Φ starwalker Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Merhaba arkadaşlar.... Enya-Only Time, Vangelis-Conquest of Paradise gibi, (Düğün giriş müzikleri olarak kullanılabilecek) newage tarzı müzikler arıyorum.. YArdımcı olursanız çok sevinirim.... Sevgiler-Saygılar... Alıntı
Φ starwalker Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Merhaba arkadaşlar.... Enya-Only time, Vangelis-Conquest of Paradise gibi (düğün giriş müzikleri olarak kullanilabilecek) new age müzikler arıyorum..... Yardımcı olursanız çok sevinirim..... Alıntı
Φ goncagul Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Merhaba arkadaşlar.... Enya-Only time, Vangelis-Conquest of Paradise gibi (düğün giriş müzikleri olarak kullanilabilecek) new age müzikler arıyorum..... Yardımcı olursanız çok sevinirim..... Yanni - Standing in Motion Rozne - Last Mohikan olabilir... Alıntı
Φ nesli Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Merhabalar, Oldukca genis New Age arsivim ile firma organizasyonlarina, dugunlere, kokteyl muzigi, giris muzigi, tebrik muzigi, nikah muzigi, pasta muzigi ve tum organizasyon konusunda danismanlik veriyorum. Giris muzigi icin size onerilerim: Kitaro - Sun Dance Yanni - Tribute Vangelis - Charits of Fire Diane Arkenstone - Voice of the sea Daha detayli bilgi isterseniz bana mail adresinizi gonderebilirseniz sizi bilgilendiririm. Dugun sizinse simdiden mutluluklar dilerim, umuyorum hayat boyu hersey hep gonlunuzce olur. Tebrikler. Neslihan MÜZİĞİN ŞİİRSEL VE BÜYÜLÜ DÜNYASI NEW AGE MÜZİKLERİ İÇİN "NEW AGE RHYTHMS" http://www.newagerhythms.com Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 belki new age değil ama hayalimdeki düğün giriş müziği ; tabi ki de : Guns'N Roses - November Rain.. dinlemediyseniz dinleyin, dinlediyseniz bir kez daha dinleyin.. klibi de izleyin ne kadar uygun olduğuna tüyleriniz diken diken olarak tekrar tekrar karar vereceksiniz... kesinlikle BUDUR !!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.