç düşmeyecek emi unutmayasun buni daha çok kahvaltılara gideriz biz senle midene mukayit ol uşağum , seni sewen abulan paula tamam en kısa zamanda bi kahvaltı ziyafeti daha yapıcaz...
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl canım mutlu yıllar..hayatın gözlerin kadar güzel olsun..senı kocaman öpüyorummmm
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl canım arkadaşımlarım hepinize çok teşekkür ediyorum ve sizleri sewiyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.