Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 KARDEŞ TÜRKÜLER__DENİZE YAKILAN TÜRKÜ Alıntı
Φ blogger Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Sözlerini tam olarak bilen varsa Mühür Gözlüm yazabilirmi acaba? Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Sözlerini tam olarak bilen varsa Mühür Gözlüm yazabilirmi acaba? Mühür gözlüm seni elden Sakınırım kıskanırım Uçan kuştan, esen yelden Sakınırım kıskanırım Havadaki turnalardan Su içtiğin kurnalardan Yerdeki karıncalardan Sakınırım kıskanırım Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Çift Candarma Geliyor / Artvin türküsü Çift Candarma Geliyor Lo Kaymakam Konağından Fiske Vursam Kan Damlar Lo O Yarin Yanağından Haydi Malım, Haydi Canım Şinanay Aslan Yarim Kurşun Attım Havaya Lo Dolana Yar Dolana Ben Burda Israr Eyledim... Sen Orda Sallanmaya Zeytin Yaprağı Yeşil.. Altında Kahve Pişir Ben Sana Mal Olamam.. Var Aklın Başa Devşir Alıntı
Φ blogger Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 sevgili nazanozkan çok teşekkür ederim sözler için Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 NURETTİN RENÇBER___ELMACI GÜZEL Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Etek Sarı Sen Etekden Sarısın Etek sarı sen etekten sarısın Kurban olam beydağının karısın Sordum sual ettim kimin yarısın Ben sormadan dolu gibi döküyü Bir köynek diktirdim kolu düğmeli Herkes kaderine boyun eğmeli Deli gönlüm çirkine bel bağlama Sevdiğin yar Arguvanı değmeli Bir köynek diktirdim hasa bezinden Alem düşman oldu senin yüzünden Eğer gurbet ele gider dönersem Ahdım vardır öpeceğim yüzünden Alıntı
Φ şilan Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 şevvalim en sevdiğin türkü benden sana ve emilye gelsin Tabip sen elleme benim yaramı Beni bu dertlere salanı getir Kabul etmem birgün eksik olursa Benden bu ömrümü çalanı getir Git ara bul getir saçlarından yol getir Bir kor oldu gövünüyor özümde Nam name iniliyor sazımda Dünyayı verseler yoktur gözümde DİLİ BÜLBÜL kaşı kemanı getir Git ara bul getir saçlarından yol getir Merhamet et karşısından bıkmadan Hatırını gönlünü hiç yıkmadan Çabuk getir can bedenden çıkmadan Fakirin derdine dermanı getir Git ara bul getir saçlarından yol getir Yoksulun derdine dermanı getir Git ara bul getir saçlarından yol getir Benden bu ömrümü çalanı getir Git ara bul getir saçlarından yol getir Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 bu türküde beyazinci gülsün ve martıcığıma gelsin Sevdiğim İki Gözüm Ellere Yar Oldu Babuba Kara Tren Aramıza Kara Duman Ekti De Göz Göre Göre Yazık Buraları Sevemedim Gönül Orada Yanıyorum Tuz Biber Yarada Deli Gönül Eremedi Eyvah Murada Ölüyorum Tuz Biber Yarada Gözlerimin Karesi Kırmızı Nar Oldu Babuba Meriç'in Azgın Suyu Aramıza Girdi De Göz Göre Göre Yazık Buraları Sevemedim Gönül Orada Yanıyorum Tuz Biber Yarada Deli Gönül Eremedi Eyvah Murada Ölüyorum Tuz Biber Yarada Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 sevval tsk,ler ellerine yüregine saglik Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 MAMAK TÜRKÜSÜ-YENİ TÜRKÜ geldiğimizde otlar yemyeşildi ve kuzeydeydi güneş kömür deposu boşaldı işte mamağa sonbahar geldi güneş altında tutsaklar geçen sonbahara bakıyorlar şirin mi şirin gecekondu evleri samsun asfaltında otomobiller ne güzeldir yollarda olmak şimdi ne güzeldir yollarda olmak şimdi Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Ala gözlerine kurban olduğum Ala gözlerine kurban olduğum Say edip aleme bildirme beni Açıp ak gerdanı durma karşımda Ecelimden evvel öldürme beni Dilber at kolların dola boynuma Ölüm endişesi gelmez aynıma Bir gece misafir eyle koynuna Sabah oldu deyu kaldırma beni Karac(a) oglan tutma beni el gibi Akıttım gözümden yaşı sel gibi Bahçende açılan gonca gül gibi Dizip al yanağa soldurma beni Karacaoğlan Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Hala Koynumda Resmin / Onur Akın Sımsıcak konuşurdun konuşunca ırmak gibi, rüzgar gibi konuşurdun yayla kokuşlu çiçekler açardı sanki çiğdemler güller mor menevşeler açardı Sımsıcak konuşurdun konuşunca Hala koynumda resmin Dağları anlatırdın ve dostluğu bir ceylan gibi sekerdi kelimeler Sesini duymasam çölleşirdi dünya dağlar yarılır ırmaklar kururdu bulutlar çökerdi yüreğime Hala koynumda resmin Gün akşam olur elinde kitaplar ve bir demet çiçekle çıkıp gelirdin bir kez bile unutmadın 'merhaba' demeyi ve en yanık türküleri nasıl da söylerdin bir dostun vurulduğu gün Hala koynumda resmin Kaç mevsim kırlara çıkıp çiçekler topladık mezarlar için Belki ürküttük tarla kuşlarını belki kurdu kuşu ürküttük ama aşkı ürkütmedik hiç Hala koynumda resmin Ve hala sımsıcak durur anılar sımsıcak ve biraz boynu bükük Ne varsa yaşanmış ve yaylaşılmış yasak bir kitap gibi durmaktadır ve firari bir sevda gibi Şimdi duvarlarda resmin Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 GÜLÜŞÜ YARALIM Firari bir serüven benimkisi Adı yok kimliği sınır bozgunu Öyle bir yürek ki Deli mi deli Hazan mevsimlerde sular yorgunu Dağları isterim firarlarıma Yüzüme yel değse fırtına olur Ateşler taşırım sevdalarıma sözüm yemin olsa Özüm aşk olur Düşlerin kanarsa benden sonra Çocuk haylazlığını al sen koynuna Şarkıların rengine yağmur yağarsa Savma gözlerini uçurumlara Ey esmer hüznünü hicrandan besleyen sevdiğim Kendini bana, beni yollara sürgün etmeden bil ki Mavi düşlerine sardığın bu acar delikanlı Seni ve aşkını zehir gibi bir yürekle kuşatır Ve unutma gülüşü yaralım Bu uslanmaz inadın yarısı sen diğeri ben olduktan sonra Serüvencin seni nasıl olsa nerde olsa bulur ONUR AKIN Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Memik oglan Ondört yaşım diken ile kaplanmış Göz ucuma karıncalar toplanmış Kurşun gelmiş kaşlarımın üstüne Alın yazım okur gibi saplanmış Uyu memikoğlan uyu öte gecelerde Dağı dağa kavuşturan ben idim Suyu suya eriştiren can idim Yükledim mi gece vakti kaçağı Karanlıkta ışılayan gün idim Uyu memikoğlan uyu öte gecelerde büyü Zülfü Livaneli bunu dinlemekten büyük keyif duyuyorum....................beni acayip rahatlatıyor..... isteyen herkese gelsin........... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 İbrahim TATLISES__Dersini almışta ediyor ezber Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Ay balam! Tek başına çıkırem men dağlara bala dağlara Yangını volkan görirem Cin görirem can görirem Mezarda hortlak görirem Bin türlü tufan görirem Gullidi yaban görirem korkmirem Korkmirem balam korkmirem Ay balam! Şafak vakti düşirem men çöllere bala çöllere Kükremiş aslan görirem Kan yiyen sırtlan görirem Dalgalı umman görirem Cin görirem can görirem Mezarda hortlak görirem korkmirem Korkmirem balam korkmirem! Ay balam! Bu korkmamazlığım ile bu korkmamazlığım ile Vallahi balai Billahi balai Tillahi balai Harda bir yobaz görirem Harda bir softa görirem Harda bir molla görirem korkirem! Korkmirem balam korkmirem! Dalkavuk fikirlerinden, riyakar zikirlerinden korkirem Korkmirem balam korkmirem! Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 ISTE GIDIYORUM Iste gidiyorum çesmi siyahim Önümüze daglar siralansa da Sermayem derdimdir servetim ahim Karardikça bahtim karalansa da Haydi dolasalim yüce daglarda Dost beni birakti ah ile zarda Ötmek istiyorum viran baglarda Ayagima cennet kiralansa da Bagladim canimi zülfün teline Sen beni biraktin elin dilinde Güldün Mahzuni'nin berbat haline Mervanin elinde parelense de mahzuni şerif.... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Bilemem-Aşık Nurşani Ben gönlümde gamı yası kaldırdım Ağlar mıyım güler miyim bilemem Bunca ömrü dost uğruna soldurdum Pişman olup yılar mıyım bilemem Ne saray istedim ne de köşkünü Sakladım içimde onun aşkını Olmadım bir zaman varlık düşkünü Bundan sonra diler miyim bilemem Bence bir manası vardır sözümün Ancak beni yakar narı özümün Düğün bayram olsa iki gözümün Yaşlarını siler miyim bilemem Bazen derya oldum bazen göl gibi Bazen sulu toprak bazen çöl gibi Kır bayır başında açan gül gibi Açıp açıp solar mıyım bilemem Nurşani'yem derler nedir telaşın Bir başına yapayalnız dolaşın Ömür geldi geçti bitmez dalaşın Saçlarımı yolar mıyım bilemem Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Zülfü Livaneli / kerdeşin duymaz susarlar, sesini boğmak isterler yarımdır kırıktır sırça yüreğin çığlık çığlığa yarı geceler kardeşin duymaz eloğlu duyar çoğalır engeller yürür gidersin yüreğin taşıyıp götürür seni nice selden sonra kumdan ötede kardeşin duymaz eloğlu duyar yıkılma bunları gördüğün zaman umudu kesip de incinme sakın aç yüreğini bir merhabaya kardeşin duymaz eloğlu duyar Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Altın Hızma Mülayim Seni Hak'tan Dileyim Yaz Günü Temmuzda Sen Terle Ben Sileyim Gün Gördüm, Günler Gördüm Seni Gördüm Şad'oldum Altın Hızma İncidir Gömleği Nar İncidir Benim Lal Olmuş Dilim Ne Dedim Yar İncinir Gün Gördüm, Günler Gördüm Seni Gördüm Şad'oldum Altın Hızma Tumağa Yanaşıp Al Yanağa Güzel Gel Görüşelim Men Gidirem Irağa Gün Gördüm, Günler Gördüm Seni Gördüm Şad'oldum... Alıntı
Φ Nightm@R€inSh@dow Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Turku deil ama cok sewimli hos bi parca gondermek istedim Sarhoş Balık İle Topal Martı Söz Gel yollara düşelim sırtında yeditepenin Ardına takılıverip bir tekir kedinin Gel dillere düşelim Fincana fala çıkalım Camdam cama bakarak bir oyun kuralım Çık denizin çık yüzüne Buluşalım orda senle Sen zaten sarhoş bir balık Bir topal martı ben de Gel dalgaya düşelim Sandalda rakı içelim Bir kötü arkadaş edinip peşinde uçalım Gel çocuklara soralım Gel masalları gezelim En güzel denizi bulup suyunda yüzelim Gel denizin gel yüzüne Buluşalım orda senle Biz yorgun bir kentin Aşık yüzleriyiz senle Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Ömrüm Durdurun giden zamanı Götürüyor her anımı Bahara benzer ömrümün Döndürüyor kışa beni Çeviriyor kışa beni Oy ömrüm oy ömrüm oy Oy ömrüm ömrüm Oy ömrüm oy ömrüm oy Ötme garip bülbül ötme Beni gam kedere atma Bir vefasızı sevmişem Bir hayırsızı sevmişem Beni dertten derde koyma Beni gam kedere atma Oy ömrüm oy ömrüm oy Oy ömrüm ömrüm Oy ömrüm oy ömrüm oy Grup Çığ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.