Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 sardunyanın sesini duydun demekbu durumda oda senin sesini duymuştur nasılsın yumote sevgilerimi gönderiyorum sana daha iyiyim moralim süper arkadaşım sevgilerini aldım hemen senin sesini duymakta çok güzeldi canımkeşke unutturabilsem bitanem ve sesini duyunca çok heyecanlandım bilmeni isterim kapatınca da gözlerim dolu dolu oldu gülümseyerek bende seni seviyorum çalıkuşum, melek kalplim ben de heyecanlandım ne yalan söyliyim ya ama o kadar sıcaktın ki her şeyi unuttum zaten bir anda benim de gözlerim doldu ama sevincim desteğin öyle hoştu ki ağlamadım gözlerim doldu ama ağlamadım sen bitanesin seni çok ama çok seviyorum cennet yüreklim Gerçekten melek kalpli.... sen de kıs delüüüü canımsın benim güzel gözlüm o resimleri nasıl yaptın süper olmuş ellerine sağlık tatlımmm Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 dersler daha önemli tatlım biliyorsun bunu zatenne zaman ihtiyacın olursa ara hep yanındayım bitanem hiç üzme kendini sorun değil unuttum bile [/color][/b] canımsın yaaa iyiki varsın;)zaten heran yanımda olduğunu bilmek beni çok mutlu ediyo!... BİM BAM BOOOMM ÇATLASIN DÜŞMANLAR BENİMDE ARTIK BİR ABLAM WAR Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 canımsın yaaa iyiki varsın;)zaten heran yanımda olduğunu bilmek beni çok mutlu ediyo!... BİM BAM BOOOMM ÇATLASIN DÜŞMANLAR BENİMDE ARTIK BİR ABLAM WAR ablasının gülüüüüü seni seviyorum fıstık Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Her zaman senin yanındayız . sahsen olamsakta sözlerimizle sözlerimizin ulaşamadığı yerde gönlümüzle onun ulaşamadığı yerde ise dualaımız seninle bunu unutma ..! her zaman yanında veya bir kenarda çağırmanı bekliyor olacağız...! değerlisin........!!! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 ben de heyecanlandım ne yalan söyliyim yaama o kadar sıcaktın ki her şeyi unuttum zaten bir anda benim de gözlerim doldu ama sevincim desteğin öyle hoştu ki ağlamadım gözlerim doldu ama ağlamadım sen bitanesin seni çok ama çok seviyorum cennet yüreklim benim damlacıklar hazır beklerler zaten, o yüzden ben mutfağa gidip hem yemek yaptım hem ağladım ama mutluydum, sesini duymuştum, duygulanmıştım o yüzden. ve sesin çok güzeldi, tıpkı buradaki sen gibi tatlı, yumuşak ve içtendi. birtanemsin, murtinin dediği gibi çok değerlisin, bize ihtiyacın olduğunda uzaklarda olsakta sesimizle, duamızla, burada paylaştığımız dostlukla yanındayız bende seni çok seviyorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yumoşum Umut'um bende her zaman ama her zaman yanındayım unutma... Kişiliğin öyle güzel ki. Herkesin yanındasın herkesi seviyorsun kol kanat geriyorsun.. Ve herkes de ben de senin yanında hep olacağız... Bir şeye ihtiyacın olursa veya en azından konuşmaya ihtiyaç duyarsan burdayım unutma Seni seviyorum Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Her zaman senin yanındayız .sahsen olamsakta sözlerimizle sözlerimizin ulaşamadığı yerde gönlümüzle onun ulaşamadığı yerde ise dualaımız seninle bunu unutma ..! her zaman yanında veya bir kenarda çağırmanı bekliyor olacağız...! değerlisin........!!! yanımdasınız bunu biliyorum ve bu duygunun milyonlara değişilmeyeceğini de biliyorum ne kadar güzel olduğunu anlatamam sözleriniz de gönlünüz de dualarınız da ulaşıyor bana yanımda olmanızı tercih ederdim çağırmamı beklemeyin habersiz gelin yaw canımsın nasıl daha düşünceli ve ince daha sıcak olunabilir bilemiyorum ki sen bitanesin iyi ki varsın Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 benim damlacıklar hazır beklerler zaten, o yüzden ben mutfağa gidip hem yemek yaptım hem ağladım ama mutluydum, sesini duymuştum, duygulanmıştım o yüzden. ve sesin çok güzeldi, tıpkı buradaki sen gibi tatlı, yumuşak ve içtendi. birtanemsin, murtinin dediği gibi çok değerlisin, bize ihtiyacın olduğunda uzaklarda olsakta sesimizle, duamızla, burada paylaştığımız dostlukla yanındayız bende seni çok seviyorum yemeklerini tatmak isterdim gerçekten hem de çooook ama ağlama nolur dayanamam ben kimsenin ağlamasına dayanamam ki ben ağlayanı duysam görsem başlarım ben de eşlik etmeye gözyaşlarına kıyamam canım sevincimdendir o tatlılık cennet yürekliyi duymak az mı ??? ben de çok seviyorum ya nolcak bu sevginin sonu ablamdan daha yakınsın bana canımsın sırdaşımsın dert ortağımsın seni değişmem asla cennet yüreklimsin unutma Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 yemeklerini tatmak isterdim gerçekten hem de çooook ama ağlama nolur dayanamam ben kimsenin ağlamasına dayanamam ki ben ağlayanı duysam görsem başlarım ben de eşlik etmeye gözyaşlarına kıyamam canım sevincimdendir o tatlılık cennet yürekliyi duymak az mı ??? ben de çok seviyorum ya nolcak bu sevginin sonu ablamdan daha yakınsın bana canımsın sırdaşımsın dert ortağımsın seni değişmem asla cennet yüreklimsin unutma inşallah yemeklerimizi yeriz birlikte ama çok fazla umutlanma, hayal kırıklığı yaratmak istemem ben bu sözler karşısında ancak saçmalarım, çok mutlu ettin beni, iyiki hayatımın içinde yer edinmişsin ki renklendiriyorsun şimdi... çok seviyorum seni ve inşallah düğününde bulunacağım kısmet ederse Allah yanında olucam Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 canımsın ya gelmezsen küserim zaten Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yumoşum Umut'um bende her zaman ama her zaman yanındayım unutma...Kişiliğin öyle güzel ki. Herkesin yanındasın herkesi seviyorsun kol kanat geriyorsun.. Ve herkes de ben de senin yanında hep olacağız... Bir şeye ihtiyacın olursa veya en azından konuşmaya ihtiyaç duyarsan burdayım unutma Seni seviyorum kanatlarım olcak tabi kısım sen hareyi farketmedin mi yoksa biliyorum tatlım ben de senin yanındayım ne zaman istersen ne olursa olsun elimden geleni yaparım güzel gözlüm ya ( bu arada epeydir görmedim seni kilo aldın umarım azıcık toplan yicem ben seni ısırcam merak etme ) bi ara görüşelim özledim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 canımsın ya gelmezsen küserim zaten eğer nasip olursa gelicem, gelemezsem bilki aksi bişey olmuştur, ama küsme sen, gelmek isterim hemde çok Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 ben de çok isterim haklısın ya ben sana küsemem ki :( canım ya evde kalır mışım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 o zaman tiz düğün hazırlıkları başlasın oynamam geldi hazır kaçmadan Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 canem şekerimmm yirim ben seni gel bi sarılıp öpeyim yanacıklarından Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 yoooo yumoteme dedim... sen niye alınıyonki şuh tombilikim senide öpem yanacıklarındanda alınma bidenem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 yoooo yumoteme dedim... sen niye alınıyonki şuh tombilikim senide öpem yanacıklarındanda alınma bidenem valla bi üstte ben oturuyom komşu öyle alt kattan seslenip öpüyom dedinmi üstüme alındım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 şşştttt bak yine kavga ediyolar aaa ben size demedim mi kavga yok diye saçı başı yolcaksınız heheheh canlarım ikinize de bi sarılıyım öpeyim durun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 biz böyle seviyoruz birbirimizi yumotem, severken öldüriciiz birbirimizi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 bak itiraf etti yumotem bu şuh tombilik sonunda beni öldiricik miş... suç duyurusu yapıyorum duysun herkescikler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ancak mı anladın kısım, öldiriciim seni Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 tohum oldum savruldum dörtbir yana yeşerdim kıraç kıraç çiçeklendim güllendim göremedim şafağını bozkırın tutamadım şafağını bozkırın vuramadım türkülere vay anam diyemedim kimselere bu aşkı geyik oldum vurdum sapa yollara bir ben düştüm kan içinde bir avcı türkü oldum yaylaları dolaştım akıp gittim göçlerle duruldum çadırlarda kelepçeler karakollar süngüler candarmalar göz oldum gözlemekten bıçak oldum doydum kana vay anam göremedim şafağını bozkırın tutamadım şafağını bozkırın vuramadım türkülere vay anam diyemedim kimselere bu aşkı gözlerinin en sonunda yakaladım gecesinde gözlerinin yakaladım kuytularda açan gülün yalnızlığını inceciktin karanlıktın uzaktın turnalara katar katar aştı dağları nakışlar dizin dizin düştü yollara göz değildin - gözlerdin kalabalıkta el değildin ellerdin acılı bir bayramda çekip giden trendin şafakta inen uçak iniltiydin akşamlarımda sabak vakti bir bardak su tenimde diken diken kavrulduğum tohum olup savrulduğum yıllar yılı aradığım o şafak sendin işte küskünlükler üstünde yalnızlıklar üstünde saydamlaşmış mavilikler üstünde başkaldıran kölelikler üstünde tül altında bebek yüzü üstünde açan şafak o şafak o şafak sendin işte bir bulvar gecesinde yakaladım seni ben o şafak sendin işte Hasan Hüseyin Korkmazgil pembe şekerim.... canım benim nasılsın iyimisin...... iyi görünüyosun eskiye nazaran.... hüzünleri sepet etmişsin sanki kalbinden.... ne çok yakışıyo sana mutluluk....canım şekerim benim.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.