Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 valla mümin müminin aynasıdır kendinizi anlatmışsınız abla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 valla mümin müminin aynasıdır kendinizi anlatmışsınız abla güzel gören kardeşim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Çok sempatiksin empati Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 bilirsiniz ki fazla tevazu kibirdendir bu yüzden teşekkür ederimiiim bil mukabele bil mukabele Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 güzel gören kardeşim benim hiç ablam olmadı size abla diyebilirmiyim (emrah bölüm bilmem kaç) hanımın da ablaları benle yaşıt benden küçük oradan da abla nasibimiz yok Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 benim hiç ablam olmadı size abla diyebilirmiyim (emrah bölüm bilmem kaç) hanımın da ablaları benle yaşıt benden küçük oradan da abla nasibimiz yok bende 3 öz 20 den fazla da gönül kardeşi var, bana abla diyebilirsin empaticim... yok bir sakıncası, bölüm 5 Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 teşekkürler abla fahri abla oldun yani gerçi fahri de erkek ismi ama Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 teşekkürler abla fahri abla oldun yani gerçi fahri de erkek ismi ama fahri, fahriye neyse ben sardunya abla olayım kafidir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.