Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 66
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

geçmişinin ne olduğunu bilmeyen arkadaşların bu kavramı anlaması mümkün değildir ecdad dediğin öyle parayla pulla satın alınmaz birkaç çapulcunun milliyetçilik kavramını evire çevire farklı ortamlara sokması bu kavramın içeriğini değiştirmez

farklı arayışlar içerisine girip gelişmekte olan yeni beyinleri yıkamaya çalışmayın her ne kadar yıkamaya çalışsanızda hepsi özüne dönecektir

"Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka birşey değildir" diyen Atatürk, Türk milliyetçiliği için "Biz doğrudan doğruya milliyet perveriz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı, Türk topluluğudur.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Gönderi tarihi:

Ama sen oradan kaçacaksın geleceksin bu ülkeye,gireceksin bir foruma,bu ülke için canlarını kanlarını evlatlarını kaybetmiş,çılgın vergiler ödemiş(sen bunu bilemezsin konuya münhasır derin bir mevzuu'dur)insanları bir kenara atıp,sanki kurtuluş savaşında dedesini kaybetmiş birisi gibi ortalıkta eseceksin.

Bu show'u ülkende yapmalısın.Orada haykırmalısın.

Bizim ülkemizde değil

Kazaklar Özbekler Türkmenler türklerden nefret etmiyor sen hiç merak etme.

Sevmiyorum derken onların da sevmedikleri şeylerden bahsettiğimizi anlayamayacak ölçüde gençsin.

Belli ki lisanınız yetmiyor .

Senin türkmenistan vatandaşı olman bu ülkenin de vatandaşı olmanı yaratmıyor.Tıpkı benim türkmenistan yada özbekistan vatandaşı olmadığım gibi.

yani arkadaş,bu ülkenin sıkıntıları seni hiç ilgilendirmez.Bu ülkenin vatandaşlarını ilgilendirir.

1-işte sizin görüşünüz bu......... benim dedem 1.dünya savaşında kafkas cephesinde Allahu Ekber dağlarında ruslara karşı savaştı...şehit değil ama gazi...

2-bizim görüşümüzde senin ülken benim ülkem yoktur,senin gibi ayrımcılık yapmayız biz...

3-yaklaşık yüzbin kazak 1990 da Türkler tarafından dolandırıldı..inşaat yapma bahanesiyle kazıklandılar.... azeriler de 1991 de baharat yollama yalanıyla kiremit tozları yollandı... işte bir çok Türkistanlı, Türkleri sevmez bu yüzden...

4-Ben T.C vatandaşıyım bilgin olsun...

hadi yoluna kardeşim...hadi yoluna...

Gönderi tarihi:

milliyetçiliği, slogana atmaktan ibaret sanan arkadaşları bende esefle izliyorum.

Bir fikir otaya atmak yerine. sanki stadyumda tuttuğu takımı destekler gibi. salt sloganlarla milliyetçilik yapıldığını sanmak ne yazıkki yaygın ülkemizde.

İşin öbür yanı, bu sloganı kullanan partinin, geçmişten beri Bir memleketin içine edebilecek olan, Uyuşturucu, Silah Kaçakçılığı, Yasadışı Kumar gibi sektörlerin ünlü isimlerini barındırması.

Daha doğrusu Türkiye de bu dediğim sektörlerde ünlü isimlerin hepsinin bu sloganı kullanan partiye mensup olması. (sanırım isim listesi yapmama gerek yok)

Mesela bu sloganın yaygın olduğu belli bir teşkilatın yerel ocaklarının, o bölgenin "çakal , berduş" diye tabir edilen bütün tiplerini toplaması, onların takıldığı üslendiği bir yer haline gelmesi. Lafa gelince malum partinin bütün liderlerinin "böyle pislikleri içimizden temizleyeceğiz" deyip. yıllardır tablonun değişmemesi gibi.

"Ya Sev Ya Terket" bu gün kelime anlamıyla kullanılmıyor. anlatılmak istenen şey su. "Memlekette yanlış giden şeylere sesini çıkarma, işine gelmiyorsa başka ülkeye git" Zira bu sloganı atanların icraatlarıda bu yönde.

Mesela siz ünviersitede öğrencisiniz, Okul harçalarının arttırılmasını protesto etmek için bir toplantı düzenlersiniz. Bir grup gelir, "Ya sev ya terket" diyerek ellerinde satırlarla.

Ya da ankarada bir ünviersitenin öğrenci şenliğinde, gençler eğlenir bira içer, Bir grup gelir "Ya Sev Ya Terket" diyerek tabi ellerinde yine satırlar.

Bu iki örnekte ki gibi, burada bahsedilen şey "Vatan sevgisi" değildir. bahsedilen, "Sesini çıkarma işine gelmiyorsa git".

Memleketin tapusunu sana kim verdi ?

Benden daha mı uzun askerlik yaptın ?

Memleketi şuradan alıp şu noktaya mı getirdin ?

sen kimsin kimi kimin vatanından kovuyorsun. Milliyetçilik kaba slogan işi değildir. Milliyetçilik herşeye rağmen ulusu bir arada tutmaya çalışmaktır. Dışlayıcı , ayrıksı değil bütünleyici olmaktır. Birliği savunmaktır. Senden farklı düşünen herkese PKK'lı yaftası vurmak değildir milliyetçilik.

Silahlarının kabzalarını malum partinin amblemini yapıştırıp, sloganlarla milliyetçi geçinen özel harekatçıların. Pkk ile ortak uyuşturucu işi yapıp. Metris cezaevinde yatmaları gibi beşyüzlerce.

Bıyıklarını aşağı sarkıtıp, yeri gelince slogan atıp milliyetçi geçinip. PKK lı mafyaü yeleri Behçet Cantürk ve Savaş Buldan'la ortak işler yapan, çatlılar, ayvazlar, çelikler gibi.

Milliyetçilik bu değil.

Gönderi tarihi:

alınması gerekenler alınmalı

Anlatmak istediğim gayet açık kim TÜRKÜM diyor bu kanı taşıyor vatanı için canını bile verebiliyor ve TÜRK e yakışır bir şekilde yaşayabiliyorsa bunu her şekliyle göstermeli ve her ortamda bunu hissettirmeli

Gönderi tarihi:

iyide güzel kardeşim, O adamlar dediklerin, bunalrı yaparken milliyetçi hareket neredeydi. Bunlar onun bünyesinde adamlar değil mi. Daha kendi bünyesindeki adamlara hakim olamayan memlekete nasıl hakim olur.

Çok basit. Şimdi diyelim X şahıs (isime gerek yok bu X i onlarca isim türetir)

Bu X şahıs, Milliyetçi cenahın ünlü adamlarından. Kabul ediliyor, ve o cenahta seviliyor. Peki yaptığı iş ne? Silah Kaçakçılığı.

Silah Kaçakçısı , bu silahları kime satabilir. Devlet almaz, ordu almaz, polis almaz. Devlet, Polis , Ordu dışında kaçakçılığı yapılan bu ağır silahlara kim ihtiyaç duyar. Terör.

Bir kişi silah kaçakçısıysa, Onun bu silahları satabileceği tek şey teröristlerdir.

Zaten bir ülkede uyuşturucu ve silah kaçakçılığı olmazsa. Terörün ayakta kalabilmesi mümkün değildir. Çünkü terörin ana finans kaynakları bunlardır.

E iyide bu silah kaçakçılığı yapan adam, Milliyetçi hareketin ağa babalarından. Resimleri milliyetçilerin arabalarında asılı. "Abi" deniyor ona. "kahraman" deniyor.

bu adam tüm bunları yapar. ondan sonra iki sloganın arkasına saklanır. al sana pirupak "Vatansever" .

Onun sattığı silahlarla, askerler ölür, polisler ölür, siviller ölür. Ama ne önemi var slogan atıyor ya.

Uyuşturucu bir ülke gençliğine yapabileceğiniz daha büyük bir kötülük yoktur. Bunun ticaretini yapan, kilolarca eroinle yakalanan adam. Milliyetçi camiada yine "abi" dir.

İşte tüm bunların sebebi, "slogan milliyetçiliği" dir. İnsanlara bilgi vermek anlatmak yerine. iki slogan öğretip ortalığa salmaktır.

Gönderi tarihi:

çatlı, oral çelik, yaşar öz, alaattin çakıcı, urfi çetinkaya, Yakup Süt, Sedat şahin, Hüseyin Şahin liste uzar.

Gönderi tarihi:

İşte bir klasik milliyetçiyim deyip cepheden fıyma örneği kaçış ve derin suskunluklar. Karşı taraf suçlu aslında hissettirmeleri falan. Uyuyun siz daha hayırlı uykular. Sana şunu yazayım gençlerin zihnini ılımanlık traşları ile dolduranlar sizlersiniz. Açık olun net olun kaçmayın. Kaçan Türk değildir.

Türklüğümü vatansevgimi senin ağzına sakız yapacak değilim ben kendimi biliyorum sen önce kendine bak

Senin vatanseverlik anlayışın ortaya bir laf atıpyaygara koparmak ise ben bu vatanseverliği zaten kabul etmiyorum sataşma yada birkaç laf safsatası yaparak vatan sever olunmaz..

Önce bunu anlaman kavraman gerekir yazdığım yazı gayet açık bunu idrak edecek kadar düşünemiyorsan zaten bu konulara hiç girme daha çok batıyorsun anlıyorum ateşlisin sevgi dolusun belkide vatanına aşıksın olmalısında fakat unutma keskin sirke küpünede zarar verir...

Gönderi tarihi:

bu ülkede adam karalamak çok kolay..yıllarca devlete hizmet et ,devlet için herşeyini harca işin bitince devlet kafana sıksın,kazaya kurban ol, sonra basın ardından mafyaydı ,uyuşturucu kaçakçısıydı diye haberler yapsın .millette tuu kaka yapsın..yazık ya devlete millete hizmetin bedeli

buysa yazıklar olsun..şu an koltuklarınızda rahat oturup bilgisayar kulanıyorsanız bunu abdullah çatlı gibi vatanseverlere borçlusunuz...siz daha uyuyun deli dediklerimiz veli aslında bu ülkede ,veli dediklerimizse dolandırıyor ülkeyi .yazık

ABDULLAH ÇATLI VE ONUN YOLUNDA ÖLENLERİN RUHU ŞAD OLSUN

VATAN SAĞOLSUN

Gönderi tarihi:

(ya save ya cancel)

Ya sev ya terk etmiş..

Haydi oradan...

Kolay değilmi ve dünyayı anlamanın kolay yolu.

komünistler moskovaya,

basörtülüler arabistana,

kürtler barzaninin kucagina,

rumlar yunanistana,

ermeniler ermenistana..

ne kaldi geriye?

yasasin fasizm,

her nerede yasaniyor ve yasatiliyorsan!

Peh...

Gönderi tarihi:

işte aynen demin anlattığım mantık.

zata göre uyuşturucu kaçakçısı diye "medya haber" yapmıştır. bu zata göre beş kilo eroinle yakalanıp hapis yatması değilde. medyanın yalan haberi onu uyuşturucu kaçakçısı yapmıştır.

Abdullah Çatlı avrupada beş kilo eroinle yakalanmış, verdiği ifade de mitin avrupa teşkilatını deşifre etmiştir.

Çatlı gibi adamalra devlet asala ile savaşsın diye avrupaya göndermiş. Ama onlar paranın tadını alıp. Uyuşturucu işine başlamıştır. Neticede uyuşturucu ile yakalanıp hapse düşmüş ifadesiyle bir sürü opreasyonun içine etmiştir.

O tarihten sonra PKK lı iş adamı Behçet Cantürk, ve Savaş Buldan'la ortak iş yapmışlardır. tabi bu ortak işler malum.

Ama tabi slogan milliyetçileri bunları bilmez. bir yerlerden bir iki cümle öğrenip böyle adamları kahraman yaparlar.

Gönderi tarihi:

yazdıklarımız okunmuyor galiba

bu ülkede veli dedikleriniz delidir aslında

deli dedikleriniz veli

kullan sonra harca ,ardından mafyaydı pislikti zaten de

siz daha uyumaya devam edin

bu ülkede yüzlerce ,binlerce kişi harcandı bu yolda sonra ardından sÖylenen tek şey

MAFYAYDI ZATEN

karalayın karalayın

birgün sizide karalarlar o zaman anlarsınız

VATANA HİZMET EDENLERİN RUHU ŞAD OLSUN

Gönderi tarihi:

Sevgili gugukcuk

türkmenistan ve ordaki halk hakkındaki düşüncelerine kesinlikle katılmıyorum.esefle karşılıyorum.ne demek yani sen bizim ülkemizin sorunlarına karışma biz oraların sorunlarına karışıyo muyuz?

orası türk dünyasıdır.orda yaşayanlar da bizim soydaşlarımızdır.onların sorunları bizimdir,bizim sorunlarımız onlarındır.şuan her ne kadar ayrıntısına girmeyeceğim şekilde imkansıza yakın olsa da birbirimizin sorunlarıyla ilgilenmek bu böyledir.doğu türkistanda halkımız ezilse bizim yüreğimiz de sızlar.amerika ve rusya arasında gidip gelen turncu,yeşil,mavi,kadife daha bilmem ne devrimleri görünce bizim de yüreğimiz sızlar.burda söz hakkımız olmadığını görünce daha çok sızlar bu yürek.

Sevgili cyrano

kardeşim bana masal anlatma.yok bira içen öğrencilere saldırdılar diye.yok bunlar saldırgandır,faşisttir,kendilerinden başka kimseye yaşama hakkı sunmazlar diye.konuyla ilgisi yok ama sen önce üniversitede biranın ne işi var onu bi açıkla.olayları tek bi tarafa yıkamazsın.bu vicdansızlıktır.acaba ankara dil tarihte kafasına yediği taş sonucu kafatası çöken ,yoğun bakıma giren ve sonucunda okulu bırakmak zorunda kalan kişiden haberin var mı?acaba çıkan olaylar sonucu dekanın odasını basıp bu faşistlere bi önlem almazsanız dağdakileri aşağıya indiririz diyen öğrencilerden haberin var mı?sen hiç mertlik anlayışını ezercesine 20 kişinin 1 kişiye saldırdığını gördün mü?bu hiç ailenden bi üye oldu mu?canından çok sevdiğin birisini tanınmayacak halde gördün mü?allahını seversen (eğer varsa) üniversitede türkiye kaşkolu taktı diye "faşist misin lan sen"diyilerek dövülen birisini duydun mu?daha niceleri var da sen bunları öğren de sonra onları da yazarım.

Sevgili berke

bi yazıda ülkücü diye hitap edilmişti sana.ne kadar doğru bilmiyom ama her 3 kişiden biri bu iktidara oy verdi destek olmalıyız görüşü hiç bir ülkücü duruşla bağdaşmıyo.

diyarbakır büyük ortadoğu projesinin yıldızıdır diyen iktidarı mı desteleyeceğiz

kıbrıstan kuzu kuzu çıkardık diyen iktidarı mı destekleyeceğiz

türke hayatı boyunca küfrden papanın heykeli önünde avrupa anayasasınını imzalayan iktidarı mı destekelyeceğiz

vatanı karış karış satan iktidarı mı destekleyeceğiz

pkk yı yok etmek için amerikadan izin bekleyen iktidarı mı destekleyeceğiz

telekomu peşkeş çeken iktidarı mı destekelyeceğiz

diyarbakıra pkk izniyle giren iktidarı mı destekleyeceğiz

çalan çırpan kazandığımız helal ekmeği bile burnumuzdan getiren iktidarı mı destekleyeceğiz

ne olur daha fazla söyletme beni.benim görevim bu iktidarı desteklemek değil en kısa zamanda ordan aşağı indirmektir.

Gönderi tarihi:

ALINTI

sevmiyorumda terketmiyorumda!!!

-------------------------------------------

sevmediğiniz bir toprak üzerinde oturmaya ve ekmeğini yemeye utanmıyormusunuz.

sevmiyorsanız terkedersiniz ,terketmezseniz bile terkettirirler hiç merak etmeyi

bu topraklar sahipsiz sananlar avuçlarını yalasın burda ülkücü gençlik var

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.