Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Arkadaşlar forumdasınız ama az bir işiniz var .Arkadaşlar merak etmesin diye buraya yazın nerdesiniz bilelim mesela telefonla görüşüyorsunuz Msn de konuşuyorsunuz yemek yiyeceksiniz veya başka birşey yazın merakta kalmayalım veya babanız mı çağırdı ? şimdi ben yemek yiyeceğim acıkmışım daaaaa 15 dk mola .............
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Arkadaşlar acıkanlar buyursun yemeğe ! ben yemeğimi yiyeyim geliyorum
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar yarasın Hepimize yarasın sağol ayyyy yetişemedim beeeeennn tüüühh aç kaldıııııımmmm sen üzülme sanada birşeyler ayırdım beğenmezsen hazır birşeyler söylerim sana
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar yok canım ben hazırlamıyorum ! ben hazır yiyiciyim ben hazırlarsam hepimiz aç kalırız ben sizin gibi becerikli değilim
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl iii peki o saman ben mantarsıs karışık pizza bide kolaaaaaaaa
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar tamam söyledim sana siparişini afiyet olsun ! Garson ,oğlum Dursun getir siparişi hemen ! Hanımefendi acıkmış
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl ayyy saol canım yaaaa!!!...sen de wersene siparişini tek başımamı yiceeemm beennn
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar ben az önce yidim sağol sen yee başka zaman beraber yeriz tamam mı O zaman iki sipariş veririz
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl o saman bende sana yemeğin üstüne şöööleeee güseeelll bi tatlı ısmarliiiimm
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar tatlı mı dedin bayılırım tatlıya ne tatlısı ısmarlıyacaksın bakimmm
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Hangisini seçsem acaba hepsi birbirinden güzel hepsininden bi parça alayım ötekiler gücenmesin
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl oluurrrrr söledim ben hemen getiriolarrr afiyet bal şeker olsun canımcıııım
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar sağol çok düşüncelisin ! yemeğin üstünede iyi gider ağzım sulandı çabuk gelsin tatlılar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.