Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

erkekler niye yalan söyler biri bana bunu açıklarmı bi gün önce gözlerine bakıp bu gözlere ömür boyu bakarım deyip iki gün sonra başkasına giderler acaba ben anlamıorum benim başıma geldi c.tesi elimi tutan adam p.tesi günü beni 1 dk bırakıp eski sevgilisine döndü allah bütün erkeklerin dicem kardeşimde bi erkek

:devil:

Gönderi tarihi:

Genelleme yaptınmı.? Bende sana derimki;senin seçtiğin erkek tipleri onlar,yalan söyleyenler..

birazda hatayı kendinde araman gerek demek ki yeterli enerjiyi alamamış sizden yani kalpten beyine giden bağlantlarınızda kısa devre olduğu açıkça ortada,nasıl bir tip erkek arayıp seçtiğinizde çok önemlidir.

Ne kadar kötülesenizde de asla onlarsız yapamazsınız, evet bazıları benciller, düsüncesizler, acımasızlar, kendilerini severler, egoistler, şimarıklar ama bir o kadar da tatlılar, hoşsohbetler ve iyi arkadaş olurlar.

En çok kendine dönük olanlardan kaçmak gerekir.

İnsan bu tür yazıları okuyunca ister Türkiye'de ister dışarda olsun ne kadınların nede erkeklerin farklı olmadığını kolayca görebiliyor....

Onlar bizim tatlı belalarımız, bizde onların iflah olmaz ve düzeltmek için hayat boyu uğraşacakları erkekleriyiz.. B)

Sevgilerimle.........

Merhabalar öncelikle..aranızda çok yeniyim..şu an itibarıyla 5 dk oluyor.Yorumunuz dikkatimi çekti.Çünkü yerinde tespitler var.Hayatımızı tercihlerimiz yönetiyor.Aslında sık sık şikayetlendiğimiz hayatımızı,arkadaşımızı ve sevgilimizi yada eşimizi biz seçiyoruz.Bu demektir ki eğer birşeyin gidişatından memnun değilsek tercihlerimizde bir hata var.Öncelikle onu değiştirmemiz gerekiyor.Tercihleri değiştirebilmekse düşünüldüğü kadar kolay değil.Çünkü tercihlerimiz pek çok şeyin bileşkesinden oluşuyor.Derinlerde bir konu bu aslında...Yine de bi çift kelam etmek istedim..bye..

Gönderi tarihi:

en başta yalan konusuda bütün erkekler aynı değildir.. bazısı kandırmak için bazısı aslında gerekli olduğunu sandığı için yalan söyler.. gerekli veya gereksiz herkes yalan söyler.. senin tercih ettiğin kişi demekki senin için doğru kişi değilmiş.. bir dk da seni terkedebiliyorsa.. vede eski sevgilisine dönebiliyorsa.. onda bence biraz kişilik eksikliği var.. hiç kafana takmadan sende başka birisini bul bence... B) fani dünya.. Sadece bir kişinin peşinden koşmak ve boşu boşuna kendini üzmek mantıksız ve gereksiz... B) tecrübe konuşuyo burda.. :D

Gönderi tarihi:
erkekler niye yalan söyler biri bana bunu açıklarmı bi gün önce gözlerine bakıp bu gözlere ömür boyu bakarım deyip iki gün sonra başkasına giderler acaba ben anlamıorum benim başıma geldi c.tesi elimi tutan adam p.tesi günü beni 1 dk bırakıp eski sevgilisine döndü allah bütün erkeklerin dicem kardeşimde bi erkek

gamecim bence genelleme yapman doğru deil sonuçta bunu bütün erkekler yapmadığı gibi bunu yapan kızlarda var -_-

ayrıca hep erkeklerin aldattığı söylenir onuda yanlış buluyorum sizce kadınlar hiçmi aldatmıyo: aldatanla var -_-

yani neymiş: genelleme yapmak doru değilmiş :)

bence seçimini yaparken ii bi gözlem yapmalısın :clover:

Gönderi tarihi:

ben sadece erkekler aldatır demedim genelleme de arkadaşlarım olsun hayatıma girenler olsun tüm erkekler bi yerde yalab söylüor en basıtı erkek kardeşim bile :D belki bizlerde söylüyoruz ama onlar kadar can yakıcı olmuyor en azından benim sölediklerim sadece penbe yalanlar :D

Gönderi tarihi:

bide esur civcivcim kavun degilki bu koklayıp alsın hep ya cok ii biri dedigim anda ikili ilşkilerde canıma okudular işte sonuncuda böle oldu biş hata yaptım ve iş yerimden biriyle birlikte oldum 8 ay arkadaştık süper bi insan dedim ama 2 ayda canımdan bezdim sonundada aldatıldım

Gönderi tarihi:

bide esur civcivcim kavun degilki bu koklayıp alsın hep ya cok ii biri dedigim anda ikili ilşkilerde canıma okudular işte sonuncuda böle oldu biş hata yaptım ve iş yerimden biriyle birlikte oldum 8 ay arkadaştık süper bi insan dedim ama 2 ayda canımdan bezdim sonundada aldatıldım

aldatıldın demek...

tühh tühh tüüüh.. :crying::(-_-:stuart::lol::P:getlost:

Gönderi tarihi:

aman aynı iş yerınden cıkılmaz bu bı kural gıbıdır ne yaptın sennnnn :phone:

Gönderi tarihi:

Merhabalar öncelikle..aranızda çok yeniyim..şu an itibarıyla 5 dk oluyor.Yorumunuz dikkatimi çekti.Çünkü yerinde tespitler var.Hayatımızı tercihlerimiz yönetiyor.Aslında sık sık şikayetlendiğimiz hayatımızı,arkadaşımızı ve sevgilimizi yada eşimizi biz seçiyoruz.Bu demektir ki eğer birşeyin gidişatından memnun değilsek tercihlerimizde bir hata var.Öncelikle onu değiştirmemiz gerekiyor.Tercihleri değiştirebilmekse düşünüldüğü kadar kolay değil.Çünkü tercihlerimiz pek çok şeyin bileşkesinden oluşuyor.Derinlerde bir konu bu aslında...Yine de bi çift kelam etmek istedim..bye..

ben seni daha öncesinden hatırlıyo gibiyim. pek yeni gibi durmuyosun. yoksa başka diloşlar mı var forumda :unsure:

Gönderi tarihi:

:D evet haklısın kadınlar bir melek....erkekler her zaman yapar kelek

kadınlar saf ,temiz,iyi kalpli :P

Gönderi tarihi:

Yalan söylemek erkek yada kadınlarla ilgili bir şey değil ki ? Bu kişilikle ve sevgi ile ilgili bir olay game.Bunu kadınlar da yapıyor .taiki bu yapılan hoşbirşey değil.Aşk ,sevgi karmakarışık bir bulmaca gibidir .tam çözdüm derken bir bakmışsın ki ! sonuç senin yaşamış olduğun gibi hüsran olabiliyor.Bu aşk oyununu kazananı ve kaybedeni herzaman iki taraftanda oluyor.Aşk adı üstünde acı ve ızdırap bana göre ! yaşa ve hisset katlanabildiğin kadar :clover:

gamecim bence genelleme yapman doğru deil sonuçta bunu bütün erkekler yapmadığı gibi bunu yapan kızlarda var -_-

ayrıca hep erkeklerin aldattığı söylenir onuda yanlış buluyorum sizce kadınlar hiçmi aldatmıyo: aldatanla var -_-

yani neymiş: genelleme yapmak doru değilmiş :)

bence seçimini yaparken ii bi gözlem yapmalısın :clover:

sana katılıyorum . sevgide dürüstlük önemli olan . :clover:

Gönderi tarihi:

maymun istahlarindan

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Saklayacak şeyleri olanlar yalan söyler... Allah herkese dürüst insanlar (erkeler) nasip etsin.... Şu da var ki bazen yalan olsalar bile bizler bayıla bayıla inanıyoruz o yalanlara.... Yalan mı ?

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:
Ben de genelleme yapmak istemem ama erkeklerin çoğu öyle... Kızlarında pek altta kalır kısımları yok ya! Bütün insanlar çok değişti artık yaa sağlam birini bulmak sadece hayallerde kalıyo.

Hayaldemi kalıyor..hayır.Türkiyenin 70 milyon nüfusu var.kadınların nüfusu daha fazladır.40 milyon kadın desek geriye kalıyor 30 milyon erkek.ve senin tanıdıkların nereden baksan otuz milyonda 20 bilemedin 30duryani geriye kalıyor 27 milyon erkek.ayrıca da sırf kendi tanıdıklarınız yalancı diye herkesi kötüleyemezsinizki.

Gönderi tarihi:

Yani demek istediğim 27 milyon erkekten herhalde dürüst biri çıkar yani çıkması lazım....yoksa hepimiz aynıyızda farkındamı deiliz????

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

hahahahaha standart moda bu aralar birgun senle ertesi gun eskisi ile insan hergun elma yemez arada bir armutta ister alistik artik biz :) belki 10% istedigin gibidir oda lotto gibi tuturursan ne mutlu sana ;) kimileride varki ayni anda idare ediyor hem dogum gunlerinde iki ayri kizdan kim msj almak istemez

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.