Φ hircin Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 "Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi?. "Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen.. "Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?. "Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var?. "Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer.. "Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç.. ee Sonra.... "Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burada mı Seveceksin?. "Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diyecem Peki?. "Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı?. "Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun.. "Seni Seviyorum" : İyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı?. "Seni Seviyorum" : Yemin et.. "Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım.. "Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 hadi bee.. kocaman mı seviyorsun.. tamam bende seni seviyorum..valla.. .. hadi gidek.. nereye.. atta..... Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 yorumun için teşekkürler figgaro.BuARADA BEN BURANIN YENİSİYİM Alıntı
Φ backstreetboy Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 güzel paylasım icin thanks.. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Benim verdiğim fix cevaptır bunlar bakın -seni seviyorum -ayyyy çok tatttlıııııı -seni seviyorum -ayyy çok şekerrr ciddi miiii -seni seviyorum -öfff defol başımdan -seni seviyorum -ok -seni seviyorum -alah cezanı versn Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 yorum için tşk.. _Seni seviyorum _Bendeeee Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Seni seviyorum_Bendeeee klasik cevap işte ama umutsuz vakalar için : -seni seviyorum -hislerini anlayabiliyorum ama arkadaş kalalım böylesi daha iyi aşkzedemiz içinden :hay senin arkadaşlığına bu tür durumlarda genellikle arkadaşlıklar da biter Alıntı
Φ xmintx Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 "Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi?. "Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen.. "Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?. "Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var?. "Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer.. "Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç.. ee Sonra.... "Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burada mı Seveceksin?. "Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diyecem Peki?. "Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı?. "Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun.. "Seni Seviyorum" : İyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı?. "Seni Seviyorum" : Yemin et.. "Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım.. "Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten.. -Seni seviyorum... -Hadi ya ne çabuk.(Hadi ordaannnn) Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 SENİ SEVİYORUM " EVET BENDE BENİ SEVİYORUM" Alıntı
Φ tarum03 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 saçmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.