Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Günlerdir forumun güncel konular başlığında Fethullah Gülen ve Harun Yahyadan başka birşey konuşulmaz olmuş kimileri lehte kimileri aleyhte yazılarla bu iki şahısla ilgili sürekli topic açmakta ben tartışmayalım demiyorum fakat neden sürekli aynı kişilerle ilgili topicler açılıp duruyor daha önce bu şahıslarla ilgili açılmış olan topiclerden neden devam edilmiyor?Hergün bir yenisini eklemenin anlamı ne?Gündemimizde sadece Fethullah Gülen yada Harun Yahyamı var?

Site yöneticilerinde rica ediyorum aynı konu başlıklarını lütfen tek bir topicte toplasınlar....

O kadar çok başlık açıldı ki son günlerde hep aynı kişiler için,takip ettiğimiz diğer başlıklar sürekli ikinci sayfaya düşüyor lütfen daha duyarlı olalım daha çok ortak paydada paylaşacağımız değerlerde buluşalım.

Gönderi tarihi:

Biz mi açıyoruz sanki başlıkları..

Bu başlıkları açanlar hep saldırı amaçlı yazanlar

Beni yanlış anladınız sevgili Multi,ben sadece lehte yazı yazanları kast etmedim ben aleyhte yazanlarada söyledim başka konumu yok sürekli aynı iki kişi ile ilgili topic açılıyor tek bir başlıktan devam edelim nedir bu yani???Bizim buralarda bir tabir vardır bunalınca söylerler DARLANDUM.

Gönderi tarihi:

değerli üstadım biz sadece bir fikir ortaya atıyoruz ama bazı kişilere batıyo bu fikirler ve konu saptırılıyo. dikkat edin evrim teorisiyle ilgili bir makale yazılsa yazıya cevap vermeden ziyade kişilere cevap veriliyo. yaratılışçılık sadece HY'nın ya da Fethullah Gülen'in fikri değildir.bununla ilgili Amerika'nın bazı eyaletlerinde evrim teorisinin ders kitaplarından kaldırılması konusunda mahkemeler olmuş ayrıca seattle'da discovery enstitüsünde 1500 tane akademisyen bu teorinin açmazlarının da okutulması konusunda imza toladıkları açıktır. Allah Kur'an'da her canlıyı yarattığını ve tesadüfen ve amaçsız hiçbirşeyin olmadığını söylüyor. bunu akıl ve vicdan sahibi her müslüman kabul etmelidir. yoksa Kur'an bizim yol göstericimiz değil midir?

Gönderi tarihi:

Günlerdir forumun güncel konular başlığında Fethullah Gülen ve Harun Yahyadan başka birşey konuşulmaz olmuş kimileri lehte kimileri aleyhte yazılarla bu iki şahısla ilgili sürekli topic açmakta ben tartışmayalım demiyorum fakat neden sürekli aynı kişilerle ilgili topicler açılıp duruyor daha önce bu şahıslarla ilgili açılmış olan topiclerden neden devam edilmiyor?Hergün bir yenisini eklemenin anlamı ne?Gündemimizde sadece Fethullah Gülen yada Harun Yahyamı var?

Site yöneticilerinde rica ediyorum aynı konu başlıklarını lütfen tek bir topicte toplasınlar....

O kadar çok başlık açıldı ki son günlerde hep aynı kişiler için,takip ettiğimiz diğer başlıklar sürekli ikinci sayfaya düşüyor lütfen daha duyarlı olalım daha çok ortak paydada paylaşacağımız değerlerde buluşalım.

Evet bununla ilgili bir topic vardı zaten.kralx forumdaki nüfuzunu kullanarak bu başlığı kaldırttı.

Orada çamura batmıştı ama ( gizli bir el onu çekti ) bizde meraklandık.Tekrar forum yöneticilerine

soruyorum buradan.Bu kişi ali kıran baş kesenmidir ve forumda ne gibi bir gizli etkisi vardır.

Başlıkları uçurtabiliyor.Yazıları sildiriyor. Bilmemiz gerek yoksa ; nasıl eşit tartışma ortamı olacak.

Gönderi tarihi:

Selam suheda,

az sonra verecegim bir örnekte bu ne kadar zor birsey oldugunu belki anlarsiniz ve tüm diyer arkadaslarda....

http://www.turkish-media.com/forum/index.php?act=boardrules

Altın Kurallar:

Lütfen başlıklarınızı ve iletilerinizi uygun forumlarda postalayınız. Eğer bir ileti uygun olmayan bir forumda postalanırsa moderatör bu iletiyi silme veya taşıma hakkına sahiptir.

silmeyi bir kenara koyuyorum, tek kisisel tartismalar gözükmesin diye... gözükmez yapildigi an bile sorun olmakta....gercekten silmeye kalksak, benimkisi neden silindi diyer arkadasinkisi duruyor... sorunu eminimki cikacaktir.

Sonucta diyorumki tüm bu gibi sorunlarin üstesinden anca hep birlikte el ele verir isek gelebiliriz... az duyarli olsak , gercekten Arama bölümünde topic acmadan önce arastirsak....

bu arada Güncel Konulara eklediginiz bu topic `i , musadeniz ile tasidim

saygilar

Asfalt arkadasimizdan...

Evet bununla ilgili bir topic vardı zaten.kralx forumdaki nüfuzunu kullanarak bu başlığı kaldırttı.

Orada çamura batmıştı ama ( gizli bir el onu çekti ) bizde meraklandık.Tekrar forum yöneticilerine

soruyorum buradan.Bu kişi ali kıran baş kesenmidir ve forumda ne gibi bir gizli etkisi vardır.

Başlıkları uçurtabiliyor.Yazıları sildiriyor. Bilmemiz gerek yoksa ; nasıl eşit tartışma ortamı olacak.

Özel veya Halka açık forumlarda yöneticilere veya üyelere kişisel saldırı yazıları yazamazsınız. Bu durum görüldüğü anda forumalar giriş yasağı getirilir (Uyarı yapıldıktan sonra)

Selam Asfal, kralx`le aranizda olan kisisel tartisma nedeni ile ilk.....onca postaladiginiz iletiler her ikinizinde.... gözükmez yapilmisdi,belki anlarsinizda gercek konu üzerine yazarsiniz diye (her ikinizde)...bu defa benim iletilerim neden silindi demeye basladiniz ...amac konu ile ilgili olmayan bölümleri, özel tartismalari önlemek, acilan her ne konu üzerine olan topic`e karsi saygi duymaktir.

Kisilestirip bozmak degil. Sonu gelmeyen kisisel tartismalarin nedeni ile, su an icin....

gözükmez yapildi , silinmedi, kaldirilmadi.Yazilarinizda, iyi niyetinde faydasi kimi zaman olmadigini görüyorum...

üyelere kişisel saldırı yazıları yazamazsınız. Bu durum görüldüğü anda forumalar giriş yasağı getirilir (Uyarı yapıldıktan sonra)

bunu yapmadim,son karari verecek olan cünkü tüm yazilarinizsi (her ikinizsinde) gözden gecirdikten sonra Adminimiz`dir.

Altın Kurallar:

Kişisel olarak birine saldırmaktan veya olayları kişiselleştirmekten uzak durunuz.

saygilar

Acilmis olan bu topic, bir cözüm arayisinda....farkindamisin bilmiyorum fakat asil amacindan cikmadadir...

Biraz cidiyet lütfen.. :clover:

Gönderi tarihi:

bende ılk geldıgım zamanlarda aynı seyı dusunmustum.. kesınlıkle katılıyorum.. bu sıtede yanlıs bir intiba bırakıyor.. aslında forumlarda DİNİ KONULAR VE BU TARZ PAYLAŞIMLAR üyeler arasında ayrıma taraf tatmaya.. üyeler arasında gerginliğe neden olduğunu düşünüyorum.. ben forum genelinde bu bölümlerin açılmamasından yanayım... bunu tartışacak farklı platformlar var neden oralarda tartıslımıyor.. bence forumda zaten yeterınce kalıtelı kategorı bulunmakta.. bu tarz paylasımlar bence forum genelıne zarar verıyor.. bu benım sahsı gorusum.. yenı bır tartısmaya yol acmak veya cevap verme hakkı dogurmak ıcın yazmıyorum.. kendı fıkrım hepsı bu.. :)

Gönderi tarihi:

Özel veya Halka açık forumlarda yöneticilere veya üyelere kişisel saldırı yazıları yazamazsınız. Bu durum görüldüğü anda forumalar giriş yasağı getirilir (Uyarı yapıldıktan sonra)

Selam Asfal, kralx`le aranizda olan kisisel tartisma nedeni ile ilk.....onca postaladiginiz iletiler her ikinizinde.... gözükmez yapilmisdi,belki anlarsinizda gercek konu üzerine yazarsiniz diye (her ikinizde)...bu defa benim iletilerim neden silindi demeye basladiniz ...amac konu ile ilgili olmayan bölümleri, özel tartismalari önlemek, acilan her ne konu üzerine olan topic`e karsi saygi duymaktir.

Burada konu neee asfalt ne yazmış..

O silinen iletilerdede aynını yapmıştı..

Konudan çıkarak bana hakaret ettii..

Sevgili cloud ise haklı olarak o konuyu sildi..

Olay bundan ibaret..

Gelelim bu konuya..

Bir konu yada bir kişi ile ilgili açılan geniş alt başlıkların tek başlık altında toplanması fikrine katılmıyorum..

Ne yani H.Y yada Fetulah Gülen isimli ana başlıkmı olsun..

Bu mümkünmü..

O halde başlık açmak isteyen açar..

Eğer o konuya ilgi varsa başlık devam edecektir, ilgi yoksa zaten altlara düşerek kaybolup gidecektir..

Senin ilgi duyduğun konu başta gitsin diye bir şey yok..

Bu akışı forum üyeleri zaten ayarlıyor..

Hangi konunun konuşulmasını üyeler pekala belirleyebilir..

Bu durumda bu gün şu konu konuşulacak, yok efendim bu konu ile ilgili çok başlık açılmış demenin bir mantığı yoktur..

Demekki ilgi varki başlık açılmış..

Saygılar-sevgiler..

Gönderi tarihi:

Kisilestirip bozmak degil. Sonu gelmeyen kisisel tartismalarin nedeni ile, su an icin....

Aslında benim mevzuyla bir ilgim yoktu ama adım geçmiş fiil halinde .. Yani ister istemez taraf oldum...

ben sevgili xlark tades dostumun yorumlarına gönülden katılıyorum, diğer yorumlara da gülerek katılıyorum . Hepinize selamlar iletiyorum...kolay gelsin diyorum...

bozan

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.