Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 ben bunu kaçırmış olamam ya...alla alla.. made in turkey doğum günün kutlu olsun arkadaşım.... eywallahh arkadaş.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 doğumgünün kutlu olsun eywallah forumdaş..... mutlu yıllar meydun teşkür sayman...... yaf arkadaşlar savolun varolun beni ihya ediyorsunuzda yaşlandım valla ......artık kısmet olursa 2006 yılı ekim ayındaki doğumgünümüde burda kutlayacam........ Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Eyvallah,.... biz şikayetçi olmayızda bu imza pekte manalı biraz dertliyiz galiba Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 imzam adnan durmazın bi şiirinden alıntı..ben çok sewiyordum ve sizlerle paylaşmak istedim bi anlamı yok..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Anlamadı hala hergün doğum gününü kutlyoz çabuk yaşlan diye Ayrıca küstüm ben sana herkese tek tek teşekkür, bugünü hatırlayan bana heç bişey yok Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Anlamadı hala hergün doğum gününü kutlyoz çabuk yaşlan diye Ayrıca küstüm ben sana herkese tek tek teşekkür, bugünü hatırlayan bana heç bişey yok anam benim böcüğüm alınmışmı..aplam senin varlığın yeterli biliyorsun....teşekkür ederim .....güzel dileğin için anladım yaşlanmışım yaafff teşkürler.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 made in bikaç gündür uğrayamamıştım buralara... o yüzden doğum gününü kutlamak bugüne kısmetmiş arkadaşım... sağlıklı, mutlu nice yıllara Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 yaw made şu yeni imzanı ben bi minübüsün arkasında okudum emme....hangi hattı onu çıkaramadım... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 made in bikaç gündür uğrayamamıştım buralara... o yüzden doğum gününü kutlamak bugüne kısmetmiş arkadaşım... sağlıklı, mutlu nice yıllara ya canım benim doğum günüm geçeli hayli, olduda arkadaşilar sağolsun illa yaşlandığımı belli etcekler bana ondan devam ediyorlar...ama yinede sağol güzel dileklerin için....... yaw made şu yeni imzanı ben bi minübüsün arkasında okudum emme....hangi hattı onu çıkaramadım... yahu ıgggreccsin.....adnan durmazın en güzel şiirlerinden birinden aldım........gerçi eşek ne anlar hoşaftan demi..unutmuşum pardon.... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 gerçi eşek ne anlar hoşaftan demi..unutmuşum pardon.... hakaret etmedende anlatabilirdin ama neyse.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 hakaret etmedende anlatabilirdin ama neyse.... hakaret hakaret nee.....ben sadece aklıma gelen atasözünü paylaşmak istedim..amacım sana hakaret değildi..... Alıntı
Φ Ulyanov Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Bende gec de olsa dogum gununuzu kutlarım.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 teşekkürler ulyanov Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 ya made senin bu doğduğun gün neden bitmiyor beyaw? ama yine mutlu yıllar... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 bir ölüp bin dirilenlerdenim ben.....her gün yeniden yeni bir umutla geliyorum hayata...... yinede güzel dileklerin için sağol........ Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Doğum günün gene kutlu olsun ablacım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Doğum günün gene kutlu olsun ablacım amanın sağol canım böcüğüm.....seninde kutlu olsun.......... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 meydün keşke her doum günün kutlanışında bir yaşına girsen Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 yav sen ne zaman doğdun? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 meydün keşke her doum günün kutlanışında bir yaşına girsen uyuss..yaşlanmayacam işte...... yav sen ne zaman doğdun? valla hergün yeniden doğuyorum..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 bugün kutlamayı unutmuşum doğum günün kutlu olsun ablacım Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Allah benden çok razı olsun..iyiki bu topiği açmışım ha gayret millet tam gaz böyle devam edersek 16 ekimde yine beraber kutlayacağız... mutlu yıllar kardeşlerin en tatlısı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.