Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl Çevremdekileri mutlu etmeye çalışır ve ..............vasiyetimin yerine gtirilmesi için söz alırdım.....................(yakılmak ve uçsuz denize serpilmek............))
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 16 yıl son kes pencereden disari bakar sona herkesi cok sevdiyimi soylerdim
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl yarin olsem geride birakicagim kisiler cok uzulur zaten uzun zaman ailem ve dostlarim gormedi beni bu yuzden olme isini ertelemeye calisirdim
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl memleketime koşar,sabaha kadar büyüdüğüm yolları arşınlar,kayısı ağacının gölgesinde Ağrı'nın ihtişamını dinlerdim
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 16 yıl ya ben yarın öleceğimi biliyorum desem sen ne dersin derim yaaaaaaaaa
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2009 16 yıl neşeyle tabutumu çakardım.. ....vasiyetmi; ben sağken sözümü tutmayanlar ölüncemi tutucak pehh..!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.