Φ mizyal Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Aşağıdaki cümledeki boşluklara yazıyla öyle sayılar yazın ki cümlenin bütünü doğru olsun. (Örnek:otuz iki) Bu ilginç cümlede ................ tanesi sesli, ................. tanesi de sessiz olmak üzere toplam .................... tane harf var. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Bu ilginç cümlede OTUZSEKİZ tanesi sesli, ELLİÜÇ tanesi de sessiz olmak üzere toplam DOKSANBİR tane harf var Alıntı
Φ celal Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 MEDİKAL,İZİN VERDE BİR KAÇ SORUYU BİZ ÇÖZELİM LÜTFEN. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 özür dilerim. bir daha olmaz. hoşcakalın. Alıntı
Φ MaJoRiTy_ Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 medikal sen bütün sorulara nasıl oluyorda cvp veriyon Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 medikal sen bütün sorulara nasıl oluyorda cvp veriyon ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ayrıca tebrıkler Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Yıllardır zeka sorusu, fıkra ve powerpoint meraklısıyım ve internette zeka soruları ile ilgili bir çok siteyi gezdim. burdaki soruların çoğu yeni sorular değil. hapland1 ve hapland2 oyunlarını çözmek hatta çözmeye çalışmak belki bir delilik belirtisidir ve ben kafayı takıp çözdüm. size bendeki sorulardan bir tane sorayım. zekiler belli olur 1-)Asagıdaki satıra herhangi bir şey yazın: ............................................................ bir tane daha sorayım 2-)Üç çizgiyle bir kare çizebilirmisiniz? bunu yapan süper zekidir Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 size bendeki sorulardan bir tane sorayım. zekiler belli olur 1-)Asagıdaki satıra herhangi bir şey yazın: ............................................................ bir tane daha sorayım 2-)Üç çizgiyle bir kare çizebilirmisiniz? bunu yapan süper zekidir 1. herhangi bir şey 2. düşünüyorum ama hala bişi çıkmadı Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 DELETERİOUS gerçekten binlerce tebrikler. ilk soru doğru. bu kadar erken beklemiyordum cevabı Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Yıllardır zeka sorusu, fıkra ve powerpoint meraklısıyım ve internette zeka soruları ile ilgili bir çok siteyi gezdim. burdaki soruların çoğu yeni sorular değil. hapland1 ve hapland2 oyunlarını çözmek hatta çözmeye çalışmak belki bir delilik belirtisidir ve ben kafayı takıp çözdüm. size bendeki sorulardan bir tane sorayım. zekiler belli olur 1-)Asagıdaki satıra herhangi bir şey yazın: ............................................................ bir tane daha sorayım 2-)Üç çizgiyle bir kare çizebilirmisiniz? bunu yapan süper zekidir ya bunlar bendede var gercı zeka soruları sadece 1 yıldır takmıs durumdayım ama.... Alıntı
Φ liyakorn Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 medikal kardeş ;üç çizgi ile kare çizme sorunun cevabı şu mu ? iksi aynı boyda üçüncüsü de bunların toplam uzunluğunda olan üç çizgi çizersin. köşeli U şeklinde çizdiğimiz bu şeklin kolları kısa çizgiler olmalı.Bu çizdiğimiz şekli düz ayna karşısına koyarız.görüntüsü ile birlikte bir kare oluşur. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 maalesef yanlış liyakorn. ipucu: ilk sorudaki gibi bir hınzırlık var sadece. çizgileri eğmek bükmek yok. düz 3 çizgi olmak zorunda Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 :):) cevap çok basit iyi düşünün. bir grup arkadaş içinde sormuştum ve dalgasına cevap veren bir kişi bildi Alıntı
Φ coray Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 :):) cevap çok basit iyi düşünün. bir grup arkadaş içinde sormuştum ve dalgasına cevap veren bir kişi bildi çizrim üç çizgi çizerim bide kare çizerim bunları kolaylıkla çizerim ama ip ucu ile bunu düşündüm onu da söyleyim Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 tebrikler cevap 3 çizgi birde kare çizmekti Alıntı
Φ ulugul Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 üç çizgi çizerim diğer tarafa da kare işte 3 çizgi bir kare Alıntı
Φ liyakorn Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 MEDİKAL KARDEŞ SENDEN CİDDİ SORU ÇIKAR DİYE BEN DE CİDDİ DÜŞÜNDÜM.AMA KELİME OYUNU İŞTE.YİNE DE GÜZELDİ.PEKİ ŞİMDİ CEVABI VEREN ARKADAŞ SÜPER ZEKİ Mİ YOKSA ESPİRİDEN ANLAYAN BİRİ Mİ ? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 bence hem süper zeki hemde espiriden anlayan bir arkadaş. ciddi soru bekleme konusuna gelince haklısın dalga bir soru ama cevabı çok beğendiğim bir soru. Alıntı
Φ Avam Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Üç çizgi ile bir KARE! Valla ben üstteki cevabı göremeden söyledim bunu:) Alıntı
Φ flytime Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 önce düz üç çizgi çizeriz sonra da yanına bir kare olur sana düz üç çizgi ile bir kare Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.