Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2018 Admin Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2018 Aileniz siz çocukken bir filmi, televizyon dizisini veya şarkıcıyı izlemenizi / dinlemenizi yasakladı mı? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2018 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2018 Hiç yasağa uğramadım fakat hatırlıyorum öpüşen birileri olduğunda ellerini gözlerimin önüne koyarlardı... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 Aynen Sevgili Admin.. Benim devremde de bir kısıtlama yoktu.. Belki devlet belli bir sansürü uygulamaktaydı, fakat, Biz 7 yaşından sonra rahatça sinemaya gider ve her tür filmi seyrederdik..Sadece bir kez annem, bir filmde at'ın doğum yapma sahnesinde, eli ile gözümü kapatmıştı.. Halâ neden yaptığını anlamam.. Ben, kızıma böyle bariz ve aşırı yasaklar öngörmedim ve de uygulamadım.. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 Ben de hiç bir yasağa uğradığımı hatırlamıyorum..Sadece bazı konularda kitap okumamı istemezdi annem (Bilinmeyen, parapsikolji türünden kitaplar) 2 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.