Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 xlark tades arkadaşım çok teşekkür ederim. Bana göstermiş olduğun arkadaşlık ve dostluktan dolayı.. Sevgi , saygı içerisinde karşılıklı sohbet ve muhabbetimiz oldu. sana yaklaşımın ve hoşgöründen dolayı teşekkür ederim sevgine layık olmaya çalışacağım arkadaşım. Paylaşılacak olan her güzelliği paylaşmak dileğimle ...TEŞEKKÜRLER Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 wayy murti burdamıydın senden önce ben yorm yptm yf Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 eyi hoşgeldinnn murtii öselee gel bi batırmıyk topiği bişe osrcmm Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 yapalım yorumları sen benim için çok iyi bir dost arkadaş herzaman derdimi dinleyen herkoşulda yardım eden dertlerim olursa paylaştığım 3 kişi dert ortağım sırdaşım sözlerini dinlediğim arada küçükte olsa bazı şeylere kızdığı zaman burcu hiç beni dinlemiyosun diyen kalbi temiz ne demeliyim başka kelimeler yetersiz kalıyor iyiki varsın benimde reelde tanışmak istediğim biri sevgi ve saygılarımla murat.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 yapalım yorumları sen benim için çok iyi bir dost arkadaş herzaman derdimi dinleyen herkoşulda yardım eden dertlerim olursa paylaştığım 3 kişi dert ortağım sırdaşım sözlerini dinlediğim arada küçükte olsa bazı şeylere kızdığı zaman burcu hiç beni dinlemiyosun diyen kalbi temiz ne demeliyim başka kelimeler yetersiz kalıyor iyiki varsın benimde reelde tanışmak istediğim biri sevgi ve saygılarımla murat.. Çok teşekkürler ederim 'sessizliğin_kızı' seni anlatmaya kelimeler yetmez. 'xlark tades' seni iyi analiz etmiş.gerçekten ekleyecekk birşey bulamıyorum .sen benim en değer verdiğim arkadaşlarımdan birisin İyiki Varsın ARKADAŞIM Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Enee maydonosun da analizi yapılmış ... Daha nice kelime ve sıfatlara sığdırılamazsın.. Tanıdığım sevdiğim bir insan kendisi. Çok iyi dost olacak birisi. Paylaşımcı ve daima pozitif. İyisin lem murti En önemlisi konuşmaktan zevk aldıklarımdan bitanesi... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Çok teşekkürler ederim 'sessizliğin_kızı' seni anlatmaya kelimeler yetmez. 'xlark tades' seni iyi analiz etmiş.gerçekten ekleyecekk birşey bulamıyorum .sen benim en değer verdiğim arkadaşlarımdan birisin İyiki Varsın ARKADAŞIM Gerçekten çok çok teşekkür ederim sende değerlisin gerçek arkadaşım sırdaşım iyiki varsın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Enee maydonosun da analizi yapılmış ... Daha nice kelime ve sıfatlara sığdırılamazsın.. Tanıdığım sevdiğim bir insan kendisi. Çok iyi dost olacak birisi. Paylaşımcı ve daima pozitif. İyisin lem murti En önemlisi konuşmaktan zevk aldıklarımdan bitanesi... sende olmasan gülemeyecektim kız azıcık moralim düzeldi bak sağol sende benim için değerlisin domates .... hoşsohbet arkadaşım teşekkürler ..... Gerçekten çok çok teşekkür ederim sende değerlisin gerçek arkadaşım sırdaşım iyiki varsın Sende sağol ikinizde iyiki varsınız ! 'sessizliğin_kızı' ve 'aysum' teşekkürler... Arkadaşlarım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 murtiiii senn bizim her şeyimizsin seni seviyoruz arkadaşım Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 anam gelde bunu döfmee yaa gıcık murti.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 sende olmasan gülemeyecektim kız azıcık moralim düzeldi bak sağol sende benim için değerlisin domates .... hoşsohbet arkadaşım teşekkürler ..... Sende sağol ikinizde iyiki varsınız ! 'sessizliğin_kızı' ve 'aysum' teşekkürler... Arkadaşlarım Saol murat teşekkür ederimmmmm iyiki sende varsın Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 sende olmasan gülemeyecektim kız azıcık moralim düzeldi bak sağol sende benim için değerlisin domates .... hoşsohbet arkadaşım teşekkürler ..... domates mi ne domatesi ne oldu ki sana Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Komik insan! Ya ben okula gitmeden beni de bi analiz etseydiniz Analiz dersim çok iyi deil ama olsun:D Siz beni bi analiz edin analize ihtiyacım var! 11inde gidiyorum ha! Bu kadar cok foruma giremeyebilirim gene de bilinmes belki de girerim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 murtiiii senn bizim her şeyimizsin seni seviyoruz arkadaşım Sağol teşekkür ederim bende sizi seviyorum yumote anlayışından ve o güzel yüreğinden banda bir yer ayırdığından dolayı teşekkür ederim. Komik insan! Ya ben okula gitmeden beni de bi analiz etseydiniz Analiz dersim çok iyi deil ama olsun:D Siz beni bi analiz edin analize ihtiyacım var! 11inde gidiyorum ha! Bu kadar cok foruma giremeyebilirim gene de bilinmes belki de girerim tamam ama randevü alman gerek liste kalabalık ama sana kıyak yapalım.seni listenin üstüne yazayım bari... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Arkadaşlar istek üzerine analiz yapmıyoruz.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Konuşmaya fırsatımız olmadı şimdiye kadar.. Ama eminim ki iletilerinden öyle anlaşıyor kalbi temiz bir insan.. Aşkısı kolay kolay bir insanı sevmez.. Sevildiğini bil leyla.. Umarım şu foruma , bi kere de sabah uğrarsın da senle muhabbetimiz artar.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Leyla bence hareketli neşeli bir o kadarda şaka kaldırabilen espiriye açık bir insan ben bunu forumlarda fark ettim paylaşımlarından herşeyi alttan aldığı belli kolay kalp kırmayan bir kişisin aramızda olman güzel. arada şakayla karışık davranışlarda bulundum ciddiye alma sakın insan sevdiğini yerden yere vururmuş sevgilerimle..iyi arkadaşlıklara ve dostluklara.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Konuşmaya fırsatımız olmadı şimdiye kadar.. Ama eminim ki iletilerinden öyle anlaşıyor kalbi temiz bir insan.. Aşkısı kolay kolay bir insanı sevmez.. Sevildiğini bil leyla.. Umarım şu foruma , bi kere de sabah uğrarsın da senle muhabbetimiz artar.. Cok tesekkur ederim,birebir konusmasak da okudugum kadariyla sevilmeye deger birisin,herkesin birden sevgisine mazhar olmak kolay degildir.Biliyor musun sabahlari ugruyorum,ama saati tutmuyor herhalde.Neyse caniim,rastlastik iste. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Leyla bence hareketli neşeli bir o kadarda şaka kaldırabilen espiriye açık bir insan ben bunu forumlarda fark ettim paylaşımlarından herşeyi alttan aldığı belli kolay kalp kırmayan bir kişisin aramızda olman güzel. arada şakayla karışık davranışlarda bulundum ciddiye alma sakın insan sevdiğini yerden yere vururmuş sevgilerimle..iyi arkadaşlıklara ve dostluklara.. Cok tesekkur ederim,aranizda olmaktan ben de cok mutluyum.Esprilerini de espriden baska bisey olarak gormemistim.Sevgi benden,sagolasin.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Tesekkur etmem mi,yukarda guzel biseyler var,sanirim resimliler.. ama goremiyorum. Ornek vereyim,soyle:xForum Grafik xForum Grafik diye devam ediyor.Cokk tesekkur ediyorum,daha bir hafta bile olmadan beni foruma kaynastirdiniz.Ne diyecegimi bilemiyorum,benim icin cok onemli.Senin de iyi ozelliklerin saymakla bitmez,hic sevmeyenin olmadigina gore..Sagol,varol.. (Bir suru ismin var, nasil hitabedecegimi bilemiyorum.. ) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Tesekkur etmem mi,yukarda guzel biseyler var,sanirim resimliler.. ama goremiyorum. Ornek vereyim,soyle:xForum Grafik xForum Grafik diye devam ediyor.Cokk tesekkur ediyorum,daha bir hafta bile olmadan beni foruma kaynastirdiniz.Ne diyecegimi bilemiyorum,benim icin cok onemli.Senin de iyi ozelliklerin saymakla bitmez,hic sevmeyenin olmadigina gore..Sagol,varol.. (Bir suru ismin var, nasil hitabedecegimi bilemiyorum.. ) Gördüğümü, bildiğimi yazıyorum.. Herşeyin en güzeline layıksın... Ben teşekkür ederim.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 hakkında fazla yorum yapamam hiç forumlarda karşı karşıya gelmedim yanlız bazı cevaplarından anladığım kadarıyla Kişiliği tamamıyla oturmuş adam gibi adam derlerya sende benim gözümde bayan gibi bayansın sevgilerimle.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.