Φ MJsFlower Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Yüz yasa kgkirlangic! Evet yaaaa.... yapmasina yapariz, ama yapmiyoz iste... hayatlarinda BIR isi de erkekler arkasinda kadin olmadan yapsinlar be.... Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Yüz yasa kgkirlangic! Evet yaaaa.... yapmasina yapariz, ama yapmiyoz iste... hayatlarinda BIR isi de erkekler arkasinda kadin olmadan yapsinlar be.... evet yaaa bende düşünüyordumki bizi kim kurtaracak bu terör illetinden birileri var mutlaka ama kim aklımın köşesinden geçmezdi sizlerin olacağı Alıntı
Φ yeminliyiz53 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 arkadaşlar her insan kadın erkek farketmez bu işi yapabilir her türk askar dogar bilmiyomusunuz Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 askerlikmi Ben bedelliyi bekliyorum Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 arkadaşlar her insan kadın erkek farketmez bu işi yapabilir her türk askar dogar bilmiyomusunuz kızlardamı asker doğar eğer yeniden doğmak diye birşey varsa bir kız ikinci doğuşuna kadar cabalarsa asker olabilir sanırım Alıntı
Φ yeminliyiz53 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 alalım anasını satıyım ....ozaman herkez isteyerek gider askere giderken hiç göz yaşı dökmezler hemiiii öylemi Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 alalım anasını satıyım ....ozaman herkez isteyerek gider askere giderken hiç göz yaşı dökmezler hemiiii öylemi askere giden bazı erkekler bile ağlıyorki kızları düşünemiyorum bile heralde terminaller selpak mendillerinden geçilmezdi ve selpak fabrikası bir okadar daha kazanırdı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.