Φ Efsunlu Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Yare gidem yare gidem Yareliyim nere gidem Bu derdimin dermanını Almaya ben yare gidem Saçlarını ben öreyim Buna dayanmaz yüreğim Seni vermem Ezraile Ben öleyim ben öleyim Yar elinde yar elinden Yareliyim yar elinden Dermansız bir derde düştüm Dermanı var yar elinden Bozkırın Tezenesi NEŞET ERTAŞ Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gara göz bahçalarda bağım bir eyva bir narım var galem gaş gara gözlü hos bakışlı yarım var berigel garagöz gel gel garagöz yüreğimde yara göz derdime sen çare göz berigel gara göz yandırdı güneş meni soldurdu ataş meni meni gözlerin yahtı yandırmaz atas meni berigel gara göz gel gel garagöz yüreğimde yara göz derdime sen çare göz berigel gara göz Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Nasıl yar diyeyim ben böyle yara Mecnun edip çöle çöre saldıktan sonra Alemin bağında bülbüller konmuş Nidem benim gülüm solduktan sonra Coşkun çaylar gibi çağlamayan yar Gönlümü gönlüme bağlamayan yar Benim şu derdime ağlamayan yar Daha ağlamasın öldükten sonra Karadır kaşların keman istemem Şu gönlümde özge mihman istemem Ölsem de derdime derman istemem Ok vurup sinemi deldikten sonra Pir sultan abdal`ım sürem bu yolu İnsanı kamilin olmuşam kulu İster yağmur yağsın isterse dolu Gidem ben ummana daldıktan sonra Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Sen Sebep Oldun Bu hale gelmeme sen sebep oldun Tufan mısın yağmur musun sel misin Kötü günlerimi bir fırsat bildin Düşman mısın dost mu, bilmem el misin Kötü günlerimi bir fırsat bildin Düşman mısın dost mu, bilmem el misin İnandım sözüne, candan dinledim Düşeli sevdana nice inledim Ne olduğun meçhul sanma anladım Sazımda inleyen sırma tel misin Ne olduğun meçhul sanma anladım Sazımda inleyen sırma tel misin Bir defa kötüye çıkınca adin Kalmadı burada düzenim tadım Sana kavuşmaktı bir tek muradım Yoksa Nurşani’ye sen ecel misin Sana kavuşmaktı bir tek muradım Yoksa Nurşani’ye sen ecel misin Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Senin eşkin meni düşürdü dile Ne çe aşığh olur bülbüller güle Hasret çektim, könül verdim, seni sevdim men, Hasret çektim, könül verdim, seni sevdim. Böyle bir güzele, eşkimir gazele, Şiire gazele könül verdim şiire gazele Eger menden ayrıl, gezip dolansın Menim bu eşkime yigane kalsın Alışaram, ot tutaram, hem yanaram men Alışaram, ot tutaram, hem yanaram. Bunuda bilmerem, sensiz men gülmerem Könlümü vermerem, heç kesemem könlümü vermerem Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 orhan hakalmazdan şeker oğlan..... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 HAVADA BULUT YOK Havada bulut yok bu ne dumandır Mehlede ölüm yok bu ne şivandır Bu yemen elleri ne de yamandır Ano Yemen’dir gülü çemendir Giden gelmiyor acep nedendir ? Burası Muş’tur, yolu yokuştur Giden gelmiyor acep ne iştir ? Kışlanın önünde çalınır sazlar Ayağım yalnayak yüreğim sızlar Yemene gidene ağlasın kızlar Ano Yemen’dir gülü çemendir Giden gelmiyor acep nedendir ? Burası Muş’tur, yolu yokuştur Giden gelmiyor acep ne iştir ? Kışlanın önünde redif sesi var Açın çantasını bakın nesi var Bir çift potin ile bir de fesi var Ano Yemen’dir gülü çemendir Giden gelmiyor acep nedendir ? Burası Muş’tur, yolu yokuştur Giden gelmiyor acep ne iştir ? Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 BÜLBÜLÜM ALTIN KAFESTE Bülbülüm altın kafeste Öter aheste aheste Ötme bülbül yarim hasta Ah neyleyim şu gönlümü Hasret kaldım sevdiğime. Ben sana dayanamam yarim Ben sana aldanamam Ben sana güvenemem Ben sana dayanamam yarim Ben sana aldanamam. Bülbülleri har ağlatır Aşıkları yar ağlatır Ben feleğe neylemişem Beni her bahar ağlatır Ben sana güvenemem yarim. Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 BÜLBÜLÜM ALTIN KAFESTE Bülbülüm altın kafeste Öter aheste aheste Ötme bülbül yarim hasta Ah neyleyim şu gönlümü Hasret kaldım sevdiğime. Ben sana dayanamam yarim Ben sana aldanamam Ben sana güvenemem Ben sana dayanamam yarim Ben sana aldanamam. Bülbülleri har ağlatır Aşıkları yar ağlatır Ben feleğe neylemişem Beni her bahar ağlatır Ben sana güvenemem yarim. EN SEVDİĞİM TÜRKÜLERDEN Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Ala gözlerini sevdiğim dilber Ala gözlerini sevdiğim dilber Sana bir tenhada sözüm var benim Kumaş yüküm dost köyüne çezildi Bİr zülfü siyaha nazım var benim Ak ellere al kınalar yakınır Ala göze siyah sürme çekinir Dostu olan dost yoluna bakınır Dosta giden yolda izim var benim Yiğit olan gizli sırrı bildirmez Güzel olan gül benzini soldurmaz Her olur olmaza meyil aldırmaz Bir şahan avlar da bazım var benim Karac'oglan derki konanlar göçmez Bu ayrılık bizlen arasın açmaz Bir kötü gönlüm var güzelden geçmez Ne güzele doymaz gözüm var benim Karacaoğlan Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 kadir mevlam senden bir dileğim var... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Bağlandı yollarım kaldım çaresiz Gayrı dünya bana karalandı gel Derildi defterim arsız, armansız Üst üste dizildi sıralandı gel gel Yari görse idim haftada ayda Sevip ayrılmaktan ne buldum fayda Azrail göğsümde canım hay hayda Ciğerimin başı yaralandı gel Karacoğlan der ki başa yazıldı Gözüm yaşı sel sel oldu süzüldü Kefenim biçildi, kabrim kazıldı Mezarımın üstü karalandı gel gel Sivas/Yıldızeli türküsü Derleyen : Ali Sultan / Nida Tüfekçi. Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Nurettin RENÇBER / karagül ikimiz de acemi birer aşıktık o zamanlar sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun bense kendimi usta sanıyordum bu işlerde ve yağmur gibi akıp giden yıllardan geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana kadar ama farkındaydım yine de ne zaman seninle olsam tanıdık bir kuş cıvıltısıyla uyanırdım her sabah şimdi ise kırılgan mektuplar yazıyorum hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden malumun olsun ben sende ülkemi sevdim hüzün dolu yağmurlarla taşan boynu bükük nehirleri ben sende yolları sevdim dallarına hiç bir kuşun konmaya bile yanaşmadığı ağaçlarla kaplı yolları ikimizde acemi birer aşıktık aslında ve çoğu defa ne yapacağımızı bilmeden serseri dolaşırdık sokaklarda ben sende ülkemi sevdim hüzün dolu yağmurları mor kanatları turnaları ben sende rüzgarı sevdim alıp götüren yılları saklı kalan umutları ben sende yolları sevdim yüreğinden gelip geçen sevda yüklü katarları ben sende seni sevdim avuçlarken yüzünü yahut dokunurken sessiz ne yeminler bozdum geceler büyürken sensiz ne yeminler bozdum yıllar geçerken sitemsiz ne yeminler bozdum tarifi bile imkansız senin için ey karagül Alıntı
Φ Efsunlu Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Kurusa fidanım güllerim solsa Gönlümde solmayan gülümsün benim Yaprakların gazel olsa dökülse Daha taze fidan, dalımsın benim Ağarsa saçların belin bükülse Birer birer hep dişlerin dökülse Kurusa vücudun kanın çekilse Gine şu gönlümün yarisin benim Bülbülün gül için zarı misali Keremin bağrının narı misali İnler garip gönlüm an misali Dadına doyulmaz balımsan benim Neşet ERTAŞ Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 DOSTOM DOSTUM Bin cefalar etsen almam üstüme oy Gayet sirinn geldi dillerin dostum oy Varip yad ellere meyil verirsen oy Kış ola bağlana yollarin dostum dostum dostum Dostum dostum dostum Dostum gelsene caney İlahi onmaya yardan ayıran oy Bahçede bülbüller ötüyor uyar oy Kula gölge ise Allaha ayan oy Senden ayrılalı gülmedim dostum dostum dostum Dostum dostum dostum Dostum gelsene caney Pir Sultan Abdalım gülüm dermişler oy O şirin canına nasıl kıymışlar oy İsterisem dünya malın vermişler oy Sensiz dünya malı neylerim dostum dostum dostum Dostum dostum dostum Dostum gelsene caney Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Baharım sensin baharı beklerim güllerim bitsin, yarimi beklerim ocağım tütsün, baharım sensin güllerim bitsin ocağım tütsün...oy... sevdalı gönlüme doğmadı güneş, aradım yıllardır bulamadım bir es, muradım gele güllerim bite ocağım tüte...oy... baharım sensin güllerim bitsin ocağım tütsün...oy... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Kızılırmak / Kır Hüznü Güneş birgün doğacak Al bir aydınlık saracak bedenini Hûzünlenen gözlerini Binlerce kez öpeceğim Umudunla direncinle Bilincindeki tohumla Aydınlıklar doğacak senle Yüreğimdeki inancı Umarsızlık sardığında Soluğunla ısıt beni Günüm güneşim kavgam ol Sen emeksin sen sevdasın Ufukta parlayan günsün Aydınlıklar doğacak senle Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Digel yarim Karlı dağlar aşamadım Ben yare ulaşamadım Eller ona doyar iken Ben yüzüne hasret kaldım Digel yarim yarim dıgel bana Kurban olsun bu can sana Bir gülüşün bir bakışın Melhem olsun bu yarama Hasretin bir ömür imiş Geçmez günler ne zor imiş Nerde akşam orda sabah Dünya bana bir han imiş Digel yarim yarim dıgel bana Kurban olsun bu can sana Bir gülüşün bir bakışın Melhem olsun bu yarama Yıllar yıların üstüne Karagün benim üstüme Gel yar benim bu sözüme Murada murad üstüne Digel yarim yarim dıgel bana Kurban olsun bu can sana Bir gülüşün bir bakışın Melhem olsun bu yarama Latife Eraslan erinmedim bir bir yazdım bugünümün türküsü bu akşamada radyodan isterim Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Acıya Gülmek Öpüyorsam ayrılığı gözünden Söküyorsam yüreğimi göğsümden Geciyorsam gözlerinin icinden Sana olan sevdamdandır bilesin Geciyorsam bir çiçeğin özünden Sana olan sevdamdandır bilesin. Meğer ne yanlızız insan olmuşsak Yaprak gibi dalda sesziz solmuşsak Yeri gelmiş acıyda gülmüşsek Sana olan sevdamdandır bilesin Yeri gelmiş ayrılığa gülmüşsek Sana olan sevdamdandır bilesin -Biliyorum sen yine parmak uclarında üşüyorsun. Aramızda kıvrılıp yatan uzaklığa inat Ayaklarınla kasıklarımın kasırgasını Ellerinle yüreğimde yaktığın ateşi düşlüyorsun. Sularımız sızıp karışıyor ay karanlıkta Ve cırılcıplak bir ırmağa dönüşüyoruz yatağımızda.. Apansız pencerende gülümsüyor güneş ne güzel. Bütün parmakların tıkır tıkır işliyor İştahla gülüyorsun yaşamaktır aşk Geceyle gündüzün sesziz gecişimidir bir uyku boyunda. Delice bir yangın parmaklarının buzulunda Ah şahrut her yerimiz nasıl da şaşırıp kalmaya istekli. Karşılıksız sevebilmekse sevda Gercek seven küle dönmüş her cağda Elim kolum bağlanmışsa kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin Sevdunayım gebermişsem kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin. Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Sunayı da deli gönül sunayı Ben yoluna terkeyledim sılayı armağan gönderdim telli turnayı İner gider bir gözleri sürmeli Sabahtan uğradım yarin yurduna Dayanılmaz firkatine derdine Yıkılası karlı dağın ardına Aşar gider bir gözleri sürmeli Ateş yanmayınca duman mı tüter Ak gerdan üstünde çimen mi biter Vakti gelmeyince bülbül mü öter Öter gider bir gözleri sürmeli Karacaoğlan kapınıza kul gibi Gönül küsüverse ince kıl gibi Seherde açılmış gonca gül gibi Kokar gider bir gözleri sürmeli Kırıkkale/Keskin - Derleyen : Bahri İlhan. Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Mazlum ÇİMEN kalsın geride bu aşk anma adımı eğdirme başımı yar sana ben kendim kurban edeyim mal etme özümü sevdamı sineme gömüp gideyim beden ayazda karda yürek ağrıda harda ah tam da gelmişken sevdalı baharda olur mu bu veda bilmez bi vefa sönsün ateşim ele yak aşk odumu savur at külümü yellere karışır tufan edeyim sürmeden yüzümü ben sana uzaktan iman edeyim. Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Yalnizca bir kirintiydin, icime ilk dustugunde Vakitsiz bir anda... Bilmedigim bir neden beni alip goturdugunde o yerlere Keder ve budalaliktan baska yasamin bir anlami varmiydi Aradigim aski bulduysam, sendedir ya bu benim icimde dolasanda kimdir Ya bu benim icimde mekan tutanda kimdir Adem evvelinden beri bir yanimiz noksandir neylersin... Beni bu alemde divane gibi gezdiren sen degilmisin Geriye kalan yalnizca tanimadigim bu tendir ahmet aslan geçenlerde keşfettim çok hoş bir sesi var ilk dinlediğim zaman metin kemal kahraman kardeşlerdir dedim ama değilmiş Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Barış Güvercini Dostluklar Kurulsun İnsanlar Gülsün Barış Güvercini Uçsun Dünya Da Yok Olsun Kötülük Düşmanlık Ölsün Barış Güvercini Uçsun Dünya Da Dostluklar Kurulsun İnsanlar Gülsün Son Bulsun Savaşlar Kimse Ölmesin Dünya Cennet Olsun Yaşasın İnsan Gelin Barışalım Dökülmesin Kan Son Bulsun Savaşlar Kesilsin Figan Barış Güvercini Uçsun Dünya Da Dostluklar Kurulsun İnsanlar Gülsün Son Bulsun Savaşlar Kimse Ölmesin İnsancıl İnsanlar Barıştan Yana Ancak Zalim Olan Kıyar İnsana Barış Aşkı Yayılmalı Cihana Barış Güvercini Uçsun Dünya Da Dostluklar Kurulsun İnsanlar Gülsün Son Bulsun Savaşlar Kimse Ölmesin Nesimi Der Ki Ey Füze Yapanlar Acımasız Zalim Cana Kıyanlar Bırak Ey Yaşasın Bütün İnsanlar Barış Güvercini Uçsun Dünya Da Dostluklar Kurulsun İnsanlar Gülsün Son Bulsun Savaşlar Kimse Ölmesin Nesimi Çimen Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 bir gün şu dünyadan göçüp gidersem BİRGÜN ŞU DÜNYADAN GÖÇÜP GİDERSEM SUNAM SUNAM DAĞLAR DUMAN AMAN BOŞA GİDER DE GÖZYAŞLARIN AĞLAMA SUNAM SUNAM KÖLEN OLAM AMAN YOK OLUR BENLİĞİM ÇÜRÜRSE BEDEN SUNAM SUNAM KÖLEN OLAM AMAN BOŞA GİDER DE GÖZYAŞLARIN AĞLAMA SUNAM SUNAM DAĞLAR DUMAN AMAN BAZI BAZI MEZARIMA GELESİN SUNAM SUNAM DAĞLAR DUMAN AMAN DİLEĞİN KABULDUR DA BUNU BİLESİN SUNAM SUNAM KÖLEN OLAM AMAN BEN MURAD ALMADIM DA BUNU BİLESİN SUNAM SUNAM DAĞLAR DUMAN AMAN BOŞA GİDER DE GÖZYAŞLARIN AĞLAMA SUNAM SUNAM DAĞLAR DUMAN AMAN Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.