Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 sizde yoksa bende ne arar,foruma mendil acalim Tmm sen aç leyla... Hem bir topicin olmuş olur.. Başlığı şöle yaz.. Boş Geçmeyelim.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 hadi kıslar analiz olan yokmu benim ellerimde güvendesiniz hiç can yakmam ben Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Doktor bey biraz yorgun gibisin bir iğneye ihtiyacınız var bakın söylemesi hiç canını yakmam hafiftir elim hissetmessin yoruluyosunuz hastalarla uğraşmaktan Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 hadi kıslar analiz olan yokmu benim ellerimde güvendesiniz hiç can yakmam ben artik seni topicte gorunce cocuklugumdaki igneci teyzelerin saldirisina ugrayacagim hissine kapiliyorum.. hani cantadn cikmaya hazirdir igneler. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Tmm sen aç leyla... Hem bir topicin olmuş olur.. Başlığı şöle yaz.. Boş Geçmeyelim.. ciddi misin?. .yoksa bu bir saka mi? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 artik seni topicte gorunce cocuklugumdaki igneci teyzelerin saldirisina ugrayacagim hissine kapiliyorum.. hani cantadn cikmaya hazirdir igneler. teyzemi benmi hımm gel yavrum doktor amcan sedat seni kontrolden geçirsin sonra teyzenin ellerine bıraksın çantadanda iğnemi çuvaldızmı çıkar bilemiyorum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 artik seni topicte gorunce cocuklugumdaki igneci teyzelerin saldirisina ugrayacagim hissine kapiliyorum.. hani cantadn cikmaya hazirdir igneler Korkma sen leyla.. O hemşire falan değil görevine son verildi.. Ama eski günlerin hatrına buralara gelir takılır akşama kadar.. Hastane personelide bir şey demez ona.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Korkmasen.. O hemşire falan değil görevine son verildi.. Ama eski günlerin hatrına buralara gelir takılır akşama kadar.. Hastane personelide bir şey demez ona.. biraz zordur doktor amcası benim görevime son vermek Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 biraz zordur doktor amcası benim görevime son vermek Dedimya kendini hala görevde biliyor diye.. Bizde seslenmiyoruz.. Kolay değil psiko nevroz manik depressif.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ama elinde cuvaldizla geziyoo,yok mu durduran..tehlikeli Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Dedimya kendini hala görevde biliyor diye.. Bizde seslenmiyoruz.. Kolay değil psiko nevroz manik depressif.. sen öle san doktor amcası bunuda senden kaptım psiko nevroz manik depressif.. :) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ama elinde cuvaldizla geziyoo,yok mu durduran..tehlikeli sakın sen tehlikeden uzak dur durdurmaya kimse yok olsada gücü yetmez yetmedide Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ama elinde cuvaldizla geziyoo,yok mu durduran..tehlikeli Korkma zarar vermez.. Ama yinede temkinli ol.. Benden fazla uzaklaşma..) Ağır depresif vakıa, biraz daha ilerlerse durumsakat.. Panik atak, ağır depresyon ve şizofren.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Korkma zarar vermez.. Ama yinede temkinli ol.. Benden fazla uzaklaşma..) Ağır depresif vakıa, biraz daha ilerlerse durumsakat.. Panik atak, ağır depresyon ve şizofren.. memnun oldum ben burcu seninde bu hastalıktan sorunun olduğunu bilmiyodum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 memnun oldum ben burcu seninde bu hastalıktan sorunun olduğunu bilmiyodum Bak bu topicden çıkıyorsun hemen altta bir topic daha var.. "Psikolok figgaro" diye ona git hadi bakim canım.. Cidden durumun ağır.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Bak leylacım tekvando kursum ver gitmem gerekli sen sen ol doktorun etrafında dolanma sakın sen böle hata asla yapmassın değilmi güzelim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Kimse kimsenin etrafında dolaşmıyor.. Leyla sadece forum arkadaşımdır.. Bak sabah sabah yeşimle kavga etmişsiniz, benim topicin kapanmasına neden olmuşsunuz.. Lütfen artık sakinleş burcu.. Lütfen diyorum bak.. Oke.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Kimse kimsenin etrafında dolaşmıyor.. Leyla sadece forum arkadaşımdır.. Bak sabah sabah yeşimle kavga etmişsiniz, benim topicin kapanmasına neden olmuşsunuz.. Lütfen artık sakinleş burcu.. Lütfen diyorum bak.. Oke.. hem üstekide şaka ciddiyemi alıyosun bütün forum şahit ben değil yeşimdi yazan cevap hakkı doğdu sadece cevap verdim:) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Tamam birde burası kapanmasın.. Birde şu var.. İyi kötü birşeyler yaşadık senle ve ayrıldık... İyiki ayrılmışım dedirtme bana.. Lütfen bırak artık.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Tamam birde burası kapanmasın.. Birde şu var.. İyi kötü birşeyler yaşadık senle ve ayrıldık... İyiki ayrılmışım dedirtme bana.. Lütfen bırak artık.. ok Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 özverili ,fedakar, olgun, uzlaşmacı ve kardeş hep bu şekilde kal hiç değişme. sevgilerimle... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Sağolasın Toprağım Güzel duygular uyandırabildiysem ne mutlu bana ve beni tanıyanlara Beni çok mutlu ettin Allah da seni ve tüm güzel düşünenleri mutlu etsin Eyvallah toprağım.. Çok kısa bir zamanda tavusbabada yemek yicez oke.. Kız arkadaşınıda getir.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 abim bitanedr ya.. herşey gönlünce olsn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.