Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bunun çok basit sebebi var aslında bence

biz erkekler için (geneli için)

söylediğimizde eğer olumsuz yanıtı alırsak bir daha onunla konuşmak, görüşmek istemeyiz. aslında bu yönümüzle kadınlara da benzeriz. bunun için bizde sizin gibi karşıdan da bir belli etme bekleriz. hiçbir şey belli değilse harekete geçmeyiz. ufaktan ufaktan da olsa belli et. o zaman direk açılacaktır...(ki zaten şu da bir kuraldır: kadınla erkek 4-5 gün günde 1-2 saat konuşsalar hatta konuşmayıp sadece aynı ortamda kalsalar bile otomatik olarak taramalar başlar... "hmm güzel kızmış." ya da "yakışıklı erkekmiş acaba biri varmı hayatında" şeklinde...dünyanın kuralı bu...

Gönderi tarihi:

Havadan sudan konular başlığı artık iyice, "aşk" ve "kadın erkek ilişkileri" başlığının yerini alır oldu.

Gönderi tarihi:

arkadaşlar bazı erkekler beni deli ediyor.gerçekten deli oldum .yani şöyle ki birisi var . tam hoşlanıyor diyorum bi de bakıorum başka davranıyor.şüpheye düştüm.ben de hoşlanıyorum.eğer anlasam bir de onun bana karşı olan hislerini daha fazla yaklaşacağım. ama bir türlü bunu belli eden hareketler göremiyorum.allah aşkına biri bana söylesin bir erkeğin kesin olarak hoşlandığını nasıl anlayabilirim?belli hareketlerden bahsetmiyorum.böyle ufak tefek hareketler ama kendini ele veren hareketler.lütfen...

aynı durum bende de var. ben de ne yapabilirim diye düşünüyorum. ama zaman zaman da düşünmüyo değilim "bu düşündüklerim aslında benliğimin boş kalan kısımları ve bu boşluklar beni böyle düşünmeye itiyo" diye. eğer devamlı karşılaştığınızda sana göz ucuyla baktığını farkediyosan, senin yakınında bir yerdeyken vücut pozisyonu sana yönelik ise yan yanayken bir merhaba demek seni rahatlatabilir en azından.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.