Φ xminex Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 hepsi içten ve hepsi gerçekhepsi etkileyici çünkü içinde insan var bu da yeter zaten meleğin de seni seviyor miniğimmm ama kalpler açılmaz ki kapıların açıksa insanlara, onlar girer o kapıdan benim kapım herkese açık yeterki içten olsun ben de seni seviyorum miniğim sevgiyi karşılıksız verebildiğin ve emek verdiğin için canımmmm... duygularınn o kadar içten ve saf kii... helee miniğimm diyişin... çoookk çookk teşekkürr ediyorumm meleğiimmm... herşey için.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 yumotem, çalıkuşum, melek yüzlüm nerelerdesin... iyimisin, hoşmusun keyfin yerindemi canım öpüyorum seni... KOCAMAN KOCAMAN Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 harika bile az kalır neler anlattı bana neler tatlım bi bilsen baharlar hiç bitmesin ve hiç bitmesin sevgiler paylaşarak yer açalım yeni sevgilere ve dostluk kazansın sevgi kazansın hep gönüllerde evet okurken aklıma sen gelmiştinn pembe şeker... ve o yüzden seni hissettiğim bir yazıyı sana aktarmak çok hoşuma gitti... içindekileri tahmin edebildiğimden olsa gerek bu... yaşamışlığımdan kaynaklı olsa gerek... yüreğinin baharındaki tohumlar patlak verir inşallah canım...sonra da aşkının meyvelerini yemeni diliyorum.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 yumote nerdesin kapsama alanı dışındasın galiba baksana aranıyosun ama yuksun neyse ben sana mesaj bırakayım, günün güzel geçsin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Bunca yıl herkesten kaçtın En sonunda buldum sandın Ansızın içini açtın Yapma dedim yaptın gönül Gözleri senden uzaktı Fark edilmez bir tuzaktı Sana böylesi yasaktı Yapma dedim yaptın gönül O bir yolcu sen bir hancı Gördüğün en son yalancı İçinde ki serin sancı Gitmez dedim kaldı gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonunda bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül Gözlerin bakar da görmez Ellerin tutar da bilmez Gece gündüz fark edilmez Demedim mi sana gönül Sabahın tam üçündesin Dertlerin en gücündesin Hâlâ onun peşindesin Gitme dedim gittin gönül Böylesi sevdiğin için Bir kördüğüm oldu için Ağlıyorsun için için Demedim mi sana gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonun da bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Papatya Tarlası Bir papatya tarlası düşün.. İlkbahar ayı.. Ve sen, onun yanından gecen yolda yürüyorsun... Ve o papatya tarlasında bir papatya dikkatini çeker.. Binlercesinden birisidir ama sen, onun yanına gidersin.. Onda seni çeken bir şeyler vardır. O papatyayı olduğu yerden koparırsın.. Sadece senin olsun istersin, sadece senin.. Öleceğini düşünmeden. Ve gidersin o tarladan... İçindeki şiddetin durduramadığı bir bencillik ama bir o kadar güzel ve hapsedici. İşte bu TUTKU... Yine o tarlanın kenarındaki yolda yürüyorsundur.. Yine milyonlarcası arasında bir tanesi seni çeker.. Yaklaşırsın, yanına gidersin o papatyanın.. Gözlerin başkasını görmez olur o an. Onun için her şeyi yapmak istersin... Dokunmak istersin.. Dokunamazsın, orda, onunla ölmek istersin. Ama birden hafif bir rüzgar eser ve bir başka güzel çiçek kokusu gelir burnuna.. Dayanamazsın onun kokusuna.. Unutturur her şeyi bir anda ve o kokunun geldiği yöne gidersin.. O papatya orda kalmıştır, yüreğinin bir kenarında.. Paylaşılmamıştır bi çok şey.. Unutulmaz belki ama geri de dönülmez ona.. İşte bu AŞK... Yine o yoldasın.. Papatya tarlasının yanından gecen.. Ve yine bir papatya ... Milyonlarcasının içinde seni çeker.. Gidersin yanına.. Orda kalakalırsın.. O hiç ölmesin diye her şeyi yaparsın.. Tüm gücünle onunla olmak istersin.. Oradan seni koparacak hiç bir güç olmadığına inanırsın.. Ve orda onunla ölene kadar birlikte kalırsın... İşte bu da SEVGİ... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Ben seni hiç sevmedim ki.... Ben seninle bir gün bizim lanet netcafede, Ben seninle kalabalığın ortasındaki masamda, Kendimi tren gibi hissettiğim o ortamda, Benimle chatte olma ihtimalini sevdim. Ne zaman karşısına otursam bilgisayarımın ICQ'da Online olma ihtimalini sevdim Password ü yazmamla başlayan, Ömrümün en uzun, en kısa, en çocuk... Ömrümün en ihtiyar zamanlarını bekliyordum Çünkü sonunda sen orada oluyordun, Online oluyordun! Ben senin bana chat açma ihtimalini sevdim... "Tekrar merhaba" demeni, Yazı rengini yeşil yapmanı, Beni yalnız bırakmamanı sevdim. Ben seni hiç sevmedim ki... Chat'te benimle ilgilenmeni sevdim. Ben seni hiç sevmedim ki... Sorunlarımı dinlemeni sevdim. Away olduğun zaman, Yan yatmanı sevdim... Klavyeyi sevdim döndüğün zaman Gitmeni sevmiyordum; Korkuyordum sana kırılmaktan. Sen Online olmadığın zaman, Hotmail hesabıma baktım; Bağlantımı kestim, Ekran filitresini kırdım. (ve dayak yedim babamdan Ben senden E-mail alma ihtimalini sevdim. Mail'ini gördüğümde heyecanlanmayı, Okuduğumda gülümsemeyi sevdim. Ben seni hiç sevmedim ki.. Yorgun akşamlarda yaptığımız chat'leri sevdim Bir çiçek scriptini, bir gül scriptini sevdim. Bir de yıldızları sevdim, Sayfamı süsleyen yıldızlar... Ben seni hiç sevmedim ki... Kanalda "op" olmanı sevdim. İktidara geçmeni, İnsanlara hatırlatmanı ; Chat'in bir adının da "geyik" olmadığını. Beni kicklediğinde auto join olmayı sevdim Taşları sevdim başıma vurduğunda Ağlamayı sevdim disconnect oldugumda Yalnız olduğumu anladığımda Odaya yeniden girmeyi sevdim Ben seni hiç sevmedim ki. Düştüğün zaman, Düşmeni sevdim. Server'ı sevdim geldiğin zaman... Kalmanı sevmedim; Korkuyordum sana alışmaktan... Yine de sevdim gülümsemeyi "bye" deyip ayrılışının ardından. Ben seni hiç sevmedim ki. Ben seninle chat yapma ihtimalini sevdim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 yumotem, çalıkuşum, melek yüzlüm nerelerdesin... iyimisin, hoşmusun keyfin yerindemi canım öpüyorum seni... KOCAMAN KOCAMAN ah sorma cennet yüreklimmmm iyi sayılırım en azından daha iyiyim arada akor bozukluğu oluyo napalım malzemeden çalmışlar bu aralar dalgın ve yoğundum karne final derken anca gelebildim valla. seni çok özledimmmm seni seviyorum beeeeeeeeeen evet okurken aklıma sen gelmiştinn pembe şeker... ve o yüzden seni hissettiğim bir yazıyı sana aktarmak çok hoşuma gitti... içindekileri tahmin edebildiğimden olsa gerek bu... yaşamışlığımdan kaynaklı olsa gerek... yüreğinin baharındaki tohumlar patlak verir inşallah canım...sonra da aşkının meyvelerini yemeni diliyorum.... inşallah tatlım. ılık rüzgarlarda denizleri izlemenin ufka dalmanın vakti geliyor sanırım doyasıya düşünmeden sevmek istiyorum ve sevilmek sınırsızca.... öptüm tatlım canımsın Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 yumote nerdesin kapsama alanı dışındasın galiba baksana aranıyosun ama yuksun neyse ben sana mesaj bırakayım, günün güzel geçsin her günün daha güzel olsun, ve hiç bakmadan geçmişe mutluluklar senin olsun kapsamaya alındım artık yupppiiii bol bol rahatsız ederim şimdi ben Bunca yıl herkesten kaçtınEn sonunda buldum sandın Ansızın içini açtın Yapma dedim yaptın gönül Gözleri senden uzaktı Fark edilmez bir tuzaktı Sana böylesi yasaktı Yapma dedim yaptın gönül O bir yolcu sen bir hancı Gördüğün en son yalancı İçinde ki serin sancı Gitmez dedim kaldı gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonunda bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül Gözlerin bakar da görmez Ellerin tutar da bilmez Gece gündüz fark edilmez Demedim mi sana gönül Sabahın tam üçündesin Dertlerin en gücündesin Hâlâ onun peşindesin Gitme dedim gittin gönül Böylesi sevdiğin için Bir kördüğüm oldu için Ağlıyorsun için için Demedim mi sana gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonun da bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül ah ah şimdi beni kurtar gönül..... kederimde, kaderimdesin gecemde gündüzümdesin sen benim her anımdasındasın söyle bana NERDESİN? Kanımdasın canımdasın Yastığımın altındasın Çektimin cigaramdasın söyle nasıl bırakayım seni... ilham geldi sardunyam ya öptümmm yineeee Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Papatya Tarlası Bir papatya tarlası düşün.. İlkbahar ayı.. Ve sen, onun yanından gecen yolda yürüyorsun... Ve o papatya tarlasında bir papatya dikkatini çeker.. Binlercesinden birisidir ama sen, onun yanına gidersin.. Onda seni çeken bir şeyler vardır. O papatyayı olduğu yerden koparırsın.. Sadece senin olsun istersin, sadece senin.. Öleceğini düşünmeden. Ve gidersin o tarladan... İçindeki şiddetin durduramadığı bir bencillik ama bir o kadar güzel ve hapsedici. İşte bu TUTKU... Yine o tarlanın kenarındaki yolda yürüyorsundur.. Yine milyonlarcası arasında bir tanesi seni çeker.. Yaklaşırsın, yanına gidersin o papatyanın.. Gözlerin başkasını görmez olur o an. Onun için her şeyi yapmak istersin... Dokunmak istersin.. Dokunamazsın, orda, onunla ölmek istersin. Ama birden hafif bir rüzgar eser ve bir başka güzel çiçek kokusu gelir burnuna.. Dayanamazsın onun kokusuna.. Unutturur her şeyi bir anda ve o kokunun geldiği yöne gidersin.. O papatya orda kalmıştır, yüreğinin bir kenarında.. Paylaşılmamıştır bi çok şey.. Unutulmaz belki ama geri de dönülmez ona.. İşte bu AŞK... Yine o yoldasın.. Papatya tarlasının yanından gecen.. Ve yine bir papatya ... Milyonlarcasının içinde seni çeker.. Gidersin yanına.. Orda kalakalırsın.. O hiç ölmesin diye her şeyi yaparsın.. Tüm gücünle onunla olmak istersin.. Oradan seni koparacak hiç bir güç olmadığına inanırsın.. Ve orda onunla ölene kadar birlikte kalırsın... İşte bu da SEVGİ... sevgiler sözü boşa söylenmiyor di mi hayranım heryer herkes sevgi dolsun ve hep arada sevgi olsun sevgiler murtimmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 her günün daha güzel olsun, ve hiç bakmadan geçmişe mutluluklar senin olsun kapsamaya alındım artık yupppiiii bol bol rahatsız ederim şimdi ben ah ah şimdi beni kurtar gönül..... kederimde, kaderimdesin gecemde gündüzümdesin sen benim her anımdasındasın söyle bana NERDESİN? Kanımdasın canımdasın Yastığımın altındasın Çektimin cigaramdasın söyle nasıl bırakayım seni... ilham geldi sardunyam ya öptümmm yineeee bende öptüm canım çalıkuşum gönlün hoş olsun seni görmek çok güzel inanki Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 beklendiğini bilmek de güzel bekleniyorsan gelmek geln varsa beklemek o kadar güzel ki canımm Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 pembe şekerim....seni çok seviyorum... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 BAkkkk ben geldümm ama sen yine yuksun Şans buya ne tesadüf herzaman böyle kal .herşey için teşekkürler ........ görüşmek üzere.............. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 rapunzelim canım benim iyiyim ya sen??? sen estikçe ben titrerim, pembe şeker de seni seviyoooo sen de teksin, ben de, o da... bu yüzden herkes değerli, herkes özel, herkes sevilmeye değer insan olabilen herkes .... gözlerinden gökkuşağı eksik olmasın gülümmmm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 BAkkkk ben geldümm ama sen yine yuksun Şans buya ne tesadüf herzaman böyle kal .herşey için teşekkürler ........ görüşmek üzere.............. kim demiş kim demiş aaaaaa ben hep evdeyim :) Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Neyse birdahaki sefere telefon eder öyle gelirim kendine iyi bak pıtırcıkkkkkkkkkkk Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Dost Bir gece habersiz bize gel Merdivenler gıcırdamasın Öyle yorgunum ki hiç sorma Sen halimden anlarsın Sabahlara kadar oturup konuşalım Kimse duymasın Mavi bir gökyüzümüz olsun kanatlarımız Dokunarak uçalım. insanlardan buz gibi soğudum, işte yalnız sen varsın Öyle halsizim ki hiç sorma Anlarsın. cahit külebi Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Neyse birdahaki sefere telefon eder öyle gelirim kendine iyi bak pıtırcıkkkkkkkkkkk tamam anlaştık murticim ama pıtırcık sensin ki yani sizsiniz benim sevgi pıtırcıklarımmmmm çaldır kontör gitmesin Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Dost Bir gece habersiz bize gel Merdivenler gıcırdamasın Öyle yorgunum ki hiç sorma Sen halimden anlarsın Sabahlara kadar oturup konuşalım Kimse duymasın Mavi bir gökyüzümüz olsun kanatlarımız Dokunarak uçalım. insanlardan buz gibi soğudum, işte yalnız sen varsın Öyle halsizim ki hiç sorma Anlarsın. cahit külebi hep yanındayım ve hep yanımda olacağını biliyorum... dostunum ve dostumsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 hep yanındayım ve hep yanımda olacağını biliyorum... dostunum ve dostumsun bende hep yanındayım insanlardan buz gibi soğumuş olsamda içimi ısıtan dostlarım yetiyor bana... Bir masaldı aslında Ne yazık sonu yoktu Bir şarap sofrasında hazin Kibar bir vedayla son buldu Ama biz biliyorduk Bir daha çok zordu Kederle gülüyorduk o esnada Bir yıldız hızla kayıyordu Ah geçiyor bizden de Ah bitiyor ömürler Can çekiyor elbette Ama çok yaralı gönüller Bıraksam her şeyi Dönsem bir türlü Vazgeçsem hayattan Ölsem bir türlü Söz-Müzik: Sezen Aksu Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Melek ogretmenim..ogrenci yas grubunu bilmiyorum,ama herhalde bu meslegi secmek icin cocuklari seviyor olmak gerek..biraz da cocuk mu olmak gerek ne..? Mahallemizde Senden başka ağaç olsaydı Seni bu kadar sevmezdim. Fakat eğer sen Bizimle beraber Kaydırak oynamasını bilseydin Seni daha çok severdim. Güzel ağacım! Sen kuruduğun zaman Biz de inşallah Başka mahalleye taşınmış oluruz. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 tamam anlaştık murticim ama pıtırcık sensin ki yani sizsiniz benim sevgi pıtırcıklarımmmmm çaldır kontör gitmesin Evet bak unutmuşum yaaa.. pıtırcık bendim dimi bende bir pıtırcığım artık lay lay lom heheeeeeeee tamam birdahaki sefere çaldırırım görüşmek üzere kendine iyi bakkkkkk ...... Senin İçin Senin için şiir yazdım Güneşten sarı, buluttan mavi Senin için şiir yazdım Gönlümün ateşi. Senin için şiir yazdım Benden daha ben Senin için şiir yazdım Olağandan daha erken. Senin için şiir yazdım Sırf senin için Senin için şiir yazdım Aşkım, gerçeğim. Pınar Ulusoy Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Melek ogretmenim..ogrenci yas grubunu bilmiyorum,ama herhalde bu meslegi secmek icin cocuklari seviyor olmak gerek..biraz da cocuk mu olmak gerek ne..? Mahallemizde Senden başka ağaç olsaydı Seni bu kadar sevmezdim. Fakat eğer sen Bizimle beraber Kaydırak oynamasını bilseydin Seni daha çok severdim. Güzel ağacım! Sen kuruduğun zaman Biz de inşallah Başka mahalleye taşınmış oluruz. bazen sanırım onlarla birlikte çocuk olmak genç olmak lazım hele de ailelerinden bunu göremiyorlarsa çok ihtiyaçları oluyor sevgi çok farklı bir şey her şeyi sığdırmak lazım olgunluğu çocukluğu bazen öğrenmek lazım onlardan ve her şey den önemlisi insan olmanın derslerde iyi olmaktan daha önemli olduğunu vurgulamak gerekiyor sanırım sevgiler leylammm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.