Φ asterix Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Tevhit Önüme bir çığır geldi Bir ucu var şar içinde Aktarlar dükkanın açmış Ne istersen var içinde Gir dükkana pazar eyle Her şirindir hezar eyle Aya güne nazar eyle Ay Muhammed nur içinde Ay Ali´dir gün Muhammed Okunan seksen bin ayet Balıklar deryaya da hasret Çarka döner göl içinde Göl içinde çarka döner Susuzluktan bağrı yanar Alemler seyrana da iner Seyir var seyir içinde Kuduretten verdi balı Bahanesi oldu arı Şimdi dinle Ahuzarı Arı inler bal içinde Pir Sultan´ım ey gaziler Yürekte yara sızılar Talipte pirin arzular Bülbül öter gül içinde Bülbül öter gül içinde dost dost Kaynak Kişi Sabahat Akkiraz Yöre Malatya Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Kızılırmak Türküsü Su Sılanın Gülen Yüzü, Yazın Açar Gül Nergisi. Kör Olasın Zalim Felek , Yarsiz Koydun Gelin Kızı. Oy Dağlar Sıra Dağlar, Eteğinde Yarim Ağlar. Nazlı Nazlı Gezemedik, Bir Araya Gelemedik. Felek Aldı Nazlı Yari, Doyasıya Sevemedik. Oy Dağlar Sıra Dağlar, Eteğinde Yarim Ağlar. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti figanım ahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Bir gülün çevresi dikendir hardır Bülbül har elinden ah ile zardır Ne olsa da kışın sonu bahardır Bu da gelir bu da geçer ağlama Daimi'yem her can ermez bu sırra Gerçek kamil olan yeter o nura Yusuf sabır ile vardı Mısır'a Bu da gelir bu da geçer ağlama Aşık Daimi Tercan aklimdan gecende bu, günümün türküsüde bu .... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 DANSETMEYE GELDİM Kafkasya ormanlarına Karlar yağıyor. Sevdiğim o güzel kız Yüreğimi dağlıyor. Dansetmeye geldim ahayra, hayra, hayra! Oynamaya geldim ahayra, hayra, hayra! Söyleşmeye geldim ahayra, hayra, hayra! Evlenmeye geldim heey! Kapkara perçemleri, Dökülür ak alnına. O pembe yanakları, Yakışır cananıma. Gümüş kamam kınında, pırıl pırıl parıldar. beni bir yana bırak, kamam aşık sana yar. Güzel, Kara Mızıkam, Karasevdamı söyler. Şu benim yoldaşlarım, Çılgın gibi dans eder. Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Tutam Yâr Elinden Tutam Yar Elinden Tutam Çıkam Dağlara Dağlara Olam Bir Yareli Bülbül İnem Bağlara Bağlara Birin Bilir Birin Bilmez Bu Dünya Kimseye Kalmaz Yar İsmini Ansam (Desem) Olmaz Düşer Dillere Dillere Emrah Der Ki Bu Günümdür Arşa Çıkan Tütünümdür Yare Gidecek Günümdür Düşem Yollara Yollara Kaynak Kişi Suat Işıklı/Raci Alkır/M. Kemertaş Yöre Erzurum Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Çalın Davulları Çaydan Aşağya Rumeli-Hüseyin Yaltırık-Nihat Kaya Çalın Davulları Çaydan Aşağıya Amman Amman Mezarımı Kazın (Bre Dostlar) Belden Aşağıya Koyun Sularımı Kazan Dolunca (Amman) Aman Ölüm Zalim Ölüm Üç Gün Ara Ver Al Başımdan Bu Sevdayı Götür Yare Ver Selanik İçinde Selam Okunur (Amman) Selamın Sedası (Bre Dostlar) Cana Dokunur Gelin Olanlara Kına Yakılır (Amman) Aman Ölüm Zalim Ölüm Üç Gün Ara Ver Al Başımdan Bu Sevdayı Götür Yare Ver Selanik Selanik Viran Olasın (Amman) Taşını Toprağacını Seller Alasın Sen De Benim Gibi Yarsız Kalasın (Amman) Aman Ölüm Zalim Ölüm Üç Gün Ara Ver Al Başımdan Bu Sevdayı Götür Yare Ver Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Zaman Oldu Öyle Bir Zamana Düştük Küfrün Adı İman Oldu Doğru Dürüst Gider İken Hakkın Yolu Duman Oldu Koyun Sesi Kurdun Sesi Bir Çıkıyor Neyin Nesi Adamın Adam Sevmesi Geçti Hayli Zaman Oldu Dost Rüzgarı Kesti Hızı Okşadı Gitti Camızı Daha Dünün Suratsızı Şimdi Kaşı Keman Oldu Irgat Koşar Ekmek Zalım Ele Geçmez De Bakalım Der Mahsuni Benim Halım Korkarım Ki Yaman Olur Aşık Mahsuni Şerif Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Sabahtan Uğradım Ben Bir Figana Sabahtan Uğradım Ben Bir Figana Bülbül Ağlar Ağlar Güle Getirir Bakın şu Feleğin Çürük İşine Her Bir Cefasını Kula Getirir Depreştirme Benim Dertlerim Tamam Muhabbet Şirindir Vermiyor Aman Üstümüzde Dönen Çark İle Devran Felek Bizi Halden Hale Getirir Pir Sultan Abdal’ım Sözlerim Haktır Hakk Diyen Kullardan Hiç Şüphem Yoktur Cehennemde Ateş Olmaz Nar Yoktur Herkes Ateşini Bile Götürür Pir Sultan Abdal Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Şaşkın Yarim Rüzgar İle Yarışamam Cahil İle Konuşamam Nadan İle Barışamam Dedim Amma Geçti Zaman Yarim Yarim Şaşkın Yarim Yarim Yarim Düşkün Yarim Yarim Yarim Gülmez Yarim Yarim Yarim Bilmez Yarim Gönlüm Gönlüne Bağladım İçin İçin Kan Ağladım Gençliğim Güzel Çağlarım Le Le Geldi Geçti Zaman Musam Der Ki Yar Olmazsa Gelip Hatırım Sormazsa Doya Doya Yar Sarılmazsa Varsın Dolsun Geçsin Zaman Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Mecnunum Leylamı Gördüm Mecnunum Leylamı gördüm Bir kerede baktı geçti Ne sordum nede söyledi Kaşlarını yıktı geçti Soramadım bir çift sözü Aymıydı günmüydü yüzü Sandımki zöhre yıldızı Şavkı beni yaktı geçti Ateşinden duramadım Ben bu sırra eremedim Seher vakti göremedim Yıldız gibi aktı geçti Bilmem hangi burç yıldızı Bu dertler yareler bizi Gamze okun bazı bazı Yar sineme çaktı geçti İzzet der ne hikmet iş Uyur iken gördüm bir düş Zülüflerin kement etmiş Yar boynuma taktı geçti Kaynak Hasan Bilgilioğulu Derleyen Aşık Veli Yöre Sivas/Şarkışla/İğdecik Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Siyah Perçemlerin Gonca Yüzlerin Siyah perçemlerin, gonca yüzlerin garip bülbül gibi zar eyler beni hilal ebrulerin,ahu gözlerin tig-i sevda ile yareler beni Sevdayı aşkınla ah-ü zar oldum kalmadı tahammülüm,bi karar oldum cemalim göreli sevdakar oldum korkarım ki bu dert yareler beni Elif kametine hayran olduğum gece gündüz hayaline döndüğüm hep senin için boyun eğdiğim yoksa zaptedemez bu yerler beni Derleyen Süleyman Kaya-İsmail Oğuz Yöre Tunceli-Pertek Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden (Nedem Nedem Geceden) Şavkı Vurmuş Pencereden Bacadan (Dağlar Gışımış Yolcum Üşümüş) Uykusuz Mu Kaldın Dünkü Geceden (Nedem Nedem Geceden) Uyan Uyan Yar Sinene Sar Beni Dağlar Gışımış Yolcum Üşümüş Nasıl Edem Ben Dağlar Haramı Açma Yaramı Perişanım Ben Yüce Dağ Başından Aşırdın Beni (Nedem Nedem Geceden) Onulmaz Dertlere Düşürdün Beni (Dağlar Gışımış Yolcum Üşümüş) Madem Dilber Gönlün Yoğudu Bende (Nedem Nedem Geceden) Niye Doğru Yoldan Şaşırdın Beni Aşağıdan Gelir Eli Boş Değil (Nedem Nedem Geceden) Söylerim Söylemez Gönlüm Hoş Değil (Dağlar Gışımış Yolcum Üşümüş) Bir Güzeli Bir Çirkine Vermişler (Nedem Nedem Geceden) Baş Yastığı Kendisine Eş Değil o da beni sewiyor filminin orjinal müziği engin-ulaş söylüyor...klip süper yaaaaa türkü süper söyliyenler süper... hele bide filmden bi alıntı var.. --kız nerdeydin -oda beni sewiyorrrrr çok hoş yaa.... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 müdür beyin yeşil kürkü yeni çıktı bu türkü müdür bey izin verdi söylenecek bu türkü de yanıyom ben yanmada güzelim yanıyom ben mendili salla ölüyom ben bir güzelin uğruna ateş de oldum yanıyom ben açma gırandan açma ben seni tanıyom her grandan aşağı ben seni sanıyom da yanıyom ben yanmada güzelim yanıyom ben mendili salla ölüyom ben bir güzelin uğruna ateş de oldum yanıyom ben beyaz giyme üşürsün güzellikte meşhursun boyun biraz kısa ama sen adam öldürürsün de yanıyom ben yanmada güzelim yanıyom ben mendili salla ölüyom ben bir güzelin uğruna ateş de oldum yanıyom ben almanya'nın treni hem ileri hem geri körolasın almanya pul koydun güzelleri de yanıyom ben yanmada güzelim yanıyom ben mendili salla ölüyom ben bir güzelin uğruna ateş de oldum yanıyom ben sabah sabah ağır türküler dinlemeyi sevmem...dinleyin oynayın!!! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 taş kafamı sıyırdı.........ama klibi izle bence çok güzel...özellikle kız nerdeydin......ODA BENİ SEWİYOR muş...bu kısım çok hoş...... ewet oynak bi parça marti arkadaşa gelsin.........bingöl dört dağ içinde delilo delilo destana.....hooobaaaaaa teeeeyyyyyy hadi halayaaa..... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Halk Türküsü / RUHİ SU Mursalı'dan çıktım ekmeğe doğru Bir gelin yavrusuna çalıyor nenni, nenni, nen Dedem bacım nerelisin, dedi kardaş, Mursalı Yoldaş olak bu yollarda barabar Gelin der ki bu yoncalıklar çamurlu Bir ahdettim ki kardeş olduk ömürlük Ali'mi salmıyor zalım askerlik Mektup yazsak bu yollarda barabar Oğlan derki tanımam ki yazayım Yol ver bacım şu dağlarda gezeyim Evli isen senle nasıl gideyim Ben ayrılayım karşı yoldan barabar Gelin der ki şu gediği savuştur Korkuyorun Allah beni Ali'ye kavuştur Yaylacılar yukarıya gelmiştir Kardeş orayaca beni yolla barabar Oğlan dedi ki ben öleyim bacı Ekin değmiş keçeye dönmüş saçı İşte ben Ali'yim canımın içi Yol üstünde ağladılar barabar Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 yine oturtmuşsun şevvalim..............türkü süper.... Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Halk Türküsü / RUHİ SU Mursalı'dan çıktım ekmeğe doğru Bir gelin yavrusuna çalıyor nenni, nenni, nen Dedem bacım nerelisin, dedi kardaş, Mursalı Yoldaş olak bu yollarda barabar Gelin der ki bu yoncalıklar çamurlu Bir ahdettim ki kardeş olduk ömürlük Ali'mi salmıyor zalım askerlik Mektup yazsak bu yollarda barabar Oğlan derki tanımam ki yazayım Yol ver bacım şu dağlarda gezeyim Evli isen senle nasıl gideyim Ben ayrılayım karşı yoldan barabar Gelin der ki şu gediği savuştur Korkuyorun Allah beni Ali'ye kavuştur Yaylacılar yukarıya gelmiştir Kardeş orayaca beni yolla barabar Oğlan dedi ki ben öleyim bacı Ekin değmiş keçeye dönmüş saçı İşte ben Ali'yim canımın içi Yol üstünde ağladılar barabar Yara bende dert bende offfffffffffffff off Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Al Götür Beni Bu günlerden Pazar Rüzgara yelken verip Denize çıkacğız Rüzgar esti poyrazdan Dümeni kıracağız Al götür uzaklara beni Burdan uzaklara Kollarında al götür beni Kollarında sosuza Sancakta karşı ada Kuvvetli vurdu poyraz Şişirdi yelkenleri Teknemiz kayar gider Al götür uzaklara beni Burdan uzaklara Kollarında al götür beni Kollarında sosuza Oy deniz oy Karadeniz Ne de mavi suların Poyraz dindi esmiyor Banamı bu nazarın Al götür uzaklara beni Burdan uzaklara Kollarında al götür beni Kollarında sosuza Gel yanımda oturda Hallarımı diyeyim Tut elimi üstünde Yüreğini duyayım Al götür uzaklara beni Burdan uzaklara Kollarında al götür beni Kollarında sosuza SÖZ : Fuat SAKA MÜZİK : Dionisis SAVAPULOS Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Dane dane benleri var Dane dane benleri var yüzünde Can alıcı bakışları gözünde Bin bir tat var edasında nazında Dünyada yardan tatlı var m’ola Sallanı sallanı gelen yar m’ola Küpeleri ağır düşer kulaktan Zülüfleri tel tel olmuş yanaktan Ağzı şeker bal akıyor dudaktan Dünyada yardan tatlı var m’ola Sallanı sallanı gelen yar m’ola Ağır barhanası vardır elinde Tatlı kelam gelir yarin dilinde Kemer olsam sevdiğimin belinde Dünyada yardan tatlı var m’ola Sallanı sallanı gelen yar m’ola Neş'et Ertaş hooobaaaa azcık oynayak yaa.... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 AŞIK VEYSEL DEN OLSUN BENİM SADIK YARİM KARA TOPRAKTIR. AAHH ULEYNN AHH Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Bin Cefalar Etsen Almam Üstüme Sivas- Aşık Ali Sultan Bin Cefalar Etsen Almam Üstüme Oy Gayet Şirin Geldi Dillerin Dostum Oy Varıp Yadellere Meyil Verirsen Oy Gış Ola Bağlana Yolların Dostum Dostum İlahi Onmaya Yardan Ayıran Oy Bahçede Bülbüller Ötüyor Uyar Oy Kula Gölge İse Allah’a Ayan Oy Senden Ayrılalı Gülmedim Dostum Dostum Pir Sultan Abdal’ım Gülüm Dermişler Oy Bu Şirin Canıma Nasıl Kıymışlar Oy İster İsem Dünya Malın Vermişler Oy Sensiz Dünya Malı Neylerim Dostum Dostum Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 seher yeli kız - grup yorum kömür gözlü kız kömür gözlü kız sende sevdalara düştün demek düştün de daldın yangınlara yerin hazır haydi katıl bu halaya seher yeli kız seher yeli kız sen de yarınlarını aldın demek aldın da girdin dalgalara hedef liman haydi dayan boranlara gece saçlı kız gece saçlı kız sen de anadan geçtin demek geçtin de koştun sevdalına yurdun bekler haydi sarın ak duvağa Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 yavuz bingöl--->>><GiTMe......... Alıntı
Φ Baumann Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Uyuyup uyandığımda , eline dolandığım Ateş olup yandığımda Ateş olup yandığım Yandığım yandığım off Türkülerin vurulduğu zamandır şimdi Zamandır şimdi Zamandır şimdi off Dost diye bildiğimde yalvar yakar olduğum Yollarına öldüğümde Yollarına öldüğüm Öldüğüm öldüğüm off Kuşların vurulduğu zamandır şimdi Zamandır şimdi Zamandır şimdi off Geçmişi geleceği kurdun kuşun böceğin Tuz ile ekmeğinde Tuz ile ekmeğin Ekmeğin ekmeğin off Harman olup yorulduğu zamandır şimdi Zamandır şimdi Zamandır şimdi off Zülfü LİVANELİ... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Yalancısın İnanamam Seher vakti evinize Vardım varmaz olayıdım Geçiyordum bağınızdan Geçtim geçmez olayıdım Yalancısın inanamam Gayrı sana güvenemem yalancısın yalancısın sen Boz kayadan pınar akar Ondan içen çile çeker Azgın yarama kim bakar Sardım sarmaz olayıdım Mahsuni şerifim hali Aramızda kara çalı Gittiğin erkanı yolu Sordum sormaz olayıdım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.