Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bak seeen.. :)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Azı kirli çoğu temiz..

Bu nedir..?

• Cevaplar 61
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

şimdi ben buna cevap verecem sen diyeceksin ki "tebrikler gloria da az biraz bekleseydin" sonra benim de canım sıkılacak niye beklim ki ben bunun cevabını biliyorum ama diyecemmm... Dur o zaman ben ikimizin de istegini yerine getirim... Buraya cevap yazmim senin istegin yerine gelsin; cevabı sana öm'yle yollayayım benim istegim yerine gelsin...

Cevap ÖM'nizde sayın Taurus Beyefendi... :sorcerer:

Gönderi tarihi:

Cevabınız alındı ve doğru Gloria hanfendi..;)

Yaw canım arkadaşıma hanfendi demeyi hazmedemedim,tebrik ederim benim aklı müthiş,kendi güzel,gönlü güzel arkadaşım.. :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Yanlış arkadaşım..

(Damien veya Mülteci baksanıza internete belki bulursunuz cevabı..)

Gönderi tarihi:

bende taurus cümlesini nerde gördüm diyordum yanlışım yoksa davıncının şifresi kitabındaki subayın ismiydi.çok dikkatli birisi olduğun belli kitaptan link çıkarmak veya görebilmek aklıma gele bilecek bir şey değil.

Gönderi tarihi:

bende taurus cümlesini nerde gördüm diyordum yanlışım yoksa davıncının şifresi kitabındaki subayın ismiydi.çok dikkatli birisi olduğun belli kitaptan link çıkarmak veya görebilmek aklıma gele bilecek bir şey değil.

:)

Arkadaşım alakası yok benim düşüncemle.Taurus benim burcum olan Boğa'nın zodyaktaki ismi,mutiş te adımın şirinleştirilmiş hali..(Sevdiklerimden bazıları böyle seslenir bana)

Bu arada cevaplar yanlış arkadaşlar..

Gönderi tarihi:

boğa olduğunu biliyorum alınırsın belki diye vurgulamak istemedim fransızca sanırım.demek ki orasını yanlış biliyormuşum..

Gönderi tarihi:

Yok ingilizce arkadaşım.Belki diğer dillerde de vardır.Ama asıl olan zodyak'taki isim.Yani Taurus=Boğa burcu.Yoksa boğa Bull olarak söylenir..

Hala doğru yanıt yok.. :(

Gönderi tarihi:

insan :D

tek basinayken pek onem vermez temizlige.

ama toplumlasmak amaciyla kendinden birseyler kısar :D

Gönderi tarihi:

Yok ingilizce arkadaşım.Belki diğer dillerde de vardır.Ama asıl olan zodyak'taki isim.Yani Taurus=Boğa burcu.Yoksa boğa Bull olarak söylenir..

Hala doğru yanıt yok.. :(

ayıp sana... :devil:

ben doğru cevabı ömden göndermedim mi sen de doğru demedin mi? Sölimmm miiii yaaa artık 21 ileti oldu kimse bilemiyo işte, ben biliyommmmm :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.