Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Yumotecim öğretmenler gününü kutlamakla beraber askere yolcu ettiğin nişanlınada hayırlı ve en güzel şekilde kavuşmanı da diliyorum. hayırlı teskereler. sardunyanında çok selamı var hastaneden onu aradığında çok mutlu olmuş ve çok şaşırmış gösterdiğin bu ince davranışa teşekkür ediyoruz. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 saol abicim insan bir dostunun derdini duyarsa ona ulaşma yollarını destek olabilmeyi bilmeli ama DEĞİL Mİ? bu incelik değil olması gerekendi sizi çok seviyorum ablama iyi bak olur mu ? öptümmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 yumotem, çalıkuşum ne yapıyon, nerelerdesin sen bakem... seni seviyorum canımcım Bazen hafıf esen bır rüzgarla, Bazen kulağıma gelen bir şarkıyla, Özlüyorum seni... Ne rüzgar getiriyor kokunu, Ne yollar seni İsyan ediyorum mesafelere, Özlüyorum seni... Yıldızım yapıyorum geceleri Ve güneşim oluyorsun gündüzleri Yıldızsız ve güneşşiz günlerde Yine sensiz kalıyorum Özlüyorum seni..." Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Tatlışşş... efendin canımmmmmmmmm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 yumotem, çalıkuşum ne yapıyon, nerelerdesin sen bakem... seni seviyorum canımcım Bazen hafıf esen bır rüzgarla, Bazen kulağıma gelen bir şarkıyla, Özlüyorum seni... Ne rüzgar getiriyor kokunu, Ne yollar seni İsyan ediyorum mesafelere, Özlüyorum seni... Yıldızım yapıyorum geceleri Ve güneşim oluyorsun gündüzleri Yıldızsız ve güneşşiz günlerde Yine sensiz kalıyorum Özlüyorum seni..." ben de seni özlüyorum cennet yüreklimmmmm buralardayım nolsun yaşamaya çalışıyorum oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüreğim diyen ama kapkara bir yel heryanı sardı ben de bir tek can kaldı Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 bu gün burasıda amma sessiz selam nasılsın bakalım ! geldik kimsecikler yokmuş evde heheheee Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 hala karanlıktan seslenıyonmu gı Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 sen uğramıyorsun galiba buraya ! kendine iyi bakkk ! Görüşmek üzere.................... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 kız çalıkuşu, hangi çalının ardındasın da ses vermiyosun millet kendini paralamış senden tık yok... ha ne ayak? kalbimizi kırıyosun yoksa sen bizi begenmiyyormusun? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 bu gün burasıda amma sessiz selam nasılsın bakalım ! geldik kimsecikler yokmuş evde heheheee ay zil bozuktu ya evdeydim bak nasıl üzüldüm şimdi Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 hala karanlıktan seslenıyonmu gı seslenmem mi kız sedoşummmm har yer karanlııııııııııııık .......makberrr teşekkür ederim saolasın tanımasam da jestin için saol Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 sen uğramıyorsun galiba buraya ! kendine iyi bakkk ! Görüşmek üzere.................... valla yeni gördüm kusura bakma ya bi daha olmaz tamam ??? sen de kendine iyi bak canım arkadaşım kız çalıkuşu, hangi çalının ardındasın da ses vermiyosun millet kendini paralamış senden tık yok... ha ne ayak? kalbimizi kırıyosun yoksa sen bizi begenmiyyormusun? ah ah çalıdan bol ne var ki ben aslında çalılarda da değilim ablacım sen benim nerde olduğumu bilirsin derinlerdeyim yoksa siz beni "sizi beyenmiyor" mu sandınız reca ederim canlarım ben hepinisi seviyom başımda bu aralar bi dert var atlatayım söz daha aktif olucam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 canım benim neymiş ki seni o kadar üzen... tahmin ettiğim şeymi ki acaba? bizde seni seviyoruz bitanesi... bu forumda en çok sevilenlerden birisi de sensin hiç kimseyle hiç bir kavgan olmadı... ama ya ben öyle miyim? cadalozun tekiyim... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Yumoşum gelemiyorum bu aralar seni çok özledim yaa keyifler iyidir inşallah Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 canım sardunyam tahmin ettiğin şey değil maalesef başka bişey, keşke sadece o olsaydı üzüldüğüm. bu aralar rahatsızdım ve test sonuçlerım pek iyi değil kafam o yüzden çok karışık ve çok sıkılıyorum ve en kötüsü kesin bi sonuç için en az üç ay beklemem gerekiyor neyse umarım her şey iyi olur ablacımm sizi gerçekten çok seviyorum aysumum, güzel gözlüm ben de seni çok özledim tatlım arada bir de olsa mesaj at olur mu tatlımm sevildiğini unutma hoşçakal Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 sevgili yumote yazını okuyunca üzüldüm..geçmiş olsun...iyi düşün iyi olsun..pozitif düşünce en iyi ilaç.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 teşekkür ederim frozenim sağolasın kal sağlıcakla Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 kimseyi fazla övmek buraya süslü yazılar yazmak istemem ama... yumote hakkında soleyebileceklerim... gerçekten arwen... gerçekte de çok kuselmiş...(resminde ) ayrıca benim sempatimi kazanan bi üye hoş bi kişilik şimdilik bu kadar Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 kimseyi fazla övmek buraya süslü yazılar yazmak istemem ama...yumote hakkında soleyebileceklerim... gerçekten arwen... gerçekte de çok kuselmiş...(resminde ) ayrıca benim sempatimi kazanan bi üye hoş bi kişilik şimdilik bu kadar canım e manyetik sen de az ve özsün canım benim seviyeli ve açıksözlüsün seni bu yüzden seviyorum sen de sempatik ve sevilen birisin bunu da bil ha bu arada sana bişiy diyim mi rockdan asla vazgeçmeyelim sevgiler canım benim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 her şey çok güzel olacak meleğim... dualarımız seninle... seni çoooooook seviyoruz, ve bir ihtiyacın olursa bizi, beni nerede bulacağını biliyorsun... çalıkuşum, gülen yüzünden tebessüm eksik olmasın kalbin hiç gam keder dolmasın... canımsın... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 ay zil bozuktu ya evdeydim bak nasıl üzüldüm şimdi neyse başka sefere artık ne yapalım ! kendine iyi bak arkadaşım valla yeni gördüm kusura bakma ya bi daha olmaz tamam ??? sen de kendine iyi bak canım arkadaşım Önemli değil ! O kadar takma görüşürüz sonra sağol sende kendine iyi bak görüşmek üzere canım arkadaşım yeterki sağlık olsun gerisi önemli değil Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Yanındakilerin değerini bil, Belki; Sabah yalnız uyanırsın. Yalnızlığının kıymetini bil, Belki; Yarın yalnız kalmak istersin ama yapamazsın. Zamanın tadını çıkar, Belki; Birdaha bu fırsatı bulamazsın. Hayatın, Sevginin, Yaşamanın, Dostlarının ve herşeyin değerini bil, Belki; Yarın hiçbirine ulaşamazsın, Ya da bunlara ulaşacağın başka bir yarını birdaha hiç bulamazsın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 yumotem nasılsın canem.. sardunyamada söylemiştim..sezenin şarkısını(o seviyorya) geçer canım benim neler neler geçmediki..buda geçer... yeterki sen kendini üzme,kafana takma herşey geçer.. seninki geçerde yumotem benim halim daha beter nolcek bilemiyom.. gıss bu arada kıskandım yaw o ne güzellik maşallah ...bu senin oturduğun şehrin nesi varda hiç şaşmıyor koordinatlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.