Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 18 yıl valla mümin müminin aynasıdır kendinizi anlatmışsınız abla güzel gören kardeşim
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 18 yıl bilirsiniz ki fazla tevazu kibirdendir bu yüzden teşekkür ederimiiim bil mukabele bil mukabele
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 18 yıl güzel gören kardeşim benim hiç ablam olmadı size abla diyebilirmiyim (emrah bölüm bilmem kaç) hanımın da ablaları benle yaşıt benden küçük oradan da abla nasibimiz yok
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 18 yıl benim hiç ablam olmadı size abla diyebilirmiyim (emrah bölüm bilmem kaç) hanımın da ablaları benle yaşıt benden küçük oradan da abla nasibimiz yok bende 3 öz 20 den fazla da gönül kardeşi var, bana abla diyebilirsin empaticim... yok bir sakıncası, bölüm 5
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 18 yıl teşekkürler abla fahri abla oldun yani gerçi fahri de erkek ismi ama
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl teşekkürler abla fahri abla oldun yani gerçi fahri de erkek ismi ama fahri, fahriye neyse ben sardunya abla olayım kafidir
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.