Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 19 yıl Nice mutlu yillara made in demekki sen bir Akreb sin, güzel güzel
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl Ben geldimmmmm.... Dogumgunun kutlu olsun made in.... Geciktim mi yoksa.... Bana pasta ayirdiniz miiiii?? :P
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl Bu arada meydünün pastası buydu! Dreamer pasta kalamdı sana maalesef, meydü pastayı bırak partiye gelen misafirleride yedi!
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl hepinize teşekkür ederim....ewet şimdi parti zamanı........keselim pastayı......bu arada terazi burcuyum......yaşta 76 oldu..... zizi ben o pastayı sana yedirtirdim ama neyse.....
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl hepinize teşekkür ederim....ewet şimdi parti zamanı........keselim pastayı......bu arada terazi burcuyum......yaşta 76 oldu..... zizi ben o pastayı sana yedirtirdim ama neyse..... aman da aman ne güzel pasta made in'cim aziiina layik
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 19 yıl biraz gec oldu ama: dogum günün kutlu olsun! HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY DEAR MADE IN HAPPY BIRTHDAY TO YOU
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 19 yıl biraz gec oldu ama: dogum günün kutlu olsun! HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY DEAR MADE IN HAPPY BIRTHDAY TO YOU canım canım çok sağolun ya...beni duygulandırıyorsunuz bole yapmayın şımartmayın....
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 19 yıl ayyy ben kaçırmışım.......geçmiş doğum günün kutlu olsun...made in.....
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 19 yıl Sanırım geç kaldım. Umarım hep böyle şen şakrak olursun mutlu yıllara
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 19 yıl Yazar ya meydoş 16 Ekimden beri senin doğum gününü kutluyoruz beter be artık.....bi dahaki seneye kutlarız arkadaşlar şımartıpta başımıza çıkartmayın şunu...
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 19 yıl ya meydoş 16 Ekimden beri senin doğum gününü kutluyoruz beter be artık.....bi dahaki seneye kutlarız arkadaşlar şımartıpta başımıza çıkartmayın şunu... benim de 19 mart kankam karçiçegim, canim made in'im, degerli dostlarim hani belki unutursunuz diye 1 ay oldu made yeter mutlu yillar iste
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl doğum gününü kutlarım çok teşekkür edederim... ayyy ben kaçırmışım.......geçmiş doğum günün kutlu olsun...made in..... önemli değil şirinim..... Sanırım geç kaldım. Umarım hep böyle şen şakrak olursun mutlu yıllara yoo tam zamanı..... ya meydoş 16 Ekimden beri senin doğum gününü kutluyoruz beter be artık.....bi dahaki seneye kutlarız arkadaşlar şımartıpta başımıza çıkartmayın şunu... kıskanmayalım pls....... benim de 19 mart kankam karçiçegim, canim made in'im, degerli dostlarim hani belki unutursunuz diye 1 ay oldu made yeter mutlu yillar iste alla alla yetmez kardeşim ben bir yıl boyunca kutlayacam.......seninde şimdiden doğum günün kutlu olsun....
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl Tekrar doğum günün kutulu olsun meydün ablacım çok sağol......hem sen bu karad tatlı olmak zorundamısın böcük bakar mısın pastanın gözelliğine......bide mumların alevi sarı kırmızı olmasaydı..... şaka bir yana sende iyiki varsın.....
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 19 yıl Doğum Gününüz Kutlu olsun Made İn Turkey Allah Uzun ömürler versin:)Biraz geç oldu ama temiz oldu Her şey gönlünce olsun...
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 19 yıl Doğum Gününüz Kutlu olsun Made İn Turkey Allah Uzun ömürler versin:)Biraz geç oldu ama temiz oldu Her şey gönlünce olsun... imzanda da demişsinya "hayat paylaşmaya değer"...aynen ole..paylaşmak güzel be arkadaş....
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun!
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl ben bunu kaçırmış olamam ya...alla alla.. made in turkey doğum günün kutlu olsun arkadaşım....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.