Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl Kıs ne diye öğle tatilinde görüşüyorus ki Ok kankim kolay gelsin sana
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Yazar Yemek molası verelim demi Ne demişler aç ayı yemek yermiş heheheeee bekleyin geliyorum az sonra
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl Sanki sen üretmiyon.. ayyyyyy hahhahahahahaha,heheheehehehe..hırrrrkkkkk...öhhööö öhöö ay tıkandım..
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl aman dikkat et abisi bişi olmasın sonra... sedoş naptın abiye
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 18 yıl Erbay;Ege'm külah istiyor,bikaç tane hazırlayayım geliyorum..
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl Yemek zamanı arkadaşlar karnımızı doyuralım dimi :P afiyet olsun bakalım.......doyurmak gerek tabi.. bu arada dün en son gönderdiğin mesaj şimdi geldi... dedim ne oluos....ama baktım ki dün yazıor...enteresan geldi... neyse neden söledimse...hadi yemek yemeye.....
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl Yazar sağol yedim tabi yemek yemek gerkiyor yoksa nasıl mesaj yazarız buraya
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Bu saatte ayıp olacak ama bi kahvaltı edeyim artık,acıktım yaw.. İzinli olmak güzel şey..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.