Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Yazar sizde yoksa bende ne arar,foruma mendil acalim Tmm sen aç leyla... Hem bir topicin olmuş olur.. Başlığı şöle yaz.. Boş Geçmeyelim..
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl hadi kıslar analiz olan yokmu benim ellerimde güvendesiniz hiç can yakmam ben
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Doktor bey biraz yorgun gibisin bir iğneye ihtiyacınız var bakın söylemesi hiç canını yakmam hafiftir elim hissetmessin yoruluyosunuz hastalarla uğraşmaktan
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl hadi kıslar analiz olan yokmu benim ellerimde güvendesiniz hiç can yakmam ben artik seni topicte gorunce cocuklugumdaki igneci teyzelerin saldirisina ugrayacagim hissine kapiliyorum.. hani cantadn cikmaya hazirdir igneler.
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Tmm sen aç leyla... Hem bir topicin olmuş olur.. Başlığı şöle yaz.. Boş Geçmeyelim.. ciddi misin?. .yoksa bu bir saka mi?
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl artik seni topicte gorunce cocuklugumdaki igneci teyzelerin saldirisina ugrayacagim hissine kapiliyorum.. hani cantadn cikmaya hazirdir igneler. teyzemi benmi hımm gel yavrum doktor amcan sedat seni kontrolden geçirsin sonra teyzenin ellerine bıraksın çantadanda iğnemi çuvaldızmı çıkar bilemiyorum
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Yazar artik seni topicte gorunce cocuklugumdaki igneci teyzelerin saldirisina ugrayacagim hissine kapiliyorum.. hani cantadn cikmaya hazirdir igneler Korkma sen leyla.. O hemşire falan değil görevine son verildi.. Ama eski günlerin hatrına buralara gelir takılır akşama kadar.. Hastane personelide bir şey demez ona..
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Korkmasen.. O hemşire falan değil görevine son verildi.. Ama eski günlerin hatrına buralara gelir takılır akşama kadar.. Hastane personelide bir şey demez ona.. biraz zordur doktor amcası benim görevime son vermek
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Yazar biraz zordur doktor amcası benim görevime son vermek Dedimya kendini hala görevde biliyor diye.. Bizde seslenmiyoruz.. Kolay değil psiko nevroz manik depressif..
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Dedimya kendini hala görevde biliyor diye.. Bizde seslenmiyoruz.. Kolay değil psiko nevroz manik depressif.. sen öle san doktor amcası bunuda senden kaptım psiko nevroz manik depressif.. :)
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl ama elinde cuvaldizla geziyoo,yok mu durduran..tehlikeli sakın sen tehlikeden uzak dur durdurmaya kimse yok olsada gücü yetmez yetmedide
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Yazar ama elinde cuvaldizla geziyoo,yok mu durduran..tehlikeli Korkma zarar vermez.. Ama yinede temkinli ol.. Benden fazla uzaklaşma..) Ağır depresif vakıa, biraz daha ilerlerse durumsakat.. Panik atak, ağır depresyon ve şizofren..
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Korkma zarar vermez.. Ama yinede temkinli ol.. Benden fazla uzaklaşma..) Ağır depresif vakıa, biraz daha ilerlerse durumsakat.. Panik atak, ağır depresyon ve şizofren.. memnun oldum ben burcu seninde bu hastalıktan sorunun olduğunu bilmiyodum
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Yazar memnun oldum ben burcu seninde bu hastalıktan sorunun olduğunu bilmiyodum Bak bu topicden çıkıyorsun hemen altta bir topic daha var.. "Psikolok figgaro" diye ona git hadi bakim canım.. Cidden durumun ağır..
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Bak leylacım tekvando kursum ver gitmem gerekli sen sen ol doktorun etrafında dolanma sakın sen böle hata asla yapmassın değilmi güzelim
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Kimse kimsenin etrafında dolaşmıyor.. Leyla sadece forum arkadaşımdır.. Bak sabah sabah yeşimle kavga etmişsiniz, benim topicin kapanmasına neden olmuşsunuz.. Lütfen artık sakinleş burcu.. Lütfen diyorum bak.. Oke..
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Kimse kimsenin etrafında dolaşmıyor.. Leyla sadece forum arkadaşımdır.. Bak sabah sabah yeşimle kavga etmişsiniz, benim topicin kapanmasına neden olmuşsunuz.. Lütfen artık sakinleş burcu.. Lütfen diyorum bak.. Oke.. hem üstekide şaka ciddiyemi alıyosun bütün forum şahit ben değil yeşimdi yazan cevap hakkı doğdu sadece cevap verdim:)
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Tamam birde burası kapanmasın.. Birde şu var.. İyi kötü birşeyler yaşadık senle ve ayrıldık... İyiki ayrılmışım dedirtme bana.. Lütfen bırak artık..
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Tamam birde burası kapanmasın.. Birde şu var.. İyi kötü birşeyler yaşadık senle ve ayrıldık... İyiki ayrılmışım dedirtme bana.. Lütfen bırak artık.. ok
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl özverili ,fedakar, olgun, uzlaşmacı ve kardeş hep bu şekilde kal hiç değişme. sevgilerimle...
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Sağolasın Toprağım Güzel duygular uyandırabildiysem ne mutlu bana ve beni tanıyanlara Beni çok mutlu ettin Allah da seni ve tüm güzel düşünenleri mutlu etsin Eyvallah toprağım.. Çok kısa bir zamanda tavusbabada yemek yicez oke.. Kız arkadaşınıda getir..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.