Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 bende seni özledim sarı gacı msn ede gelmiyon...küserim bak öptüm canem seni çok seviyom bidenem... geldim geldim öpiyim canem hanimiş benim pıtırcıklarımmm unutma bizi tamammı çalıkuşum aklımdasın seni nasıl unuturum aşk olsun canım benim seni de seviyorum hem de çoooooooooook sen de aklımdasın iyisin di mi görüşmeyeli özlemişim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 iyiyim Yumotem, biraz rahatsızdım bugün doktora gittim yoruldum şimdi çok uykum var, biraz uyusam iyi gelecek, umarım sende iyisindir canım bende seni özlemişim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 canimm pitircigim,hic gorusememekteyiz,ozledim kis,iyi misin? bu gulu sana benzettim,biraz mahzun,biraz huzunlu.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 pembee şekerimm.... canım benim....nasılsınn senn... iyi olduğunu ümit ediyorum canımm... çok özledim kıs seni..... sen de kaçak..ben de kaçak....şimdi ne olacak.... iyi bak kendine.... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Doğum günün kutlu ve mutllu olsun arkadaşım Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 mutlu yıllar .......yeniyaşında tüm isteklerine kavuşursun inşallah Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 iyiyim Yumotem, biraz rahatsızdım bugün doktora gittim yoruldum şimdi çok uykum var, biraz uyusam iyi gelecek, umarım sende iyisindir canım bende seni özlemişim geçmiş olsun ablacım dikkat et haaaaaa canimm pitircigim,hic gorusememekteyiz,ozledim kis,iyi misin? bu gulu sana benzettim,biraz mahzun,biraz huzunlu.. hüzünlüyüm yine ama kesinlikle mutsuz değilim çok mutluyum canım canımsın biricik leylam kleo şimdi burda ben kimim sen kimsin kim nerde Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 pembee şekerimm.... canım benim....nasılsınn senn... iyi olduğunu ümit ediyorum canımm... çok özledim kıs seni..... sen de kaçak..ben de kaçak....şimdi ne olacak.... iyi bak kendine.... ben de çok özledim be gülüm hem de çok ama çoooooooook kaçmak gerekse bazen nolcak Doğum günün kutlu ve mutllu olsun arkadaşım teşekkürler sevgili ipek çok incesin sağolasın Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 mutlu yıllar .......yeniyaşında tüm isteklerine kavuşursun inşallah ne güzel bi resim bu böyle biliyon dimi neyi sevdiğimi cadı seni teşekkürler kleom iyi ki varsınız iyi ki bu forumda dostlarım var iyi ki sınırları zorlayan bi sevenim var iyi ki benim candan kardeş gibi bi ev arkadaşım var iyi ki beni hep hatırlayan meslektaşlarım var hepinizi çok seviyorum Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 kleo şimdi burda ben kimim sen kimsin kim nerde şimdik burda; ben benim; sen sen sensin... ama gerisini bilemicem.. belkide Erbay'ın dediği gibi sadece 3-5 kişiyiz ama senden bitane daha olamas ..... iyiki varsın... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 canım benim iyi ki sen de varsın canımın içüüüü Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Çalıkuşum, ben geldim ve gidiyorum bir sarılayım ohhh, seni seviyorum tatlım... bekle beni izmir heran gelebilirim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 ÖZLEM Bir gece, gecede bir uyku.. Uykunun icinde ben.. Uyuyorum,Uykudayım, Yanımda sen. Uykunun içinde bir rüya, Rüyamda bir gece, Gecede ben.. Bir yere gidiyorum, delice.. Aklımda sen. Ben seni seviyorum, gizlice.. El-pençe duruyorum, Yüzüne bakıyorum, Söylemeden, tek hece. Seni yitiriyorum, çok karanlık bir anda.. Birden uyanıyorum, bakıyorum aydınlık; Uyuyorsun yanımda..güzelce. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 bu pastan bu çiçeğin.. buda hediyen öğretmenim iyiki doğdun... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Çalıkuşum, ben geldim ve gidiyorum bir sarılayım ohhh, seni seviyorum tatlım... bekle beni izmir heran gelebilirim bekliyorum sardunyam ne zaman sitersen seni ağırlamak gezdirmek isterim seni seviyorum ablacim su an Ankarada'sın diye tahmin ediyorum destekliyorum da sevgiler ÖZLEM Bir gece, gecede bir uyku.. Uykunun icinde ben.. Uyuyorum,Uykudayım, Yanımda sen. Uykunun içinde bir rüya, Rüyamda bir gece, Gecede ben.. Bir yere gidiyorum, delice.. Aklımda sen. Ben seni seviyorum, gizlice.. El-pençe duruyorum, Yüzüne bakıyorum, Söylemeden, tek hece. Seni yitiriyorum, çok karanlık bir anda.. Birden uyanıyorum, bakıyorum aydınlık; Uyuyorsun yanımda..güzelce. bu pastan bu çiçeğin.. buda hediyen öğretmenim iyiki doğdun... pastamı göremedim ama eminim çok güzeldir çok teşekkür ederim egzorsist hediyene bayıldım çok şirin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 yumoteciğim nerelerdesin sen geçenlerde doğum gününü acelece kutlayıp geçtim ama kusura bakma bu gün gireyimde şu anı defterlerini bir karalıyayım dedim hazır gelmişken umarım herşey yolundadır. çünkü hayatın güzelikleri bu yeni yaşınla birlikte sana gelsin..! sevgi ve özlemlerin yaşanmadığı mutluluk yağmurlarıda ıslanacağın güzel ve anlamlı bir yıl geçirmen dileğimle .................. Sevgiler........ Bu doğum günü hediyesi Kanatsız melek Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yumotem..Şekerim...Seni özledim kıs Elimden gelen bu ben iki kişiyim Çoğalmak neyse ne azalmak zor Birisi seni her an bırakıp gittiğim Öbürü kan gibi tutulmuş seviyor Ağzındaki acı alnındaki çizgiyim Gözlerine kirli bir bulut getirdim Hiçbir sevinç aydınlığı onu silemiyor Elimden gelen bu ben iki kişiyim Birisi kapadığın kapılardan gitmiyor Yağmur yağmaksa o güneş açmaksa o Bir yerin üşüse onun sıcaklığı Öbürü en içten çağrını işitmiyor Alıp tutmaksa o basıp gitmekse o Bakışları kıyısız deniz uzaklığı Elimden gelen bu ben iki kişiyim İkisi birden çıkmaya uğraşıyor Bilmem ki hangisinden nasıl vazgeçeyim Birisi yeni baştan serüvene başlamış Öbürü silahında son mermiyi sıkıyor Çoğalmak neyse ne azalmak zor.. Atilla İLHAN Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Titrek Bir Damladır Titrek bir damladır aksi sevincin Yüzünün sararmış yapraklarında Ne zaman kederden taşarsa için Şarkılar taşırsın dudaklarında. İşlerken hülyama sesten örgüler Bir çini vazodan dökülen güller Gibi hülyada fecirler güler Buruşmuş bir çiçek parmaklarında. Gözlerin kararan yollarda üzgün, Ve bir zambak kadar beyazdı yüzün; Süzülüp akasya dallarından gün Erir damla damla ayaklarında. Sesin perde perde genişledikçe Solan gözlerinden yağarken gece Sürür eteğini silik ve ince Bir gölge bahçenin uzaklarında. Sen böyle kederden taştığın akşam Derim dudağında şarkı ben olsam Gözlerinde damla, içinde gam Eriyen renk olsam ayaklarında Ahmet Muhip Dranas Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 yumoteciğim nerelerdesin sen geçenlerde doğum gününü acelece kutlayıp geçtim ama kusura bakma bu gün gireyimde şu anı defterlerini bir karalıyayım dedim hazır gelmişken umarım herşey yolundadır. çünkü hayatın güzelikleri bu yeni yaşınla birlikte sana gelsin..! sevgi ve özlemlerin yaşanmadığı mutluluk yağmurlarıda ıslanacağın güzel ve anlamlı bir yıl geçirmen dileğimle .................. Sevgiler........ Bu doğum günü hediyesi Kanatsız melek iyiyim ne olsun 23 nisan için çalışmalar sıklaştı bi de dans işi var yoğunum baya sen nasılsın?? bir melek olarak aldım arabayı güzelmiş ama ben mavi siyah istiyordum mazda ya da skyline işimi görür Yumotem..Şekerim...Seni özledim kıs Elimden gelen bu ben iki kişiyim Çoğalmak neyse ne azalmak zor Birisi seni her an bırakıp gittiğim Öbürü kan gibi tutulmuş seviyor Ağzındaki acı alnındaki çizgiyim Gözlerine kirli bir bulut getirdim Hiçbir sevinç aydınlığı onu silemiyor Elimden gelen bu ben iki kişiyim Birisi kapadığın kapılardan gitmiyor Yağmur yağmaksa o güneş açmaksa o Bir yerin üşüse onun sıcaklığı Öbürü en içten çağrını işitmiyor Alıp tutmaksa o basıp gitmekse o Bakışları kıyısız deniz uzaklığı Elimden gelen bu ben iki kişiyim İkisi birden çıkmaya uğraşıyor Bilmem ki hangisinden nasıl vazgeçeyim Birisi yeni baştan serüvene başlamış Öbürü silahında son mermiyi sıkıyor Çoğalmak neyse ne azalmak zor.. Atilla İLHAN aman gecem bana şiir de yollarmış ben onu yerim yerim hammmmm az kaldı tatile tatilde bol bol sık sık gireceğim söz ben de çok özledim tatlım ama işte Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Titrek Bir Damladır Titrek bir damladır aksi sevincin Yüzünün sararmış yapraklarında Ne zaman kederden taşarsa için Şarkılar taşırsın dudaklarında. İşlerken hülyama sesten örgüler Bir çini vazodan dökülen güller Gibi hülyada fecirler güler Buruşmuş bir çiçek parmaklarında. Gözlerin kararan yollarda üzgün, Ve bir zambak kadar beyazdı yüzün; Süzülüp akasya dallarından gün Erir damla damla ayaklarında. Sesin perde perde genişledikçe Solan gözlerinden yağarken gece Sürür eteğini silik ve ince Bir gölge bahçenin uzaklarında. Sen böyle kederden taştığın akşam Derim dudağında şarkı ben olsam Gözlerinde damla, içinde gam Eriyen renk olsam ayaklarında Ahmet Muhip Dranas ablacım lokmalar bekliyo ona göre seni özledim bennnn Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 bardağı yere atarsın kırılmayabilir ama biryerlerden yara alır aslında görünmez bi daha atarsın yine bişey olmaz sonra farketmeden kaydırırsın daha yumuşak bi harekettir belki ama kırılır yapıştırılmaz bardak yok olmaz ancak asla bardak değildir artık yumoo Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 de gülüm! De ki: ela bir günde gelecegim istanbul darmadagin olacak, saçlarim darmadagin. Hepsi, darmadagin! üzülme gülüm! Toparlanacagiz, birlikte, ayaga da kalkacagiz, yürüyecegiz de gülüm hem de çelikten topragini dele dele hayatin! de gülüm! De ki: bitmiştir umut, bitmiştir sevgi, bitmiştir güven! güven bana gülüm! sana bitmemişligi ögretecek, tattiracaktir hasretten-hakikaten-ten degiştiren yüzüm! göreceksin gülüm! Bekle! hirslarimiz, acilarimiz gitgide ihanetlere hainlere, ezilmelere alişacak.. göreceksin-sevinçten aglayacaksin gülüm-ki işte o vakit bana-dogrudur!- şair olmak, seni sevmek pek çok yakişacak! bak! şiirler var, mektuplar var, çocuklar var, sokaklar var, kediler! inan bana gülüm, ölüm yok bir tek! ölüm yok bize! ölüm inananlar için sessizce kara kapli kitaplardan çikartilacak.. göreceksin gülüm! Bekle! Göreceksin! artik hiçbir insan, hiçbir kavga ve hiçbirimiz bu dünyada, yapayalniz, umarsiz kalmayacak! Küçük İskender bekle bizi izmir, lokmalarda beklesin, az kaldı yola çıkmaya Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 bir melek olarak aldım arabayı güzelmiş ama ben mavi siyah istiyordum mazda ya da skyline işimi görür tamam olur bulursam veririm olmazsa ,rengi falan tutmazsa boyatırız k.i.b .....! Gönül yorgunuyuz seninle arkadaş. Gel tut ellerimden, dağların doruklarına çıkalım. Kardelenlerimizi toplayalım. Bırakalım iki tanesini, aşağıya arkadaş. Umutlarımız büyüsün. Gönül yorgunuyuz seninle arkadaş. Uzak diyarlardan geldik birlikte,elele. Kader şerbetini içtik seninle. Kumsaldaki iki kum tanesi olduk bazende. Dalgalara kapılıp, meçhulde dağılsak bile, yüreklerimiz buluşur, birgün arkadaş, hasret izleriyle..... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 öğretmenim ne zamandır görüşemedik senle yaw Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.