Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2004 20 yıl selam bende yeni üye oldum umarım hep birlikte güzel vakit geçiririz.
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2004 20 yıl Merabalar.Ben de yeni üyelerdenim.Tanışmayı tabiiki isterim.İnşallah bundan sonra güzel dakikalar geçiririz.
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2004 20 yıl herkese selamlar tanışabilirmiyiz arkadaşlar...... hoş sohbetler olur inşallah... [email protected]
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2004 20 yıl selam arkidişler!ben de yeni üye olan simalar arasındayım..aslında ilk msg buraya atın demislerdi ama dayanamadım gelir gelmez biyere satastım nesse hadi tanısırıs zamanla
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2004 20 yıl hahahaha. bütün kız düşkünleri bi araya toplaşmış. walla 100msg yazsa adam yine " bende yeni geldim , tanışalım mı " moduna girecek.. yazık walla.
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2005 20 yıl yeni üye oldum we sizlerle tanışmak istiyorum 1246[/snapback] selam ben kaan bende yeni kayıt oldum ve sizlerle tanışmayı isterim
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 19 yıl hepiniz hoşgelmişsiniz de galiba çoktan gitmişsiniz,aramızda olan varsa burdayım desin lütfen
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl selam.bende murat.valla bende kimseyi tanımıyorum ve ilk msj mıda sana atıyorum. ne yzacağımıda kestiremiyorum açıkçası..işten de yeni geldim yorgunlukta var üzeririmde iyisindir umarım..bye...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl ben de zeynepppp.... burayı yeni gördüm... merhaba o zaman herkese
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl ben de zeynepppp.... burayı yeni gördüm... merhaba o zaman herkese sanada merhaba..zeynep...
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Selam tüm yeni arkadaşlar.. Hepiniz hoşgeldiniz..... Samimi,seviyeli hoşsohbet yazışmak için; Her isteğinizin güzel olması dileğimle..... hoşbulduk..sağolasın.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.