Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SAHTE MİLLİYETÇİLER... ("Sahte milliyetçiler"in elinden bu bayrağı almak, bütün devrimcilerin ortak amacı olmalıdır. Çünkü, "proleter uluslar"ın bağı)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Herhalde 1 Mayıslarda olanları sizden daha iyi biliyorum.Senin dediklerin her 1 Mayısta oluyor.

Olayları saptırmakta üstünüze yoktur Türkiye'de.Ne demek istediğimi anladığınız halde,seni neden bağlamaz diye,bar bar bağırıyorsunuz. Demek istediğim bizim davamızda,onlarla ilişkimiz yoktur dedim.Çünki siz Rusya,Çin ve PKK.yı bizimle özdeşleştiriyorsunuz.Bizle ne alakası var onların.

Aslında ben sizi anlayamıyorum. En ufak bir atlama yapsam,şu sorumu neden yanıtlamadın diyorsun. Yani şimdi siz benim sorularımı cevapladınızmı? Önce sorular yanıtlansın,anlama meselesine sonra geçeriz. Anlaştıkmı arkadaşım?

seyrekler seni tanıdığıma sevindim :clover: gerçekten ülke severlerle çıkar uğruna sevenler arasındaki

farkı bize yansıtmışsınız. :clover: Yazılarınızı büyük bie beğeni ve keyifle okuyorum. :clover:

• Cevaplar 129
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

seyrekler seni tanıdığıma sevindim :clover: gerçekten ülke severlerle çıkar uğruna sevenler arasındaki

farkı bize yansıtmışsınız. :clover: Yazılarınızı büyük bie beğeni ve keyifle okuyorum. :clover:

Dostalr bizleri de unutmayın ve her zaman yanınızdayız..

Dost sevgilerimle...

Gönderi tarihi:

Dostalr bizleri de unutmayın ve her zaman yanınızdayız..

Dost sevgilerimle...

sizin için ayrı bir başlık açacaktım sevgili DİPNOT. Sizi unutmak ne mümkün.

O olağanüstü gerçekçi yazılarınızla zaten tiryaniz olduk. :clover:

aynı tempoda devamanı bekliyoruz. :clover:

Gönderi tarihi:

peki cevaplayım ..bugün pkk nın temelini oluşturan sistem komünizm dir ki bunu APO K..PEĞİ bile bizim temelimizi markszim oluşturmaktadır sözlerinden anlarız.ayrıca sol görüşlü işçi partili Doğu Perinçek in pkk lı militanların elini sıkarken fotoğrafları basına yansımıştı belki siz bilerek pkk ve yandaşlarına destek vermiyor olabilirsiniz ama komünizm ,kapitalizm ve faşizm için atılan her bir adım bu ülkeye ihanettir..

Soruları yanıtlamazsanız,birdaha size cevap yazmayacağım.Tekrar tekrar sormammı gerekiyor,yoksa okumadanmı geçiyorsunuz. Ya yanıtlarsınız,yada yanıylarsınız. Oldu'mu arkadaşım.

Sayın Asfalt ve Dipnot dostlarım. Sizleri nasıl unutabilirimki? İkinizede teşekkürler ederim.

Gönderi tarihi:

sorunuzun cevabını yazdım..başka sorunuz varsa onuda cevaplayabilirim..

1977 bir Mayısını unutma.39 genç katledilmişti.Belki bilmiyorsundur,hatırlatayım dedim.

Haa birde 70 li yıllar vardı değilmi? Biz 70 li yıllarda faşistler diye bağırırken,aynı zamanda ABD. defol diyede bağırıyorduk.Sizler o zamanlar ABD. nin etek altında geziniyordunuz.Neredeydiniz o zamanlarda.Şimdilerde ABD. düşmanı olup çıktınız işin içinden. 6. Filo İzmire geldiğinde,sokakları coniler işkal ederken,68 kuşağı gençleri kadınlarımızı,kızlarımızı korurlarken,sizler seyretmekten öte ne yapıyordunuz?

Hep bizi takip ettiniz.Bugün bizden daha çok ABD. karşıtı oldunuz. Atatürk'ün heykellerini yıktınız,Atatürk'çü oldunuz.Nazım Hikmet'e vatan haini dediniz,Nazım'cı oldunuz.(Lideriniz oy toplamak uğruna Kızılay'da Nazım Hikmet'in şiirini okumuştu)

YANITLAYIN bu SORULARI.

Yani siz bu soruları cevapladınızmı? Gizli yazımı yazdınız yoksa? Kusura bakmayın ama,ben gizli yazıları okuyamıyorum.

Gönderi tarihi:

Dipnot üLkemizde Ki bütün yazılı ve görsel medya ABD 'ye hizmet ediyorken...

Ve 20 woltluk aydınlar yetiştirip biizm ülkemize salan kendi işiğinda boğulan kendi milletinden utanan tarihini yok sayan bunca yazar gazeteci aydın geçinen insan varken..

En son örnek >Orhan pamuk olayı..

ORhan PAmuk' bir Ulus adına bir katliam yaptık diyebilecek kadar hakkı nerden buluyor..

Buna tepki verilmiyor..

neymiş efendim F.gülen ABD misyoner oyuncakmiş..

YA arkadaşş bir,kişiye kilitlenmiş kalmişsin ve diğerlerini görmezden geliyorsun..

BU nasıl bir yaman çeliş ki..

Ben merak ediyorum Tek bir Kişiye sawaş açiyorsun..

Madem Ki F.Gülen ABD maşasi pekela kabul ettik diyelim..

F.Gülen'e kırmızı kart gösterdik..

YAda çift sarıdan ihraç ettik diyelim..

Ama..Bu arada senin F.Gülen nazarında Ülkemizdeki O kadar Amerikan maşaşini görmezden gelip tek bir hedefe kilitlenmeni nasıl izah edecez ve sineye çekecez..

Ofsayt'a düştük mü diyecez..

BU toprak hepimizin bunun bilincinde olalım yeterli..

Bir ağaç gibi tek ve hür ..Bir ORman gibi kardeşçe yaşam diliyorum..

SAyGıLAr..

Gönderi tarihi:

Öncelikle konu başlığı olan ****** ,zat-ı muhterem uğur mumcudan bahsetmek gerekir.o tabiki milliyetçilerden hoşnut olmayacak.meydanı boş bulduğunu zannedip yapılacak devrim sonucu **** ***** **** gençlik bakanlığına oturacağını sandı ama karşısında işte o grup vardı.

milliyetçilerden hoşnut olsa bir sürü ülkücü yazarın katili olur muydu?ama o işini silahla yapmaz.sadece köşesinde isim belirterek yazar.ne tesadüfse ertesi gün belirttiği kişi öldürülmüştür.aaaaaaa ben neler diyorum.solcular adam öldürür mü hiç,hele durak bombalar mı?5 bin ülkücüyü kimin öldürdüğünü hala araştırıyoruz.

asfalt,dipnot,seyrekler......*******

Sevgili yalnız ağaç

ya kardeşim boşuna uğraşma.bak katledilen amcanı kendi zihniyetleri katletti diye kabullenemiyorlar.sen müsterih ol.amcan son nefesinde bile Allah diyerek bu dünyadan göçmüş.onlar ciğerlerine bisiklet pompasıyla hava basılarak ciğerleri patlatılan,sonra da cansız bedeni 3.kattan aşağı atılan yusuf imamoğlunu da kabullenmezler.ver onların eline bir vatan kahramanı deniz gezmiş.oynasın dursunlar.o karakol bassın,askerine polisine kurşun sıksın ama yine kahraman olsun.

ver onların eline bir doğu perinçek.gitsin apoyla sarmaş dolaş olsun.ülkücülere şirin gözüküp ortak bir miting düzenlesin.sonra ertesi gün"ülkücüler amerikanın gizli örgütüdür"desin.emeline ulaşsın.hem ülkücüleri karalasın hem de en büyük "ulusalcı"olsun.

ama mesela onların eline Başbuğu vermemek gerekir.çünkü verdin mi görüyorsun ne olduğunu.bağnazlığı ayaklar altında ezercesine nazımdan bir şiir okur.ama onlar "oy hesabı" derler.bizden daha büyük milliyetçi olduklarını söylerler ama keşke biz de onlardan mesala bir Arif Nihat Asya dan bir şiir duyabilseydik.ama okuyamazlar.okuyabilmeleri için kafalarındaki orak çekicin ay yıldıza dönüşmesi lazım.

neyse biz bizi biliyoruz.bu ülkede suçumuzun Türküz demek olduğunu da biliyoruz.o yüzden fazla takmamak lazım bunları.

bayrak ve Kuran aşkına saygılarla.......

Gönderi tarihi:

sağolasın 2023 .hiç olmasa diğerlerinin amcama göstermediği saygıyı gösterdiğin için(herhalde içlerinden Allaha inanan bi pslk temizlenmiş işte diyorlardır.tahmin edebiliyorum)ama ben forumun başında yazdığım halde seyrekler denilen şahsa derdimi anlatamadım..BEN DEDİMKİ SAĞCI OLSUN SOLCU OLSUN.hiç kimse düşüncesinden dolayı öldürülemez evet yapılan yanlışlar vardır geçmişte sağcıların,ama solcuların yaptıkları yanlışlarıda savunmak solcuları melekmiş gibi göstermek ney hizmettir...yani bir sağcıbirini öldürünce suç oluyor(ki ben ce de bir insanın canına kıymak insanlık suçudur)ama bir solcu insan cinayet işleyince yüceltip ,melek yapıyorsunuz..deniz gezmiş solcuydu askere polise kurşun yağdırdı.Ocak 1971 tarihinde banka soygunları yaptı,toplumsal iç karuşıklıklar çıkardı.niye taraflı davranarak solun işlediği suçları mubah görüyorsunuz.İŞİN EN KÖTÜSÜ AMCAM BİR SOLCU TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ.daha ne konuşuyorsunuz bu insan haklaırı ihlali değilmi...?

Gönderi tarihi:

Dipnot üLkemizde Ki bütün yazılı ve görsel medya ABD 'ye hizmet ediyorken...

Ben merak ediyorum Tek bir Kişiye sawaş açiyorsun..

Madem Ki F.Gülen ABD maşasi pekela kabul ettik diyelim..

F.Gülen'e kırmızı kart gösterdik..

YAda çift sarıdan ihraç ettik diyelim..

Ama..Bu arada senin F.Gülen nazarında Ülkemizdeki O kadar Amerikan maşaşini görmezden gelip tek bir hedefe kilitlenmeni nasıl izah edecez ve sineye çekecez..

SAyGıLAr..

asfalt,dipnot,seyrekler......*******

Sevgili yalnız ağaç

bayrak ve Kuran aşkına saygılarla.......

Sevgili jhony walker..

Tabiki yerli basında bir sürü ABD bülbülü var ve bunları da yeri genldiğince eleştiriyorum ve yazılarımda ve alıntılarımda mümkün olduğunca bunlara yer vermemeye çalışıyorum..

Bu konuda sizlerle hemfikirim...

Evet F. Gülen ile uğraşıyorum çünkü bu adamın ne kadar büyük bir tehlike olduğunu yeni açmış olduğum FETHULLAH GÜLEN KİMDİR topiğini takip ederen neyin ne olduğunu anlamanıza umarım biraz olsun yardımcı olur ve Türk insanının ne zaman bir adamcı olacağınız onun sürüklediği yerlere kendini bırakıverdiğini ne yazıkki üzelerek görüyorum...

Diğer taraftan sevgili 2023 birtakım birşeyler yazmış ve sevgili Uğur MUMCU gibi bir insanı ve düşünceleriyle birlikte ona inan bizleri basıtleştirmeye, değersizleşmeye ve önemsizleştirmey çalışmış ve son olarak temel yapısının bayrak ve kuran aşkına diyerek saygılarla bitirmiş..

Kendisine tabiki bizlerde saygı duyuyoruz..

En azından düşüncelerini paylaşmış bizlerle teşekkür ediyoruz...

Bunlardan yola çıkarar sadece şu söylenebilir bence...

Arkadaşlar...

Türkiye'nin geleceğinde var olabilmek için bunları kalbi "sağlam" kalanlar belirleyecektir ve yine bilim adamları, gazeteciler, aklını kullananlar demiyorum, çünkü maalesef günümüzde kafa da satın alınabilmektedir.

Ben Kalbi sağlam kalanlar, vicdanı saplam kalanlardan bahsediyorum.

Ve gelecekte bu belirleyici olacak herkes bunu böyle bilsin...

Hayrıca da kimsenin hiçbirzaman da yılgınlığa ve ümitsizliğe kapılmasına gerek yok..

Çünkü yol uzun ve yorucu olacak..

100 metrelik yarış değil bizim için bu...

Hep birlikte Maraton'a çıktık...

Dost sevgilerimle...

Gönderi tarihi:

En büyük tehlike , terörden bile daha fazla tahribat yapacak şeyleri savunıyorsun sen dipnot.Onları bizim düşmanlarımız uyduruyorlar . çünkü Gülen'i muhafazakar insanlardaki samimiyeti gücü fedakarlığı biliyorlar..Yahudi hakimiyetine dayalı bir dünya kurmak için sabetayları Türk adı vererek ve cumhuriyetçi göstererek hem yalan şeyler hemde karışıklık çıkartıcı şeyler diyorlar bu ülkede..Ama senin nhakikati görmeye niyetin yok , olsa bile göremezsin..Bizim açtığımız önemli başlıklarla değilde ha bire Gülen'le evrimle ilgili başlıklar açman , İlhan selçukun yazılarını koyman umarım bazı arkadaşlarıma ve sana kime benzediğini gösteriyordur !

Bazen iyi şeylerde söylüyorsun çok nadir olsada , ama cumhur gazetesi okuyan biri ne kadar doğru söyler ki..Senden rica etsem ben giremiyorum cumhuriyetin arşivine..Ordaki Uğur Mumcu'unun derin devletle ilgili yazılarını buraya koyabilirmisin ? Veya bana ver şifreni ben bakayım..Şöyle biraz milletin gözünü açalım NE DERSİN ?

Yanlız ağacın amcasına çok üzüldüm..Bu ülkede ateş iki taraflı körüklendi.Sadece ülkücüler değil marsist leninist rejim kurma yanlılarıda çok can aldı..Yoksa nasıl darbeler oldu sanıyorsunuz bu ülkede siz..Amcan sevgili yanlız ağaç imtihanını verdi ve onu ebedi bir cennet hayatı bekliyor..İnan o senden çooook çook daha iyi bir hayatı var şu anda..Ülkücü kaç tane ocak parti var bilmiyorum ama bir kere başlık açmıştım burda o sol çoğu silahlı örgütlerin sayısıTAM 150-200 TANE Bazılarında cumhur gazetesinin baş yazarı köşe yazarlarıda vardaa neyseee..Bunlar cumhuriyeti tehdit etmiyordur !

Gönderi tarihi:

En büyük tehlike , terörden bile daha fazla tahribat yapacak şeyleri savunıyorsun sen dipnot.Onları bizim düşmanlarımız uyduruyorlar . çünkü Gülen'i muhafazakar insanlardaki samimiyeti gücü fedakarlığı biliyorlar..Yahudi hakimiyetine dayalı bir dünya kurmak için sabetayları Türk adı vererek ve cumhuriyetçi göstererek hem yalan şeyler hemde karışıklık çıkartıcı şeyler diyorlar bu ülkede..Ama senin nhakikati görmeye niyetin yok , olsa bile göremezsin..Bizim açtığımız önemli başlıklarla değilde ha bire Gülen'le evrimle ilgili başlıklar açman , İlhan selçukun yazılarını koyman umarım bazı arkadaşlarıma ve sana kime benzediğini gösteriyordur !

Bazen iyi şeylerde söylüyorsun çok nadir olsada , ama cumhur gazetesi okuyan biri ne kadar doğru söyler ki..Senden rica etsem ben giremiyorum cumhuriyetin arşivine..Ordaki Uğur Mumcu'unun derin devletle ilgili yazılarını buraya koyabilirmisin ? Veya bana ver şifreni ben bakayım..Şöyle biraz milletin gözünü açalım NE DERSİN ?

Yanlız ağacın amcasına çok üzüldüm..Bu ülkede ateş iki taraflı körüklendi.Sadece ülkücüler değil marsist leninist rejim kurma yanlılarıda çok can aldı..Yoksa nasıl darbeler oldu sanıyorsunuz bu ülkede siz..Amcan sevgili yanlız ağaç imtihanını verdi ve onu ebedi bir cennet hayatı bekliyor..İnan o senden çooook çook daha iyi bir hayatı var şu anda..Ülkücü kaç tane ocak parti var bilmiyorum ama bir kere başlık açmıştım burda o sol çoğu silahlı örgütlerin sayısıTAM 150-200 TANE Bazılarında cumhur gazetesinin baş yazarı köşe yazarlarıda vardaa neyseee..Bunlar cumhuriyeti tehdit etmiyordur !

Öncelikle teşekkür ederim sevgili kocamustafapaşalı...

Nedenine gelince ilk defa yazında bir düzey yakaladım çünkü...

Dingin, hoşgörülü ve saygılı...

Neyse diğer taraftan sevgili Uğur Mumcu'nun derin devlet ile ilgili yazdığı yazısını sizin açacağım..

Sevgiyle kalın..

Gönderi tarihi:

Rusya,Çin yada PKK.bizi bağlamaz. Onlarla bizim ne alakamız var?

Hangi 1 mayıs'ta olmuştu bunlar. Belkide sizler yapmışsınızdır. 1977 bir Mayısını unutma.39 genç katledilmişti.Belki bilmiyorsundur,hatırlatayım dedim.

Haa birde 70 li yıllar vardı değilmi? Biz 70 li yıllarda faşistler diye bağırırken,aynı zamanda ABD. defol diyede bağırıyorduk.Sizler o zamanlar ABD. nin etek altında geziniyordunuz.Neredeydiniz o zamanlarda.Şimdilerde ABD. düşmanı olup çıktınız işin içinden. 6. Filo İzmire geldiğinde,sokakları coniler işkal ederken,68 kuşağı gençleri kadınlarımızı,kızlarımızı korurlarken,sizler seyretmekten öte ne yapıyordunuz?

Hep bizi takip ettiniz.Bugün bizden daha çok ABD. karşıtı oldunuz. Atatürk'ün heykellerini yıktınız,Atatürk'çü oldunuz.Nazım Hikmet'e vatan haini dediniz,Nazım'cı oldunuz.(Lideriniz oy toplamak uğruna Kızılay'da Nazım Hikmet'in şiirini okumuştu

Lafa bak hizaya gel diye bir tabir vardır tam yukardaki yazılar için söylenmiş bizim pkk ile ne ilgimiz var öylemi bilmiyorsan söyleyeyim arkadaşım pkk denilen terör örgütü bizim ülkemizin güneydoğu ağırlıklı nerdeyse tamamında hergün can alan bir örgüt öyleki şimdiye kadar 45 bin kişinin canına mal olmuş haa siz diyceksiniz ki bizim güneydoğu ile ne ilgimiz var orası kürdüstan oda ayrı bir konu üstelik yıllardır sol örgütler pkk ile iş birliği içerisinde o yüzden onları masum görebilirsiniz.

Biz 1977 mayısını biliyoruz ama onun yanında sırf siyasi görüşü yüzünden öldürülen 5 bin kişiyide biliyoruz istersen hiç istatistiklere dökmeyelim işi zararlı çıkarsın.

Milliyetciler nerde abd yi sahiplenmiş ve savunmuştur gösterebilirmisin ayrıca o 68 kuşağınıda iyi bilir biz,çünkü canlı örnekleri mevcut vatana millete ne hizmet etmişler ama değilmi?Onlardan birtaneside şuan bir tv kanalında ana haber bülteni sunuyor öyle vatan sever ki liseli genç kızlara hayat dersleri veriyor.

Atatürk'ün "fikirlerimin babası Ziya Gökalptir"dediğini unuttun herhalde asıl siz kendi çıkarlarınız için birden bire Atatürkçü kesildiniz milletin başına.

Oy toplamak için Nazım hikmetin şiirini okuyan lidermi?dediniz işte burda gülmekten koptum zira muhafazar kesimle sizin oylara bakınca bence oy kaybından başka birşey değildir orda o şiiri okumak madem bu kadar oy topluyor bu şiirler sizler neden okumuyorsunuz zira oya en çok ihtiyacı olan kesim sizsiniz.

Gönderi tarihi:

Lafa bak hizaya gel diye bir tabir vardır tam yukardaki yazılar için söylenmiş bizim pkk ile ne ilgimiz var öylemi bilmiyorsan söyleyeyim arkadaşım pkk denilen terör örgütü bizim ülkemizin güneydoğu ağırlıklı nerdeyse tamamında hergün can alan bir örgüt öyleki şimdiye kadar 45 bin kişinin canına mal olmuş haa siz diyceksiniz ki bizim güneydoğu ile ne ilgimiz var orası kürdüstan oda ayrı bir konu üstelik yıllardır sol örgütler pkk ile iş birliği içerisinde o yüzden onları masum görebilirsiniz.

Biz 1977 mayısını biliyoruz ama onun yanında sırf siyasi görüşü yüzünden öldürülen 5 bin kişiyide biliyoruz istersen hiç istatistiklere dökmeyelim işi zararlı çıkarsın.

Milliyetciler nerde abd yi sahiplenmiş ve savunmuştur gösterebilirmisin ayrıca o 68 kuşağınıda iyi bilir biz,çünkü canlı örnekleri mevcut vatana millete ne hizmet etmişler ama değilmi?Onlardan birtaneside şuan bir tv kanalında ana haber bülteni sunuyor öyle vatan sever ki liseli genç kızlara hayat dersleri veriyor.

Atatürk'ün "fikirlerimin babası Ziya Gökalptir"dediğini unuttun herhalde asıl siz kendi çıkarlarınız için birden bire Atatürkçü kesildiniz milletin başına.

Oy toplamak için Nazım hikmetin şiirini okuyan lidermi?dediniz işte burda gülmekten koptum zira muhafazar kesimle sizin oylara bakınca bence oy kaybından başka birşey değildir orda o şiiri okumak madem bu kadar oy topluyor bu şiirler sizler neden okumuyorsunuz zira oya en çok ihtiyacı olan kesim sizsiniz.

Lafa bak hizaya gel. Aydaaaa. Yalnız ağaç gibi, Suheda'da okuma özürlü çıktı. Yaa siz benimle dalgamı geçiyorsunuz, Yoksa sadece bir mesajı okuyup aşka'mı geliyorsunuz.Aslında oradada belli hangi dille söylediğim. Sonra yalnız ağaç'ın anlama özüründen dolayı,ayrıntılı açıklamak zorunda kaldım.Çıkın yukarı hepisini okuyun ne demek istemişim.Ben dünya halklarından bahsederken.yalnız ağaç ısrarla ülke yönetimlerini önüme koydu.Defalarca anlatmak zorunda kaldım. İnsan ancak bukadar anlama özürlü olur. Sende ona katılmışsın yazık.

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının bir tane cinayetini göster bana. Kimi öldürdüler söylermisiniz? Aha öldürmelerinide bırakalım,bir tanecik yaraladığı birini gösterin bana. Tabii: Yargısız infaz sizin işinizdir

Birdaha söylüyorum: Rusya.çin,PKK. ve Doğu Perinçekle bizim davamızın ilişkisi yoktuuuuuuuuurr. Birdaha onlarla özdeşleştirmeyin bizleri.

Gönderi tarihi:

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının bir tane cinayetini göster bana. Kimi öldürdüler söylermisiniz? Aha öldürmelerinide bırakalım,bir tanecik yaraladığı birini gösterin bana. Tabii: Yargısız infaz sizin işinizdir--

-----------------------------------------------------------------------------------

anlaşılan sizde okuma özrlsnüz seyrekler ben yukarıda yazdım

ocak 1971 deniz gezmiş banka soydu

polise kurşun sıktı

toplumda karışıklıklar çıkardı

çok merak ediyorsanız şöyle arşivlere bakın yok çok zor diyorsanız hasan cemal in kimse kızmasın kendimi yazdım kitabını tavsiye ederim

Gönderi tarihi:

çok haklısınız devrimci kardeşlerim bizim düşüncelerimiz paslanmayan düşüncelerdir kafamızı kimsenin karıştırmasına izin vermedik ve vermiyecez hiç bi zaman . yaşasın devrimci haraket...... B)

TEK YOL DEVRİM...... YAŞASIN DEVRİMCİ MÜCADELE ..........

ÖZGÜRLÜĞÜ HERKES HAKEDER HERKES HÜR BAĞIMSIZ VE EŞİTTİR.............

ATAM İZİNDEYİZZ ....... :D

Gönderi tarihi:

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının bir tane cinayetini göster bana. Kimi öldürdüler söylermisiniz? Aha öldürmelerinide bırakalım,bir tanecik yaraladığı birini gösterin bana. Tabii: Yargısız infaz sizin işinizdir--

-----------------------------------------------------------------------------------

anlaşılan sizde okuma özrlsnüz seyrekler ben yukarıda yazdım

ocak 1971 deniz gezmiş banka soydu

polise kurşun sıktı

toplumda karışıklıklar çıkardı

çok merak ediyorsanız şöyle arşivlere bakın yok çok zor diyorsanız hasan cemal in kimse kızmasın kendimi yazdım kitabını tavsiye ederim

Bak yine nereye tosladık. Ya kardaşim sende anlayış bozukluğumu var? O yazını tabiiki okudum. Banka soymak ayrı, silah sıkmak ayrı eylemdir. Sizin yandaşlarınız soymakla kalmıyor,içini tamamen boşaltıyorlar.Önce dönüp arkasına bakar insan. Bana kanıt göster. Öldürmek değil,yaraladıkları bir kişi göster bana.

Anlama özürlülüğünü buradada gösterdin biliyormusun. kızılderili katliyamı, Kızılderililerin katledilmesini protesto için o nick'i kullanmış.Hani sen herkes düşmanım demiştin ya,herkes dostum demiş ama o anlayış nerede sende. Sen ancak kafandaki anlayışın peşine düşmüş,sürüklenip gidiyorsun.

Aramıza hoşgeldin, kızılderili katliyamı arkadaşım.Devrimci selamlar.

Gönderi tarihi:

bana ayrılıkçı deyip te bir kişiye sadece devrimci olduğu için selam göndermek ayrımcılık değilmi?

Sen Türk olmayan herkes düşmanım derken,ben ne demiştim?

Dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın, hangi ırktan veya milletten olursa olsun,dostluğumu hakediyorsa dostum demiştim değilmi?

ne demiş bakın: ÖZGÜRLÜĞÜ HERKES HAKEDER HERKES HÜR BAĞIMSIZ VE EŞİTTİR.............

İşte dostluğu hakeden sözler.

Anlamayacağını biliyordum zaten.

Gönderi tarihi:

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

TÜRK ,ÖĞÜN ,ÇALIŞ,GÜVEN

Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek." Türkçü Başbuğ Atatürk

"Tanrı nasip eder, ömrüm vefa ederse; Musul, Kerkük ve Adaları geri alacağım. Selanik de dahil Batı Trakya'yı Türkiye hudutları içine katacağım"

Türkiye Türklerindir." Türkçü Başbuğ Atatürk

"Kanını taşıyandan başkasına inanma!" Türkçü Başbuğ Atatürk

Dünya yüzünde, Türk'ten daha büyük,ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir." Türkçü Başbuğ Atatürk

"Türk budur: Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir." Türkçü Başbuğ Atatürk

"Eğer bende bazı fevkaladelikler görüyor, buluyorsanız bunları sadece ve yanlız Türk olmama, Türklüğüme bağlayınız." Türkçü Başbuğ Atatürk

"Ülkeniz sizindir, Türklerindir. Bu ülke, tarihte Türk'tü bugün de Türk tür ve sonsuza dek Türk olarak yaşayacaktır." Türkçü Başbuğ Atatürk

"Yetişecek çocuklarımıza ve gençlerimize, görecekleri tahsilin hududu ne olursa olsun, en evvel, herşeyden evvel Türkiye'nin istikbaline, kendi benliğine, millî an'anelerine düşman olan bütün unsurlarla mücadele etmek lüzumu öğretilmelidir." Türkçü Başbuğ Atatürk

Türk aleminin en büyük düşmanı komünizmdir. Her görüldüğü yerde ezilmelidir."

"Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır."

"Kanını taşıyandan başkasına inanma!" Türkçü Başbuğ Atatürk

"Türk Milletinin karakteri yüksektir, Türk Milleti çalışkandır, Türk Milleti zekidir." Türkçü Başbuğ Atatürk

"Türk, Türk olduğu için asildir. çoğumuz, büyük babamızın babasını hatırlamayız. Bütün soy gururumuzu, Türk olmanın içinde buluruz." Türkçü Başbuğ Atatürk

"Türklük, benim en derin güven kaynağım, en engin övünç dayanağımdır" Türkçü Başbuğ Atatürk

"Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır."

HALA ATATÜRKÇÜ OLDUĞUNUZA EMİNMSİNİZ.BEN ŞÜPHE DUYUYORUMDA

Gönderi tarihi:

Atatürk hiçbirzaman başbuğu olmamıştır,kabulde etmezdi zaten.

Bunları Atatürk'mü söylemiş.Sen önce defalarca sorduğum soruları yanıtla. Atatürk hakkındada soru var orada.

Gerçek ATATÜRK'çülüğü gör bakalım.

--------------------------------------------------------------------------------

GERÇEK ATATÜRKÇÜLÜK

Her alanda tam bağımsızlığı, özgürlüğü, ulusal egemenliği ve çağdaşlaşmayı amaçlayarak başlattığı Ulusal Kurtuluş Savaşı'nı zaferle taçlandırınca askerlikten siyasete, sanattan spora, bilimden inanca, sanayiden çevreye, bireyden topluma her konuda atılımlar gerçekleştiren Mustafa Kemal; ATATÜRK'ün öncüsü, önderi olduğu TÜRK DEVRİMİ, Türkiye Cumhuriyeti'yle anıtlaşmıştır. insanımızı kul köle (tebaa')lıktan onur ve erdem saydığımız hak ve özgürlükleriyle nitelikli kişiliğe, ümmet durumundaki toplumumuzu da tam eşitlikle ulus düzeyine yükselterek devletin sahibi kılmıştır. Bu sonucu ''Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Ulusu'' denir, tanımıyla açıklamıştır. Temeli Türk kahramanlığı ve Türk kültürü olan Cumhuriyet, demokrasinin yaşama geçişi ve yönetimdeki adıdır. Birbirini izleyen sayısız gelişme, yenileşme, yeniden doğma çabalarına koyulurken sakıncalı kurumları yıkmış, yararsız gelenekleri ve alışkanlıkları atmış, anlayıştan kural ve kurumlara bağlı, yepyeni insan, yepyeni toplum, yepyeni devlet kazandırmıştır. Özetlenen başarıları, yazgıcılıktan yaratıcılığa geçişin, ''yok''tan ''var" olmanın evrensel bağlamda benzersiz örnek yapılanmanın kimi belirtileridir. Yurdumuzu yayılmacı ve sömürgeci işgalcilerden temizleyerek bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü; saltanatı yıkıp tam eşitlikçi yurttaşlar düzeni, ''kimsesizlerin kimsesi'', halk demokrasisi, yaşamımızı ve namusumuzu kurtaran Cumhuriyeti kurarak ulusal egemenliğimizi; hilafeti dışlayarak laik yaşamı sağlayan; temeli Atatürk ilkelerini oluşturduğu Türk Devrimi'yle yalnız bugünleri değil yarınları armağan eden kadın erkek, asker-sivil herkes ATATÜRK'dür. Atatürk, Türkiye aydınlanmasının kaynağı, ulusal değerlerimizle varlıklarımızın simgesi, Türkiyemiz'le özdeşleşerek kurumlaşan üstün nitelikler anıtıdır. ATATÜRKÇÜ (Kemalist); Atatürk ilkelerini benimseyip özümseyen, ATATÜRK'ün yapıtlarını koruyup güçlendiren, O'na yaraşır olma çabasıyla yaşamını sürdüren ahlaklı, bilgili, çalışkan, yürekli, devingen-devrimci, yurtsever, örnek yurttaştır. ATATURK İLKELERİ, başta tarihsel simge ''altıok''la özetlenen, yaşam felsefemiz, Türkiye'yi Türkiye yapan, ülkemize ve ulusumuza özgü, kendini yenileyen, her birini birer ''altıok'' saydığımız Atatürk'ün çağdaş uygarlık düzeyini, sonsuzluğa uzanan yönü ve yolu gösteren tüm ilkeleridir. Barış, demokrasi, bilimsellik; akılcılık, eşitlik, dostluk, kültür, sanat ve spor yandaşlığı gibi... Atatürk ilkeleri, Türkiye'nin varlık-yaşam çizelgesi, Türkiye'ye özgü bir düşünce dizgesidir. Atatürkçü düşünce; Atatürkçülüğü (Kemalizm) amaçlar ve anlatır. Gerçek ''demokrasi devrimi''nin itici ve çekici gücüdür.

Çıkarına düşkün, bağımlı, uydu ve uşak olmaya yatkın kimileri Atatürkçü görünerek, Atatürkçülüğü amaçlarının aracı olarak kullanırlar. Bunlar, Atatürk karşıtlıklarını saklayarak yıkım işlerini sinsi sinsi sırıtarak sürdürürler. Özgür düşünce ve inanca karşı olan din sömürücüleri, bağnazlar, milliyetçilikle ilgisi olmayan ırkçılar, özetle faşist, şeriatçı, zorbacı, sosyalizmi yozlaştıran dönekler ve *********, ''Atatürk, laik Türkiye Cumhuriyeti'' paranoyası sözde ilerici sözde demokratlar, dün şöyle bugün böyle olup yarın ne olacağı kestirilemeyen saldırganlar, açık Atatürk düşmanlarıdır. Bu iki kesim amaçta ve sonuçta birleşmektedir. Atatürk'ü iyi tanıyan ve iyi anlayan gerçek Atatürkçü de bu aymaz-yobazların düşmanıdır. Siyasal ödüncü, her yerde rastlanacak sahte Atatürkçülere karşı, her zaman ve her durumda Atatürkçülüğü en yüce nitelik bilen gerçek Atatürkçüler, gerekli uğraşı veren, canını ulusuna ve ülkesine adayan Atatürk çocuklarıdır. Gerçekçidir, Ulusal değerlere tutkundur, söylemi ve eylemiyle inanç ve güven dayanağıdır. Anlayışlı, hoşgörülü, uyumlu, uzlaşmacıdır ama ''kırışmacı, ödüncü, goygoycu'' değildir.

Herkes Atatürkçü olamaz. Atatürkçülük, bilgi, ahlak, beyin ve yürek işidir. Her omuz, her baş, her yürek bu onuru taşıyamaz, tadamaz. Gerçek ATATÜRKÇÜ, Atatürkçülüğü bir davranış ve yaşam biçimi olarak benimser. Hak ve özgürlükleri güvenceye bağlayarak bireysel ve toplumsal yararı dengeler. Müdafaa-i Hukuk anlayışıyla Kuva-yı Milliye ruhuna, Amasya Genelgesi'nin, Erzurum ve Sivas Kongrelerinin anlamına, Misakı Milli'nin ve Lozan Barış Antlaşması'nın amacına sıkı sıkıya bağlıdır. Cumhuriyetin üzerinde yükselecek gerçek demokrasiden, "Cumhuriyetçi demokrasiden yanadır. Demokrasiyi sulandırıp yozlaştıran, disiplin olmaktan çıkarıp kuralsızlık" ve siyasal oyunlar çirkinliğine dönüştüren tutumlardan kaçınır. Devletin TEK'liğini, ülkenin TÜM'lüğünü, ulusun BİR'liğini ödünsüz korur. Soy ve inanç özelliklerini özgürce söyleme olanağıyla bireylerin yurttaşlık kurumu içinde eşitliğini savunur. İnsan haklarını ve demokrasiyi içtenlikle, özenle ve duyarlılıkla koruyup güçlendirir. Aldatıcı, yanıltıcı, şaşırtıcı değildir. "Kişiliksiz kişi"lerden uzak durur. Sahte Atatürkçünün Atatürk düşmanından ayrımı olmadığını, hatta daha tehlikeli olduğunu, yalnız "Atatürkçüyüm" demekle ADD'ne üye olmakla, resim asmakla, rozet takıp nutuk atmakla Atatürkçü olunamayacağını bilir. İç ve dış, her tür sömürüye karşıdır. Ulusunun üstün değerlerine sahip çıkıp varlığı için her çabaya girişerek dünya uluslar ailesinin onurlu bir üyesi olarak yaşamını sonsuza değin bağımsız biçimde ve en iyi düzeyde sürdürmesini sağlayacak gerçek milliyetçidir. Bu özelliğiyle, ülkesinin kaynaklarını yabancılara peşkeş çekip aktaran, ulusal yargısını dışlayan, ulusal çıkarları gözardı eden, şeriatçılara omuz veren tahkimci, özelleştirmeci, ırkçı, baskıcı ve zorba "uyduruk milliyetçi"lerin karşısındadır. Hukuk yerine "töre"yi koyan, en büyük Türk ve en büyük Türk milliyetçisi Atatürk"ü yadsıyan milliyetçiğini bırakınız, Türk olmayacağını; inançları sömürüp insan öldürmekle dindarlık taslayanların, bırakınız insan olmayı, Müslüman olamayacağını bilir. Türk-İslam sentezcilerinin, ümmetçilik yoluyla Arap milliyetçilerinin, Osmanlı kalıntı ve artıklarının, etnik ve dinsel terör kışkırtıcı ve tetikçilerinin can düşmanıdır.

Akıldan, ahlaktan, adaletten, bilgiden, bilimden, onurdan ve erdemden yanadır. Halk dalkavuğu değil, dostudur, halkıyla yanyana, başbaşa ve yürek yüreğedir. Sporu, sanatı, kültürü destekler. İlke adamıdır, ulusal sanayii, öğrenim birliğini, anayasal demokrat düzeni, yargı bağımsızlığını Silahlı Kuvvetleri, kolluk güçlerini, gençliği, devrimleri, çağdaşlığı, barışı, dostluğu savunur. Hiç tartışmasız ve hiç kuşkusuz her kötülüğün karşısında, her iyiliğin ve gelişmenin yanındadır. Hukukun üstünlüğüne saygılıdır, adaleti karakteri bilir. Yinelemekte yarar var: Büyük ATATÜRK'ün gerçekleştirdiği "TÜRK DEVRİMİ"nin temeli, başta altıok'la simgelenen Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, Devletçilik, Laiklik ve Devrimcilik olmak üzere tüm Atatürk ilkelerinin ve bu yolla yaşama geçen "Türkiye Aydınlanması"nın yılmaz savunucusudur. Dengeli, nitelikli, tutarlı, saygılı, özverilidir. Gölgeli değil, güneşlidir.

Ün ve şan peşinde koşmaz. Karıştırıcı ve kavgacı değildir. Yalan söyleyip yalan yazan, karalama ve kötülemeyle beyinsel ve ruhsal bozukluğunu sergileyenlerle ilişki kurmaz. Oy sağlamak için değişmez, ödün vermez. Kimseyi aldatmaz ve kandırmaz. Hiçbir aykırılığın içinde olmaz. Parapul, mal-mülk düşkünü değildir. Çıkarcılığı küçüklük sayar. Geçiştirmeyi, savsaklamayı, bozgunculuk, ayrımcılık ve ayrılıkçılığı, kayırmayı ve haksızlığı asla hoşgörmez. Yalvarmaz, yakarmaz, yakınmaz ve yanaşmaz. EI-etek öpmez. Kapılarda beklemez ve kimseyi bekletmez, çalmaz, çaldırmaz. Ahlak yönünden bağışlanmaz, sakıncalı hiçbir eğilimi, zayıflığı, değişik tür rahatsız etme sayrılıkları, kötü alışkanlıkları yoktur. Gösterişçi değildir. Dedikodu sevmez, kıskanıp çelmelemez, gıpta eder, yaraşır; kendini aşmaya çalışır. Toplumcu, ulusçu, ulusalcıdır. Kimseyi kullanmaz ve kendini kullandırmaz. Kimsenin adamı olamaz, kişiliklidir. Sorun değil, çözüm üretir. Atatürk’çe düşünüp, Atatürk’çe çalışır. Aç kalır, onursuz kalamaz.

Yabancı hayranı, ABD tutsaklığını ve maşalığını içine sindiren savsakları, sapkınlıkları ve savrukları, "Cumhuriyetin karşısında, demokrasinin yanında" yutturmacılarını, kopyacı, karanlık yüzlü ve korkakları kınar. Mandacı-mütarekeci, ihaleci numaracı şaklabanları, kişinin ve olayın ne olduğunu bilmeden övgüler yağdırıp alkışlayan şakşakçıları, maskaralık ve madrabazlığı beceri ve ustalık sayan düzenbazları, ******** duygusuyla bocalayan işbirlikçileri, partizanlıkla halkına ters düşenleri, siyasal amigoları, medyanın bir kesiminde patrona yaranmak için ya da patron emriyle terör aygıtı durumuna düşen kiralık ağız ve kalemleri , çete-mafya ilişkilerinde çırpınan karışık ve karanlık kimseleri, hangi gizli örgüt adına çalıştığımdan kuşku duyulan, şeriat ihracatçılarına değinmeyip kendi kolluk güçleriyle Atatürkçü kuruluş ve kişilere saldıran özürlüleri "adam" yerine koymaz. Sakıncalarını ve zararlarını var gücüyle önler. Hizipçilik, klikçilik ve kulisçilik gerçek Atatürkçüden ilgi görmez. Hiçbir oyun onun ilgisini çekmez ve yanında barınamaz. Gerçek Atatürkçü, incelemeden, araştırıp soruşturmadan, öğrenmeden ne yandaş olur ne de karşı. Bir yere gelmek için başka yerleri ve kişileri karalamaz ve kullanmaz. Yalan ve yalancıdan tiksinir. Gerçek Atatürkçü, Atatürkçüleri engellemez, destekler; övmese de yermez. Atatürkçülere saldıran, onları yıpratmaya kötülemeye ve yıkmaya çalışan, kendisine yer açıp yer açmak için kamuoyunun olumsuz bakışlarına aldırmadan ve kuruluşları düşünmeden inat ve zıtlaşmayla yürüyenler adam olamazlar ki Atatürkçü olsunlar. Atatürkçü, gerçek Atatürkçü, sahtesinin maskesini düşüren, onun ne olduğunu anlayan "nitelikli adam"dır. Sahtelerinden soyutlandığında gerçek . Atatürkçülerin değeri daha iyi anlaşılacaktır. Bayanlar ve gençler ön sıradaki ışıklardır.

Gerçek Atatürkçüler, tam bağımsız, çağdaş Atatürk Türkiye'sinin gerçek güvencesidir.

Gönderi tarihi:

senin yazdıklarını inkar etmiyorum ki noktasına noktasına doğru ama sen

TÜRK ÖĞÜN ÇALIŞ GÜVEN

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

VE diğer atatürk sözlerini inkar ediyorsun

Saçmalığın bukadarı olur ancak.Artık ben senin 40 yaşında olduğunada inanmıyorum. O senin dediklerini ilkokul öğrencileride söylüyor. Ben senin bilmediklerini söyledim.

Şu konu'ya bir bak istersen. Süleyman APAYDIN ne demiş....?

http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=28359

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.