Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Güncellemek mi evet,doğru güncellemek.yani biras muhabbetim daha olsun listeyi tekrar hazırlarım sen merak etme. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Merak etmiyom zaten Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Merak etmiyom zaten hiç belli etmiosun. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Efet hiç belli etmem bu topicide katlettim galiba sedat ösür dilerim Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Efet hiç belli etmem bu topicide katlettim galiba sedat ösür dilerim sen merak etme hoş görür bisi kralx imis Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Estafurullah arkadaşlar ne demek katletmek.. Yönetim hariç kimsenin hiç bir topicte tasarruf hakkı yokturki.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ben analiz ediyim bazı üyeleri.marti name:duygusal terminatör fantastico :neşeli hareketli natalia :kıskanç cadı xlark tades :fikirleri çok hoş aysum :geveze olivia :ii bi arkadaş sessizliğin kızı:iyi bi geveze ve arkadaş hırçın :bu gün gelirmi bilmem ama hiçde hırçın deil. yumote :arwen (solemeye gerek yok) sardunyam :çok akıllı bi aplamıs mineu :fırsat buldukça her zaman konuşan aplamıs lilac :teacher taurus :ii bi apimis isyankar :ii biri hayal et :biras hircin biras cesaretli. diğer üyeler kusura bakmasınlar fazla bi muhabbetim olmadığı için analiz edemicem veya unuttum. bence kesin bu liste biraz yankı yapacak LilaC seni kısaca küçük hanfendi olarak değerlendireyim . forumun nazik duygusal ve hanfendisi .tutarlı bir kişilik..... teşekkürler tşk ederim Murti Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 xlark tades : Evli ve çocuklu bir adam olarak performansına hayran kaldığım sözümona forum çapkını. Danışıklı döğüşlerin kahramanı. Yanlız ve ilgiye muhtaç sanal aşık. Gördüğümde şaşırdım..bu ne?? Adam karalamak bu kadar kolay mı? Aşk adamı olabilir ama bu kadar hakareti de haketmiyor.. Bende "kaliteni gösterdin" dediğim oldu sedat'a....bunun kadar değildir heralde.. Kötü yapmışsın arkadaşım kınıyorum... Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 valla nette insan kandırmak kolay.yanlış anlamayın ben kandırıyorum demiyorum. herkes herkesi kandırabiliyo.sanal ortamın tanınmazlığını kullanıp insanları kandıran insanlardan nefret ederim. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 valla nette insan kandırmak kolay.yanlış anlamayın ben kandırıyorum demiyorum. herkes herkesi kandırabiliyo.sanal ortamın tanınmazlığını kullanıp insanları kandıran insanlardan nefret ederim. Evet kandırılıyor ama herşeyden önce karşındaki güvenebileceğin bir insan olduğunu kanıtlaması gerekiyor.. Sedat'ta da bu vardı.. Sedat'ı hep suçladım ama adam gibi adamdı..Bazı huylarını sevmesemde.. Onu tanıyan bilir.. Neyse şimdi ben sedat'tan bahsedince "sen beni yanlış anladın sedat için söyledim onu" dersin.. Evet yalancı çok...çünkü nette yalan söylemek kandırmak kolay oluyor...ama ben kanmıyorum tabi.. Çok yerden denediklerim oluyor.. Yine topiği dağıttın elektro.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Evet kandırılıyor ama herşeyden önce karşındaki güvenebileceğin bir insan olduğunu kanıtlaması gerekiyor.. Sedat'ta da bu vardı.. Sedat'ı hep suçladım ama adam gibi adamdı..Bazı huylarını sevmesemde.. Onu tanıyan bilir.. Neyse şimdi ben sedat'tan bahsedince "sen beni yanlış anladın sedat için söyledim onu" dersin.. Evet yalancı çok...çünkü nette yalan söylemek kandırmak kolay oluyor...ama ben kanmıyorum tabi.. Çok yerden denediklerim oluyor.. Yine topiği dağıttın elektro.. nerden bilim senin beni kandırmadığını?kanıtım yok elimde. bugüne kadar insanların çok olduğu ortamlardan genelde kaçınırım.çünkü insanlar şu zamanda bana göre güvenilmez çoğusu.yalnızlığı severim çünkü yalnızken ne kırabileceğim insan var ne de beni kırn insan. doğayı severim çünkü insanın insana yaptığını hiç kimse yapmaz. neyse benim abim var mesela. adam yerine göre o kadar iyi davranır ki gerçekten ayıramassın hiç bi şekilde. kötü biri deildir.fasla kandırmas.genelde şaka yapar ama yaptıklarını ayırt edemessinis. ben bu gidişle yalnız yaşar yalnız ölürüm.ALLAH bilir bi mesarımıs bile olmas. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 nerden bilim senin beni kandırmadığını?kanıtım yok elimde. bugüne kadar insanların çok olduğu ortamlardan genelde kaçınırım.çünkü insanlar şu zamanda bana göre güvenilmez çoğusu.yalnızlığı severim çünkü yalnızken ne kırabileceğim insan var ne de beni kırn insan. doğayı severim çünkü insanın insana yaptığını hiç kimse yapmaz. neyse benim abim var mesela. adam yerine göre o kadar iyi davranır ki gerçekten ayıramassın hiç bi şekilde. kötü biri deildir.fasla kandırmas.genelde şaka yapar ama yaptıklarını ayırt edemessinis. ben bu gidişle yalnız yaşar yalnız ölürüm.ALLAH bilir bi mesarımıs bile olmas. Ayyyyy ne kadar karamsarsın beee... Bu yaşta böyle şeyleri düşünmen yanlış bence.. Sen nasıl üniyi kazanmayı düşünüyosun .. Karamsar şey....sen şimdi onuda kazanamam belki diye dert etmişsindir.. Beklenir senden.. Arkadaş geleceğe hep umutla bak... Hiçbirşey seni yıkmasın.. Şu dünyada bu yurtta bu hayatta nasıl ayakta duracaksın..bir mezarım bile olmaz diyosun ... Topic elden gidiyorrrrr... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yeni olsam da henuz,Sedat in oyle biri olmayacagini anlayacak kadar tanidim.Bu sahsiyeti kiniyor,bir daha buralara ugramamasini tavsiye ediyorum.Kimsenin kimse hakkinda boyle konusma hakki yok. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yeni olsam da henuz,Sedat in oyle biri olmayacagini anlayacak kadar tanidim.Bu sahsiyeti kiniyor,bir daha buralara ugramamasini tavsiye ediyorum.Kimsenin kimse hakkinda boyle konusma hakki yok. al işte moralim çok iyiydi saten biras daha bozuldu herkes nie sedat ı kasteddiimi soliyor. ben sadece insan hayatındaki yalanlardan sözetmiştim Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 al işte moralim çok iyiydi saten biras daha bozuldu herkes nie sedat ı kasteddiimi soliyor. ben sadece insan hayatındaki yalanlardan sözetmiştim valla elektro benim sedatı kasteddiğini zannetmediğimi biliyorsundur umarım.. Lafın banaysa eyer arkadaşım.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 öyle anlayan herkese Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 al işte moralim çok iyiydi saten biras daha bozuldu herkes nie sedat ı kasteddiimi soliyor. ben sadece insan hayatındaki yalanlardan sözetmiştim Sevgili arkadasim,yazdiklarimin seninle hic ilgisi yok,niye alindin.. Hem bu kadar karamsar olma,okuyorum ve uzuluyorum inan.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Neyse arkadaşlar bu mesele beni bunalttı.. Geçen yılda birisi böyle şeyler söylemişti.. Bana güvenen benle konuşur, arkadaşlık eder.. Güveneninde, güvenmeyeninde canı sağolsun.. Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 garip sadece garip.... ii kişilere benziolar arada gariplerde olsa... nese fazla dalmamak lazım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 ben analiz ediyim bazı üyeleri. marti name:duygusal terminatör fantastico :neşeli hareketli natalia :kıskanç cadı xlark tades :fikirleri çok hoş aysum :geveze olivia :ii bi arkadaş sessizliğin kızı:iyi bi geveze ve arkadaş hırçın :bu gün gelirmi bilmem ama hiçde hırçın deil. yumote :arwen (solemeye gerek yok) sardunyam :çok akıllı bi aplamıs mineu :fırsat buldukça her zaman konuşan aplamıs lilac :teacher taurus :ii bi apimis isyankar :ii biri hayal et :biras hircin biras cesaretli. diğer üyeler kusura bakmasınlar fazla bi muhabbetim olmadığı için analiz edemicem veya unuttum. bence kesin bu liste biraz yankı yapacak Çok teşekkür ederim, aklıyla övülmek, elektiriği ile övülmekten yeğdir bizim için. (hayal et'e) Sevgiler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Sardunyam gerçekten iyi saygıya layık tüm forum üyeleri gibi cici bir hanımefendi sen kişilik sahibi olgun bir insansın Saygı karşılıklıdır, sayarsan sayılırsın... Sizde öylesiniz, çok teşekkür ederim... Ben de ince bir jestle bana özel grafik hazırlayarak beni yorumlayan arkadaşıma fikirlerimi beyan edeyim... xlark tades... Bilgili, akıllı, yetenekli, fikir sahibi, açık sözlü, biraz sinirli, hazır cevap, samimi, inançlı, karakterli, duygusal, aynı zamanda mantıklı, kızların ilgisini çeken, yakışıklı, boş yaşamamaya çalışan, güvenilir biri... Ben senin için böyle düşünüyorum, henüz çok fazla tanışmasakta bu güne kadar edindiğim fikir bu yönde. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 duygusal terminatör ??? hayırdır ??? Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 duygusal terminatör ??? hayırdır ??? arkadaşım duygularını çok ii ifade edip o kadar samimi yazıyasun ki yazılarını senin o yönünü çok severim.daha önce sohbetimis olmadı ama yazıların hoş. duygusal terminatör den kastım çok duygulu olduğunu ifade etmek içindir. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 tşk ederimde terminatör demen biraz gereksizdir.neyse bir daha yazmasın zaten Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.