Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Ne bu ya iyiki bi check-up yaptık leylaya.. Hastaney dönmüş burası..) Aysumcumsss dinle bak.. Hastane diye bir başlık aç baş hekim sen ol oke.. Sonra başvurulara göre doktor hasta bakıcı sağlık memuru ebe hemşire ATT falan alırsın.. Ben burada üye analizi yapıyorum.. Boşaltalım lütfen topici..)) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 yokmu çekap olupta iğne yaptıracak aysum gel kıs Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 yokmu çekap olupta iğne yaptıracak aysum gel kıs yok burda yapmıyos burcu ... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 yok burda yapmıyos burcu ... yok çekep olan olursa iğneleri ben burda yapcam Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Şaka be naparsanız yapın.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Şaka be naparsanız yapın.. bu arada senide aysum çekaptan geçirsinde iğneler benden Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Aysum da sağlığına kavuşur yakın zamanda Ben hasta neyin diilim ki Hastane diye bir başlık aç baş hekim sen ol oke..Sonra başvurulara göre doktor hasta bakıcı sağlık memuru ebe hemşire ATT falan alırsın.. Ben burada üye analizi yapıyorum.. Boşaltalım lütfen topici..)) bu şaka mıydı Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Analizlerden en güzeli sessizliğin kızınınki olmuş Aysum da sağlığına kavuşur yakın zamanda teşekkür ederim analiz eden saolsun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 bu şaka mıydı Tabi şaka canım smileylerdendemi anlaşılmıyor.. Tobic üzerinde en küçük bir tasarrufum olamaz.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Tobic üzerinde en küçük bir tasarrufum olamaz.. Ben de topiclerin asıl konularını biraz saptırıyorum kusura bakma Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Ben de topiclerin asıl konularını biraz saptırıyorum kusura bakma Estafurullah ne kusuru.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 kontrole geldim ama kimse yok,randevu mu almam gerekiyordu? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Leyla hastane kapandı.. Herkes grevde.. Özel muayene haneme gel..)) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Özel muayene haneme gel.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 bugun bi uye analiz etmiyor musunuz? yoksa hepsi bitti mi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Elimizde üye kalmamış leyla şaka şaka Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 bugun bi uye analiz etmiyor musunuz? yoksa hepsi bitti mi Üye bitermi be.. İşlerimin yoğunluğu sebebiyle biraz ağır işliyor.. Keşke her gün bir üye analizi demeseydimde.. Üç günde bir falan deseydim..) Vala zoruma gidiyor açıkçası.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 asistaniniz yok mu? ihtiyac varsa......sessizligin kizi igneye cok merakli,ister belki Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yok öle değil eren.. Bana beni analiz et diyen olmadı şu ana kadar.. Ki mi anliz edeceğimi ben seçiyorum.. Şu an elimde çalışmalarını sürdürdüğüm üç şahıs-ı muhterem var.. Biride sensin toprağım.. Ama gif düzenlemek kolay değil... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 asistaniniz yok mu? ihtiyac varsa......sessizligin kizi igneye cok merakli,ister belki Bir ara asistanım burcuydu.. Birine yanlış iğne yapmış.. Adamı öldü sandık koyduk morka.. Adam aslında ölmemiş.. Ama bütün patolojik veriler adamın öldüğünü doğruluyordu... Neyse gel zaman git zaman... Nasıl çıktıysa adam çıkmış morktan.. Bizde hortladımı bu neoldu dedik şaşırdık falan... Sonra Burcudan davacı oldu adam.. Burcu işinden oldu.. Anlıcan bir asistan ihtiyacımız var şuan.. (hay yalanına..)))) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 gazeteye ilan veriverelim sevabina.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 gazeteye ilan veriverelim sevabina Tmm verelim.. Ama sen veriver benim sevabıma.. Para yok..:DD:D Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 sizde yoksa bende ne arar,foruma mendil acalim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Bir ara asistanım burcuydu.. Birine yanlış iğne yapmış.. Adamı öldü sandık koyduk morka.. Adam aslında ölmemiş.. Ama bütün patolojik veriler adamın öldüğünü doğruluyordu... Neyse gel zaman git zaman... Nasıl çıktıysa adam çıkmış morktan.. Bizde hortladımı bu neoldu dedik şaşırdık falan... Sonra Burcudan davacı oldu adam.. Burcu işinden oldu.. Anlıcan bir asistan ihtiyacımız var şuan.. (hay yalanına..)))) benim hemşire asistan hem ben işi bırakmadımki iğne sorunluymuş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.