Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 ölecek insanların duası kabul olur derler bol bol insanlık için dua ederdim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Bende abdestsiz dua ederdim.Kötülerinde kabul oluyormuş... sen öyle zannet hem kötü hem de abdestsiz... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Allah hortlatmasın kimseyi derdim ... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 eşime doya doya sarılırdım Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 foruma veda ederdim... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 uzağımda olan sevdiklerimi arar, son bi kez seslerini duyardım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 azraılın benı bulamayacagı bır yere saklanırdım eger bulursa olu numarası yapardım buda olmazsa azraıle espırı yapardım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 azraılın benı bulamayacagı bır yere saklanırdım eger bulursa olu numarası yapardım buda olmazsa azraıle espırı yapardım adama bak yaaa yarın ölceksin diyolar ahmetde saklanırdım, ölü numarası yapardım, espiri yapardım diyo yaa halaaa ahmetcim ölüyosun kardeşim boru diil Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 sen ona bakma ahmet denemekte fayda var öylede öleceksin böylede kaybedecek bişe yok Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 usttekini öldürürdüm Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 bugünü gene normal geçirirdimde yarın habu üsttekini kandırıp yanına sığınırdım malum azrail için en güvenli yer Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 eşimle, annemle, babamla, kardeşimle, arkadaşlarımla çok güzel bir gün geçirip , sonra ölümü beklerdim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Son bir umutla meşhur olabilmek için Sinan amcamı arardım Ama biliyorum ki en iyi sanatçıların kıymeti ölünce anlaşılır Ama ben bunu göremiyecem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Son bir umutla meşhur olabilmek için Sinan amcamı arardım Ama biliyorum ki en iyi sanatçıların kıymeti ölünce anlaşılır Ama ben bunu göremiyecem kıss kankim belkim sisin sokağa da adını verirler sen ölünce :crying: ( Allah gecinden versin ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 kıss kankim belkim sisin sokağa da adını verirler sen ölünce :crying: ( Allah gecinden versin ) Hıııı belkim çocuk parkı falanda yaparlar ismimi verirler ( Amin..Ecmain ) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 hah bak bu daha mantıklı olur Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Kıs bunun ne mantığı var Yarın öleceğimi bilseydim bugün Ankaraya geler senide beraberimde götürdüm zaten Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Kıs bunun ne mantığı var Yarın öleceğimi bilseydim bugün Ankaraya geler senide beraberimde götürdüm zaten kısım parkda ismin daha güsel durur daha çok yakışır dimek istedim ama reservasyon tek kişilik kankim ben seni yolcu ederdim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yolcu mu Kankime ösel helva yapardım Mutlaka ye ama olarmı kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 helvayla pek aram yok kankim tşk ederim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yolcu mu Kankime ösel helva yapardım Mutlaka ye ama olarmı kankim kıs ben yerim senin hatırına mavi yeşil kırmızı demem yerim un helvası yap ama olurmu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 helvayla pek aram yok kankim , tşk ederim Reca ederim kıs ben yerim, senin hatırına mavi yeşil kırmızı demem yerim , un helvası yap ama olurmu Kıs sen niye yiyon Kankimin yemesi lasım Hııı un helvası yaparam Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 kıs ben yerim , senin hatırına mavi yeşil kırmızı demem yerim ,un helvası yap ama olurmu kıss kankim bana suikast düsenliycekti sakın yime o helvadan Kıs sen niye yiyon ,Kankimin yemesi lasım ,Hııı un helvası yaparam gördün mü güselim yasım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Kim ben mi suikast düsenleyecektim Hemde sana Cık cık hiç yaparmıyım eyle şeyler bebişim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 tabe daha faslasını yaparsın çünkü Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.