Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 canım şaker kardeşim yumote nasılsın özledim seni asker nasıl ne zaman gelecek mesktupsuz bırakmıyorsun değilmi enişteyi sakın bırakma kendine iyi bak cici kız Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Ben Bir Mülteciyim - Şebnem Ferah Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Ben bir mülteciyim Yüreğime sığındım Burda savaş çıksa bile ölen yok Tüm hayallerin sonsuzluğa Ve sona erebildiği yerdeyim Tüm niyetlerin bedenleri varmışcasına Görülebildiği bir yerdeyim Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burda aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok Artık eminim her şey içimde filizlenip İstersem büyüyor bakmazsam çürüyor Aşil topuğum aşktı Başka yüreklerde mutlu olmadım, yaşayamadım Oysa içimde ne ok var ne de atan Ne yön ne arka ön İster yaşa ister sön Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burda aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Tüm kitapların arasında kurutulup saklanan Anılarla dolu bir yerdeyim Tüm sözcüklerin cümlelerden kurtulmuş gibi İncitmeden özgür kalabildiği yerdeyim Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burda aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok canem umarım seversin çünkü ben çok seviyorum bu sözleri.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 geldim seni öptüm ve gidiyorum şimcik, aklımdasın... sen de öyle hem de her zaman cennet yüreklimsin cennet gibi dediğimsin canım şaker kardeşim yumote nasılsın özledim seni asker nasıl ne zaman gelecek mesktupsuz bırakmıyorsun değilmi enişteyi sakın bırakma kendine iyi bak cici kız bırakmıyorum abicim yakında yakında ..... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Ben Bir Mülteciyim - Şebnem Ferah Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Ben bir mülteciyim Yüreğime sığındım Burda savaş çıksa bile ölen yok Tüm hayallerin sonsuzluğa Ve sona erebildiği yerdeyim Tüm niyetlerin bedenleri varmışcasına Görülebildiği bir yerdeyim Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burda aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok Artık eminim her şey içimde filizlenip İstersem büyüyor bakmazsam çürüyor Aşil topuğum aşktı Başka yüreklerde mutlu olmadım, yaşayamadım Oysa içimde ne ok var ne de atan Ne yön ne arka ön İster yaşa ister sön Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burda aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Tüm kitapların arasında kurutulup saklanan Anılarla dolu bir yerdeyim Tüm sözcüklerin cümlelerden kurtulmuş gibi İncitmeden özgür kalabildiği yerdeyim Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burda aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok canem umarım seversin çünkü ben çok seviyorum bu sözleri.. bayıldım frozenim gankammmm benim yüreğim büyüktür içinde yok yoktur kinden nefretten başka hep içimde kal canım benim seni seviyorumm hem de çokkkkkk Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 senin yüreğinin güzelliği ve büyüklüğü öylesine belliki yumotem canem gankam yüzüne gülüşüne bakışına sözcüklerinin gerçekliğine yansımış.. bende seni çoookkk seviyorum.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 meleğiimm benimm.. yüzündenn gülücüklerrinn hiç eksilmesinn cicim.. SENSİZ BAHAR Sevmek şöyle dursun sensiz baharı Yaşamak ölmekten hazin geliyor Kapanmış sabahın bütün yolları Geceler ömrümden uzun geliyor... Kadehler açıyor dostla aramı Kimse dinlemiyor sarhoş dramı Şarkılar deşiyor gönül yaramı Her telden bir başka hüzün geliyor... Duymuyor ahımı anlamıyor dil Hançeri bağrımdan çekmiyor katil! Zalim hasretinden ne bir gün tatil Ne de bir gecelik izin geliyor!.. Bir değil bin fırsat geçse elime Seni tenkit etmek düşmez dilime Şu anda aklıma iki kelime "Sensiz yaşayamam" sözün geliyor... Vicdanım elvermez şeytana uysam Ağlarsın, kıyamam, canıma kıysam Ne zaman bir tren çığlığı duysam İçime elveda sızın geliyor!.. Cemal Safi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 canim benim,nasilsin? Kitaptaki konuları Öğretmiş olsanız, Yerinize başkası gelince Görmedik, der bütün sınıf, Okutmadı, öğretmedi. Meslek cilveleri.. Sonraki, yerinme! Öğrenciler Hep yeni ağızdan duymak ister, Yinele aynı şeyleri! Behcet Necatigil Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 öğretmenim yarın okullar açılıyor şimdiden hayırlı bir ikinci dönem olsun ama yat bence saat geç oldu sonra yarın çirkin olursun gözlerin falan Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Benim Sevgili Meslektaşım... Çok temiz kalpli yaa... Eminim öğrencileri onu çok seviyordur... öğretmenim yarın okullar açılıyor şimdiden hayırlı bir ikinci dönem olsun ama yat bence saat geç oldu sonra yarın çirkin olursun gözlerin falan Aşkolsun egzorsist... Yumote'nin çirkin olma ihtimali mi var sanki? Sevgili Yumote... Umarım asker eniştemizle kısa zamanda kavuşursunuz... Umarım çok mutlu olursunuz... Buna layıksın... :clover: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 bir çiçek bıraktım kapına çalıkuşum yeni dönemin hayırlı olsun seni seviyorum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 yumote'ciğim herkes o kadar güzel şeyler yazmışlarki bana yazacak birşey kalmamış ama yinede herşey gönlünce olsun ! Sevda çöllerinde susuz kalma Gönül ne çay ister ne kahve, muhabbet ister kahve bahane ! Tüm güzel dileklerinin gerçekleşmesini dilerim ........................... k.i.b Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 senin yüreğinin güzelliği ve büyüklüğü öylesine belliki yumotem canem gankam yüzüne gülüşüne bakışına sözcüklerinin gerçekliğine yansımış.. bende seni çoookkk seviyorum.. ben daha çok seviyorum dağa çıkcak mıyız meleğiimm benimm.. yüzündenn gülücüklerrinn hiç eksilmesinn cicim.. SENSİZ BAHAR Sevmek şöyle dursun sensiz baharı Yaşamak ölmekten hazin geliyor Kapanmış sabahın bütün yolları Geceler ömrümden uzun geliyor... Kadehler açıyor dostla aramı Kimse dinlemiyor sarhoş dramı Şarkılar deşiyor gönül yaramı Her telden bir başka hüzün geliyor... Duymuyor ahımı anlamıyor dil Hançeri bağrımdan çekmiyor katil! Zalim hasretinden ne bir gün tatil Ne de bir gecelik izin geliyor!.. Bir değil bin fırsat geçse elime Seni tenkit etmek düşmez dilime Şu anda aklıma iki kelime "Sensiz yaşayamam" sözün geliyor... Vicdanım elvermez şeytana uysam Ağlarsın, kıyamam, canıma kıysam Ne zaman bir tren çığlığı duysam İçime elveda sızın geliyor!.. Cemal Safi saol tatlım o güzel dileklerin sana dönsün ve seni her daim mutlu kılsın minecimmm canim benim,nasilsin? Kitaptaki konuları Öğretmiş olsanız, Yerinize başkası gelince Görmedik, der bütün sınıf, Okutmadı, öğretmedi. Meslek cilveleri.. Sonraki, yerinme! Öğrenciler Hep yeni ağızdan duymak ister, Yinele aynı şeyleri! Behcet Necatigil iyiyim canım benim ne güzel demiş şair öyle hakikaten neyse Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 öğretmenim yarın okullar açılıyor şimdiden hayırlı bir ikinci dönem olsun ama yat bence saat geç oldu sonra yarın çirkin olursun gözlerin falan evet yahu çok çirkindim yine bugün, ama olsun her zamanki halim di mi ama Benim Sevgili Meslektaşım...Çok temiz kalpli yaa... Eminim öğrencileri onu çok seviyordur... Aşkolsun egzorsist... Yumote'nin çirkin olma ihtimali mi var sanki? Sevgili Yumote... Umarım asker eniştemizle kısa zamanda kavuşursunuz... Umarım çok mutlu olursunuz... Buna layıksın... teşekkürler sevgili meslektaşım umarım seviyorlardır umarım hasretlik biter iyi dileklerin için teşekkürler, beni yanıltmadın bir çiçek bıraktım kapına çalıkuşum yeni dönemin hayırlı olsun seni seviyorum canımmmm boşuna cennet yüreklim demiyorum ben sana yaw hakikaten öylesin çünkü ben de seni çok seviyorum bilinçli bir veli olduğun için sana da hayırlı olsun demem lazım her şey güzel olsun yumote'ciğim herkes o kadar güzel şeyler yazmışlarki bana yazacak birşey kalmamış ama yinede herşey gönlünce olsun ! Sevda çöllerinde susuz kalma Gönül ne çay ister ne kahve, muhabbet ister kahve bahane ! Tüm güzel dileklerinin gerçekleşmesini dilerim ........................... k.i.b muhabbete de yoksun murticiğim hani nerdesin bak kaçmış yine kaçak seni bi gün evde yakalıycam ama bakalım ne zaman Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 sen beni zor yaklarsın benim koşuda madalyalarım var geldim işte burdayımm yakala beni elim sende yakalanan ebe olsun muhabbete geliyom tamam Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 arkadaş dünya için boş yere üzülme şu hurda dünya için gereksiz yere üzülme var olan zaten geçti yok da ortada yok şen ol da var için yok için üzülme Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 sen beni zor yaklarsın benim koşuda madalyalarım var geldim işte burdayımm yakala beni elim sende yakalanan ebe olsun muhabbete geliyom tamam ebe naber hehe yakalayamadı kiiii :05 AM' post='474566']arkadaş dünya için boş yere üzülme şu hurda dünya için gereksiz yere üzülme var olan zaten geçti yok da ortada yok şen ol da var için yok için üzülme var yok üzerine yazılan şiire süper bi cevap valla yaratıcılıkta üztüne yok ne diyim umarım iyisindir sevgili arkadaşım yoksa vampirlik var mıydı sende yaw kendine iyi bak iyi yüreklim benim Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 canııımmm ablaaaaammm yaaaa ben nası olur görmem burayııı affet beni bitaneeemmm.....aslında yazılcak o kadar çok şey war kiiiii hangisinden başlasam bilmioooommm.....senin gibi birisi daha yok yaaa...sen canımsııııınn tatlı ablacım benim!...umarım istediğin herşey gönlünce olur!...seni çooooookkkk ama çooooookk seviyorum güselim benim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 sevgi günün kutlu olsun çalıkuşum... Özledim seni, düştüm yollara Açtım gönlümü rüzgarına Bir hayaldi sanki, bir macera Yıkıldım. Kelimeler paramparça Yandım...Yandım... Yandım yandım ahhhh ki ne yandım! Bana yeniden şarkılar söyleten kadın Baka baka doyamadım, hem kokladım da Sarhoşluğu geçmedi hala İçimde sevdan... Hala hoş bir havan var Ne güzel adın Bir çizik attın gönlüme, kanattın. Yandım...Yandım... Yandım yandım ahhhh ki ne yandım! Bana yeniden şarkılar söyleten kadın Baka baka doyamadım, hem kokladım da Sarhoşluğu geçmedi hala İçimde sevdan... Seni görebildiğim yer rüyalar artık. Deli diyorlar bana Ah bu ayrılık... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 ebe naber hehe yakalayamadı kiiii olsun bir gün yakalarım belki herkese düşeş geliyor, bize hep dik geliyor neden se ? sağol yinede herşey için ! elim sende Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 canım yumotem sevgililer günün kutlu olsun...çabuk kavuşun inşallah.. Sizi bilmem, ama ben karar verdim. Su gibi duru olup hep akmaya, Başka sular tanıyıp, çoğalmaya, Dalgalanmaya, taşmaya... Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum. Yalnız mıyım insanlar içinde? Arkadaşlarım, aşklarım içimde. Yara aldım bundan iki yıl önce, Hiç susmadım, şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum, Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda. Kabullendim herşeyi olduğu gibi. Yola çıktım, yarınlara... Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum. Bakıyorum aynaya her gece, İçim rahat, biraz yorgunum sadece. Hayatıma giren herkese, Yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinle Teşekkürler, büyüyorum sizinle... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 canııımmm ablaaaaammm yaaaa ben nası olur görmem burayııı affet beni bitaneeemmm.....aslında yazılcak o kadar çok şey war kiiiii hangisinden başlasam bilmioooommm.....senin gibi birisi daha yok yaaa...sen canımsııııınn tatlı ablacım benim!...umarım istediğin herşey gönlünce olur!...seni çooooookkkk ama çooooookk seviyorum güselim benim kız ben seni yerim yerim benim tatlı gamzelimmmmm hoşgeldin defterime seni çooooook seviyorum Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 sevgi günün kutlu olsun çalıkuşum... Özledim seni, düştüm yollara Açtım gönlümü rüzgarına Bir hayaldi sanki, bir macera Yıkıldım. Kelimeler paramparça Yandım...Yandım... Yandım yandım ahhhh ki ne yandım! Bana yeniden şarkılar söyleten kadın Baka baka doyamadım, hem kokladım da Sarhoşluğu geçmedi hala İçimde sevdan... Hala hoş bir havan var Ne güzel adın Bir çizik attın gönlüme, kanattın. Yandım...Yandım... Yandım yandım ahhhh ki ne yandım! Bana yeniden şarkılar söyleten kadın Baka baka doyamadım, hem kokladım da Sarhoşluğu geçmedi hala İçimde sevdan... Seni görebildiğim yer rüyalar artık. Deli diyorlar bana Ah bu ayrılık... canım ya sizinde ablacımmmmm teşekkür ederim bitanem ya sen bitanesin cennet yüreklimmmmm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 olsun bir gün yakalarım belki herkese düşeş geliyor, bize hep dik geliyor neden se ? sağol yinede herşey için ! elim sende hadi ya hani ben seni görmedim bile hehe mızıkçı seni canım yumotem sevgililer günün kutlu olsun...çabuk kavuşun inşallah.. Sizi bilmem, ama ben karar verdim. Su gibi duru olup hep akmaya, Başka sular tanıyıp, çoğalmaya, Dalgalanmaya, taşmaya... Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum. Yalnız mıyım insanlar içinde? Arkadaşlarım, aşklarım içimde. Yara aldım bundan iki yıl önce, Hiç susmadım, şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum, Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda. Kabullendim herşeyi olduğu gibi. Yola çıktım, yarınlara... Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum. Bakıyorum aynaya her gece, İçim rahat, biraz yorgunum sadece. Hayatıma giren herkese, Yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinle Teşekkürler, büyüyorum sizinle... inşallah :) son zamanlarda hakikaten çok düşünür oldum yalan değil saol frozenim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Buluşmak Üzere Diyelim yağmura tutuldun bir gün Bardaktan boşanırcasına yağıyor mübarek Öbür yanda güneş kendi keyfinde Ne de olsa yaz yağmuru Pırıl pırıl düşüyor damlalar Eteklerin uça uça bir koşudur kopardın Dar attın kendini karşı evin sundurmasına İşte o evin kapısında bulacaksın beni Diyelim için çekti bir sabah vakti Erkenceden denize gireyim dedin Kulaç attıkça sen Patiska çarşaflar gibi yırtılıyor su ortadan Ege denizi bu efendi deniz Seslenmiyor Derken bi de dibe dalayım diyorsun İçine doğdu belki de İşte çil çil koşuşan balıklar Lapinalar gümüşler var ya Eylim eylim salınan yosunlar Onların arasında bulacaksın beni Diyelim sapına kadar şair bir herif çıkmış ortaya Çakmak çakmak gözleri Meydan ya Taksim ya Beyazıt meydanı Herkes orda sen de ordasın Herif bizden söz ediyor bu ülkenin çocuklarından Yürüyelim arkadaşlar diyor yürüyelim Özgürlüğe mutluluğa doğru Her işin başında sevgi diyor Gözlerin yağmurdan sonra yaprakların yeşili Bi de başını çeviriyorsun ki Yanında ben varım Can Yücel Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 kız ben seni yerim yerimbenim tatlı gamzelimmmmm hoşgeldin defterime seni çooooook seviyorum canım ablacıııııımmmm özledim seniiiii iii yürekliiiiiiimmmmm güleryüzlüüüü güzeliiiimmm....en kısa zamanda görüşürüz umarım senlen konuşup açılmaya ihtiyacım war bugünlerde seni çok sewiyorum bitaneeeeeemmm................ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.