Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Azı kirli çoğu temiz..

Bu nedir..?

• Cevaplar 61
  • Görüntü 6,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

şimdi ben buna cevap verecem sen diyeceksin ki "tebrikler gloria da az biraz bekleseydin" sonra benim de canım sıkılacak niye beklim ki ben bunun cevabını biliyorum ama diyecemmm... Dur o zaman ben ikimizin de istegini yerine getirim... Buraya cevap yazmim senin istegin yerine gelsin; cevabı sana öm'yle yollayayım benim istegim yerine gelsin...

Cevap ÖM'nizde sayın Taurus Beyefendi... :sorcerer:

Gönderi tarihi:

Cevabınız alındı ve doğru Gloria hanfendi..;)

Yaw canım arkadaşıma hanfendi demeyi hazmedemedim,tebrik ederim benim aklı müthiş,kendi güzel,gönlü güzel arkadaşım.. :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

yumurta ola bilir mi........... iç kısmı temiz genelde dışı pis oluyor o açıdan

Gönderi tarihi:

alt tarafında neden uyarı çıktı..................

Gönderi tarihi:

Yanlış arkadaşım..

(Damien veya Mülteci baksanıza internete belki bulursunuz cevabı..)

Gönderi tarihi:

Azı kirli çoğu temiz..

Bu nedir..?

kaşar peyniri olabilirmi? :unsure::sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

tarihimiz olabilir mi bir miktarı kötü olabilir ama temiz tarafı daha çok.

Gönderi tarihi:

bende taurus cümlesini nerde gördüm diyordum yanlışım yoksa davıncının şifresi kitabındaki subayın ismiydi.çok dikkatli birisi olduğun belli kitaptan link çıkarmak veya görebilmek aklıma gele bilecek bir şey değil.

Gönderi tarihi:

bende taurus cümlesini nerde gördüm diyordum yanlışım yoksa davıncının şifresi kitabındaki subayın ismiydi.çok dikkatli birisi olduğun belli kitaptan link çıkarmak veya görebilmek aklıma gele bilecek bir şey değil.

:)

Arkadaşım alakası yok benim düşüncemle.Taurus benim burcum olan Boğa'nın zodyaktaki ismi,mutiş te adımın şirinleştirilmiş hali..(Sevdiklerimden bazıları böyle seslenir bana)

Bu arada cevaplar yanlış arkadaşlar..

Gönderi tarihi:

Azı kirli çoğu temiz..

Bu nedir..?

kullanılmış sabun :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

boğa olduğunu biliyorum alınırsın belki diye vurgulamak istemedim fransızca sanırım.demek ki orasını yanlış biliyormuşum..

Gönderi tarihi:

yinede yaratıcı.

Gönderi tarihi:

Yok ingilizce arkadaşım.Belki diğer dillerde de vardır.Ama asıl olan zodyak'taki isim.Yani Taurus=Boğa burcu.Yoksa boğa Bull olarak söylenir..

Hala doğru yanıt yok.. :(

Gönderi tarihi:

tamam isim olayını kapatıyorum.

Gönderi tarihi:

para olabiirmi .

Gönderi tarihi:

Hayır..

Gönderi tarihi:

gerçek anlamda parada aynı özelliğe sahip ..

Gönderi tarihi:

insan :D

tek basinayken pek onem vermez temizlige.

ama toplumlasmak amaciyla kendinden birseyler kısar :D

Gönderi tarihi:

Yok ingilizce arkadaşım.Belki diğer dillerde de vardır.Ama asıl olan zodyak'taki isim.Yani Taurus=Boğa burcu.Yoksa boğa Bull olarak söylenir..

Hala doğru yanıt yok.. :(

ayıp sana... :devil:

ben doğru cevabı ömden göndermedim mi sen de doğru demedin mi? Sölimmm miiii yaaa artık 21 ileti oldu kimse bilemiyo işte, ben biliyommmmm :lol:

Gönderi tarihi:

Azı kirli çoğu temiz..

Bu nedir..?

kir : 3 harfli

temiz : 5 harfli

Gönderi tarihi:

bilen olmuşsa uğraşma kat sayım artar.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.