Φ KÖRPATAL Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 arkadaşlar bazı erkekler beni deli ediyor.gerçekten deli oldum .yani şöyle ki birisi var . tam hoşlanıyor diyorum bi de bakıorum başka davranıyor.şüpheye düştüm.ben de hoşlanıyorum.eğer anlasam bir de onun bana karşı olan hislerini daha fazla yaklaşacağım. ama bir türlü bunu belli eden hareketler göremiyorum.allah aşkına biri bana söylesin bir erkeğin kesin olarak hoşlandığını nasıl anlayabilirim?belli hareketlerden bahsetmiyorum.böyle ufak tefek hareketler ama kendini ele veren hareketler.lütfen... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 her insanın kendine özgü davranışları vardır..bunu ne ben tam bilebilirim ne de başkası..belki senden hoşlanmıyor ne biliyorsun.. en iyisi açıl kızım yaaaaa... ona sor senin hakkındaki düşünceleri hislerini.. yoksa böyle anlayamassınki..yanlış hislere kapılırsın.. Alıntı
Φ arzum Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 EĞER BİR ERKEK GERÇEKTEN AŞIKSA; Işinizin nasıl gittiğini merak eder, ders programınızı veya çalışma saatlerinizi ezberler. Çok ilgi duymasa da, sadece sizi mutlu etmek için sizin sevdiğiniz şeyleri yapar, sizinle beraber olabilmek için yaptığınız aktivitelere katılır. Bazen sadece ne yaptığınızı merak ettiği için, bazen işiniz, arkadaşlarınız, yaşamlarınız ya da dünyada olan bitenlerden konuşmak için, bazense sadece sizi özlediğini söylemek için arar. Ailesine ve arkadaşlarına sizi, okulunuzu, işinizi, başarılarınızı, yeteneklerinizi ve arkadaşlığınızı anlatır. Onlardan hoşlansa da hoşlanmasa da ailenize ve arkadaşlarınızla, sizi mutlu edebilmek iyi geçinir. Planları çok yoğun olmasına rağmen, ilişkiniz için her zaman zaman yaratır, moraliniz bozuksa kendi planlarını iptal eder, özel bir gün olmasa da size hediyeler ve kartlar verir. Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 erkeğiz die her şeyi belli edemeyiz çekingen davranabiliriz her şeyi devletten beklemeyelim birazda siz yardımcı olursanız herşey daha basit ve anlaşılır olur Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 arkadaşlar bazı erkekler beni deli ediyor.gerçekten deli oldum .yani şöyle ki birisi var . tam hoşlanıyor diyorum bi de bakıorum başka davranıyor.şüpheye düştüm.ben de hoşlanıyorum.eğer anlasam bir de onun bana karşı olan hislerini daha fazla yaklaşacağım. ama bir türlü bunu belli eden hareketler göremiyorum.allah aşkına biri bana söylesin bir erkeğin kesin olarak hoşlandığını nasıl anlayabilirim?belli hareketlerden bahsetmiyorum.böyle ufak tefek hareketler ama kendini ele veren hareketler.lütfen... Çok güzel bir soru... Bu konularda ahkam kesmeye gelmez,adamın kafasında patlar çanta.Bu yüzden her erkek bu konuda çok dikkatlidir.Bir de karşındaki insanı,eğer yeni tanımışsan hemen kaybetmek istemezsin ve bu konuyu mümkün olduğunca ileri atarsın;yani genel olarak erkekler öyle yapar.Ne zaman ki yumurta kapıya dayanır,artık "curuğa" düştüğünü anlarsa o zaman "erkek" harekete geçer. Bence bu işleri KÖR-TOPAL yapma! En iyi yol sorup öğrenmektir kardeş.Bunu asla unutma,bu kulağına küpe olsun.en azından sağır değilmişsin be kardeş... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Ben birinden hoşlandığım zaman ona çaktırmam,anlamak zordur.Sen biraz yakınlık göster(yeter yahu ) Alıntı
Φ arzum Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 "ZIPLAYAN DANA" Ayyyy bu nicke çok güldüm Değişik yani... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 "ZIPLAYAN DANA" Ayyyy bu nicke çok güldüm Değişik yani... topiği karıştırmışsın arzum.. Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 seninle konustuğunda gözlerine bak sadece....hemen anlarsınn..gerisi yalan..gözler yalan sölemezz.... Alıntı
Φ arzum Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 topiği karıştırmışsın arzum.. Farkında olmadan ne büyük bir hata yapmışım... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Farkında olmadan ne büyük bir hata yapmışım... Çok da büyük deil ben de karıştırıyorum bazen Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 ya her konuyu yazamıomuyduk biz bu bölüme???????? ne farkeder yaa sal gitsin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 ne farkeder yaa sal gitsin neyi salıyım puhaha şey gibi Alıntı
Φ arzum Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Çok da büyük deil ben de karıştırıyorum bazen Çok şekersin... Zaten bende çaylak yazıyor, hoş karşılanması gerek dimi? Bunuda yalnış yere yazdım işte Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 yanlış anlıon hemen bea......... kedini sal Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Çok şekersin... Zaten bende çaylak yazıyor, hoş karşılanması gerek dimi? Bunuda yalnış yere yazdım işte yooo böle kaynatıoz topicleri bis takıl istediğin gibi yanlış anlıon hemen bea......... kedini sal sen o olayı biliomsun Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 nese ya adımız sapığa çıkcak şeker ki ne şeker Alıntı
Φ grejuva Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 aslında bunun mümessili biraz da karşı taraf. yani sizden bulaşma olmuş heralde örneğin üç haftadır hoşlandığım kıza açılmada tereddüt ediyorum, tam "bugün kesin olur" derken başka bir gün reddinden korkuyorum ...çünkü değişimleriniz çok sık ve duygularınız daha gizil erkekler daha basittir aslında, reddedilmiyeceğini anladığı an harekete geçecektir bugün 4 saat bekledim, ayaklarıma kara sular indi, eğer o da hoşlanıyosa senden yapar işte böyle çocukluklar, her yerde karşına falan çıkar evet erkekler hassas yaratıklardır, gündüz reddedildiğinde "amaan başka kız mı yok, "der, gece içip içip ağlar, ah eder (ben değil, arkadaş yaptı ordan bliyom ) Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 bu aralar iyice sardığım her yerde okumaya çalıştığım İNSAN Cesare pavese den iki cümle ekliyim [Kısık sesli bir kız'a aşık oldu. Bu aşk, Cesare Pavese'yi, içedönüklükten ve aşağılık duygusundan kurtarmıştı. Ancak kısık sesli kız'ın alaycı sözleri, yazarı yine intihar düşüncesiyle yüz yüze getirdi. Kadınlardan nefret eden, karamsar bir insan oldu.en sonunda intihar etti.Bence kadınlar değildir tek sebep(mi acaba?)] İnsan nasıl ölümü düşünmeyebiliyorsa, kadınları da düşünmeden edebilir. --------------- İnsan bir kadını eninde sonunda başından atacağına göre, bunu bir an önce yapması daha iyidir. ama öyle olmuyooooo Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Bana göre kadınlar hayatımızda yüzde 95 lik etki sahibidirler..(her yönüyle) Geride kalan yüzde beş para pul iş güçtür... Ama her nedense hayata yansıyan hep yüzde beşlik dilimdir.. Bu yüzden, ne kadınlar erkkeleri nede erkekler kadınları tam anlamıyla kavrayamazlar... İş yoğunluğumuz arasında kadınsız bir yaşamın, bunalımını, ancak sevgilimizi kaybetiğimizde anlayabiliyoruz.. Ve içinden çıklılmaz bir karmaşaya, bunalıma, hezeyanlara ve belkide intiharlara gidiyoruz.. Buna gre sonuç; Her ne kadar kadınlar erkelerin işinden gücünden yakınsada, gerçekte, bir erkek için kadın, çok büyük bir etki ve değerdir... Saygılar-sevgiler... Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Konu ne kadar da çabuk dağılıyor. Halbuki buradan ne güzel şeyler çıkardı geleceğe dair davranışlarımızda.Buna "dejenerasyon" diyorlar,konu dağılıyor ve ulaşılmak istenene değil de alakasız yere gidiyor.Ama yine de güzel şeyler de çıkmış gibi geldi bana... "ZIPLAYAN DANA" Ayyyy bu nicke çok güldüm Değişik yani... Komik tabi,ama bu seni yanlış şeylere götürmesin,"DANA" lığım doğuştan, "ZIPLAYAN"lığım ise sonradandır.Dikkatini çekerim canım. seninle konustuğunda gözlerine bak sadece....hemen anlarsınn..gerisi yalan..gözler yalan sölemezz.... Buna inanmak için çok genç olmak gerekiyor.Zamanımızın insanları her yerleri ile yalan söylüyorlar,değil gözleriyle kalpleriyle bile yalan söylüyorlar.Heyhat bir de bunu bana sorsalar...? İnsan nasıl ölümü düşünmeyebiliyorsa, kadınları da düşünmeden edebilir. --------------- İnsan bir kadını eninde sonunda başından atacağına göre, bunu bir an önce yapması daha iyidir. Bu ne biçim bir laf...O zaman nasılsa öleceğiz,hemen yapalım o zaman,gömsünler bizi... Ölümü düşünmeyen ruh,kendini tatlı hayatın içinde bulur ve falafoş olur.Ben bunu bilir bunu söylerim. Bana göre kadınlar hayatımızda yüzde 95 lik etki sahibidirler..(her yönüyle) Valla biz de böyle olmuyor,Kralımız.biz de önce "insan" olmak için bir çaba var,kadınlar ise sadece bu çabanın ürünü,güzelliği ya da ödülü gibi duruyor. Devam edin kardeşler,sevin sevilin.Çünkü en zor iş "sevmek ve sevilmektir". Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 zor iş..yanlış anlaşılmalar..yanlış anlamalar olabiliyor..ama bildiğim bir şey varsa..ilişkisi yeni bitmiş..hatta tamda bitememiş..(kötüde gitse ilişki ilişkidir..ve bitmemiştir) erkek yada kadınlardan uzak durmak lazım..duyacağınız sevgiyi,ilgiyi karşınızdaki yarasına merhem olarak algılayabilir ve ortada kalabilirsiniz.çünkü o bıraktım dediğine çoktan koşmuştur..saygılar.. Alıntı
Φ UnHaPPY Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 çünkü o bıraktım dediğine çoktan koşmuştur..saygılar.. bundan daha iyi anlatılamazdı Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Aman ben artık hiç bi kıza güvenmicem güvenmekte istemiyorum kardeşim.Akıllandım ben,erkekleri nasıl anlıcağını öğrenmeden önce bence kendi duygularını bi tart ta sonradan onun da başını yakma(hayat mı zalim yoksa bu bayanlar mı ) Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 bundan daha iyi anlatılamazdı teşekkürler.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.