Φ Azure Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 bu saçmalıklarla dini kirletmeyin bari.böyle şeylerden dolayı din alay konusu oluyor.Allahı arayacaksanız bazı garip şekillrde değil o şekilleri taşıyan varlık veya nesnelere bakmanız lazım.artık bu devirde yazık ya. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 bu saçmalıklarla dini kirletmeyin bari.böyle şeylerden dolayı din alay konusu oluyor.Allahı arayacaksanız bazı garip şekillrde değil o şekilleri taşıyan varlık veya nesnelere bakmanız lazım.artık bu devirde yazık ya. saçmalık dediğin senin gibiler alahın isminin bazı yerlerde yazılması alay konusumu bunlar ıspatlanmış aslı olan resimlerdir senin saçmalık diye baktığın şeylerde rabbimizin adı yazıyor işte senin gibiler yüzünden din bu boyuta geliyor asıl saçmalık sen ve sen gibiler Alıntı
Φ Azure Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 oralarda hiçbişey yazmıyor ve islam dininin bununla bir alakası da yok. orda siz ne görmek isterseniz onu görüyorsunuz.sizin gibi saf insanlarla eğlenmek için bunları hazırlayanlar, uyduranlar utansız ne diyeyim.birisi bişey uydurdumu mutlaka bir inanan çıkıyor işte. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 oralarda hiçbişey yazmıyor ve islam dininin bununla bir alakası da yok. orda siz ne görmek isterseniz onu görüyorsunuz.sizin gibi saf insanlarla eğlenmek için bunları hazırlayanlar, uyduranlar utansız ne diyeyim.birisi bişey uydurdumu mutlaka bir inanan çıkıyor işte. bana hakaret etme saf deme hakkını sana kimse vermez işte senin gibiler varya dinimizi bu boyuta taşıyanlar . Alıntı
Φ Azure Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 gerçekler acıdır ve dost acı söyler.malesef gerçek bu.islamın bu hale gelmesi burama kadar geldi bu yüzden aşırı tepki vermiş olabilirim ama din düşmanı birisi benim söyleceğiklerimin 10 katını söyler veya alay eder bunu görmeniz gerekiyor artık. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 İşte böyle arkadaşlar, Boşuna demiyoruz bazı insanlar emperyalizme (sömürüye) hizmeti bilerek ya da bilmeyerek yapıyorlar diye. Bu mesajları buraya yazan arkadaşımız emperyalizmin bilinçli yerli işbirlikçisi. Özellikle insanların hassas bir noktasını keşfetmiş, balıkla yumurtayla insanları uyutmaya çalışıyor. Bu şekilde hitap edip saf insanları kazandıktan sonra gelsin diğer uyutmacalar. Yeterki insanların beyinlerini bir kez çeldiğinin farkına varsın. Cumhuriyet, demokrasi, laiklik, türban, insan hakları eleştirileri de sırada. Amaç; İnsanları boş şeylerle oyalayıp bilimden, üretimden kopuk bir nesil oluşturmaya çalışmak. Amaç; ayakta kestiren, süper güçler için şamar oğlanı bir toplum oluşturmak. Bunun en iyi örneğini İsrail ve Araplar'da görüyoruz. Bir kaç senede bir tokatlanıyorlar. Arkadaşlar, bu arkadaşımızın batıl ve içeriği bir hiç olan mesajları ile etkilenmeyiniz lutfen. Allah mesaj göndermek istese eğer bütün dünyanın TV yayınlarını keser ekrana yazacağını yazar. (!) Daha somut daha etkileyici olur.(!) Halkımız böyle aldatmacalara "karanlıkta göz kırpmaca" diyor. Arkadaşımız yararlı bir iş yapacaksa halkımıza, üretime yönelik, medeni ahlaka yönelik, kardeşliğe yönelik mesajlar yazsın. Bizde kıymetli fikirlerinden yararlanıp toplumca ileriye giderek emperyalizmin karşısında güçlü bir toplum oluşturalım. Çok çok daha yararlı iş yapmış olur bu şekilde. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 benim yaptığım bir kaç resim koymak oldu aslı olan resimler kısa bir şey madem inanmıyorsunuz benim kuzenimin ensesinde doğuştan arapça allah yazısı var böle bir şeyin olabileceğine inandığım içinde bu resimleri koydum ben allahın varlığına birliğine inanan biriyim benim için allah her yerde bunu bilir bunu yaşarım Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 benim yaptığım bir kaç resim koymak oldu aslı olan resimler kısa bir şey madem inanmıyorsunuz benim kuzenimin ensesinde doğuştan arapça allah yazısı var böle bir şeyin olabileceğine inandığım içinde bu resimleri koydum ben allahın varlığına birliğine inanan biriyim benim için allah her yerde bunu bilir bunu yaşarım Kuzeninin gözlerinden öperim mutlak iyi ve sempatik birisi olmalı. Allah bula bula senin kuzeninin ensesini mi buldu. İnsanlara böyle boş ve yanıltıcı mesajları vermeyi bırak lutfen. Yapılacak binlerce yaralı işlerimiz var toplum olarak. Bir de o resmi koyarak duygu, inanç sömürüsü yapıver bari... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Kuzeninin gözlerinden öperim mutlak iyi ve sempatik birisi olmalı. Allah bula bula senin kuzeninin ensesini mi buldu. İnsanlara böyle boş ve yanıltıcı mesajları vermeyi bırak lutfen. Yapılacak binlerce yaralı işlerimiz var toplum olarak. Bir de o resmi koyarak duygu, inanç sömürüsü yapıver bari... bana bak yalan sölemeyi yalan şeyleri yazmayı asla sevmem duygu sömürüsünü kime yapıcam senin gibileremi senin gibilere duygu sömürüsü bana ne kazandırır yada kimi kandırırben sizin gibileri kandırıcam diye rabbimin huzuruna çıkacak haysiyette onurda birisi değilim Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 bana bak yalan sölemeyi yalan şeyleri yazmayı asla sevmem duygu sömürüsünü kime yapıcam senin gibileremi senin gibilere duygu sömürüsü bana ne kazandırır yada kimi kandırırben sizin gibileri kandırıcam diye rabbimin huzuruna çıkacak haysiyette onurda birisi değilim Kızmaca yok ! Hemen dağıtıveriyorsun. Sizlerin bir başka zaman söylediklerinize göre de Allah Kur'an'da yeteri kadar her şeyi söylemiştir. Yetmedi Peygamberin söyledikleri de cabası. Bunlar yetmedi şimdi de balık, yumurta, kuzenin mi ? Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 sessizliğin kızı; kafana takma bunları sen burda besmele çekersen,şeriatçı ilan edilirsin ayet yazaya kalkarsan vatan haini ilan edilirsin resim göstermeye çalışırsan ilim-bilim düşmanı,yobaz biri ilan edilirsin.. kafana takma sen... msjlar gereken yerlere ulaşmıştır zaten... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Arkadaşlar üstü kapalı yuvarlak sözlerle eleştiri yapacağınıza.. Tek tek kelime kelime, uyutan kim uyutulan kim bu resimlerin zararı ne yazınız.. Tek tek lütfen.. Ateistleri bu tip resimler elbete rahatsız edecektir.. Fakat inananlara ne oluyor.. Biz sadece Allahın varlığının kanıtı bu resimlerdedirmi diyoruz.. O heryerde tecelli etmiştir görebilene..!! Ama böyle ıspatlanmış ve hayret verici resimlerde ayrı bir güzellik katıyor.. Paylaşımın için çok teşekkürler Burcu.. Saygılar-sevgiler... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Kızmaca yok ! Hemen dağıtıveriyorsun. Sizlerin bir başka zaman söylediklerinize göre de Allah Kur'an'da yeteri kadar her şeyi söylemiştir. Yetmedi Peygamberin söyledikleri de cabası. Bunlar yetmedi şimdi de balık, yumurta, kuzenin mi ? alahın varlığına birliğine inanan biriyim.bir şeyi gözünle görmeden inanma derlerya bende gözlerimle gördüm ve inanıyorum senin inanıp inanmaman beni bağlamaz.inansanızda inanmasınızda bana ne kazandırır benim sevabımı veya günahımı sanamı verir.veya seninkini banamı Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Arkadaşlar üstü kapalı yuvarlak sözlerle eleştiri yapacağınıza.. Tek tek kelime kelime, uyutan kim uyutulan kim bu resimlerin zararı ne yazınız.. Tek tek lütfen.. Ateistleri bu tip resimler elbete rahatsız edecektir.. Fakat inananlara ne oluyor.. Biz sadece Allahın varlığının kanıtı bu resimlerdedirmi diyoruz.. O heryerde tecelli etmiştir görebilene..!! Ama böyle ıspatlanmış ve hayret verici resimlerde ayrı bir güzellik katıyor.. Paylaşımın için çok teşekkürler Burcu.. Saygılar-sevgiler... ben teşekkür ederim sedat Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Biz bilimsel görüşlülerin (ateistlerin (öyle çağrı yapıyorsunuz madem)) tek rahatsız olduğu şey ; Halkımızın milletimizin yüzlerce acil sorunları varken. Dünyadaki yüzlerce insanın emperyalizmin yaptırımlarıyla ölüp can çekişirken. Toplumumuzun, insanların, balık, yumurta ve enselerdeki şekillerle batıl fikirlerle uyutulması. Bunlar sömürünün emperyalizmin işine yaramakta. Aydın, üretime yönelik bir toplum olmamızı engellemekte. Onların ekmeğine yağ sürülmekte. Geri bir toplum olmamıza sebep olmakta. Bizler Atatürk'ün emenetçileriyiz. Varımız yoğumuz halkımızın aydınlanması için. Somut sorunları için. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Sevgili bilimselci şuan konumuz din ve bu topicin konusuda o resimler.. Öyle bir yazmışsınızki sanki bütün olanlardan müslümanlar sorumlu.. Evet sorumluluk bütün insanlığın ve üstümüze düşeni yapmaya çalışıyoruz.. Bizde halkın aydınlatılması için çalışıyoruz ha şimdi buraya bu resimler eklenince günah keçisimi oluverdik... Dinin ilk emri "oku" dur zaten.. Herşeyin yeri ve zamanı ayrıdır.. Bilimsel araştırmalar, ar-ge, yeni keşifler yeni buluşlar hepimizin özlemi.. Saygılar.. Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Biz bilimsel görüşlülerin (ateistlerin (öyle çağrı yapıyorsunuz madem)) tek rahatsız olduğu şey ; Halkımızın milletimizin yüzlerce acil sorunları varken. Dünyadaki yüzlerce insanın emperyalizmin yaptırımlarıyla ölüp can çekişirken. Toplumumuzun, insanların, balık, yumurta ve enselerdeki şekillerle batıl fikirlerle uyutulması. Bunlar sömürünün emperyalizmin işine yaramakta. Aydın, üretime yönelik bir toplum olmamızı engellemekte. Onların ekmeğine yağ sürülmekte. Geri bir toplum olmamıza sebep olmakta. Bizler Atatürk'ün emenetçileriyiz. Varımız yoğumuz halkımızın aydınlanması için. Somut sorunları için. ozaman biraz falso ver ve başka bir sayfaya gir,örneğin güncel konulara... dini konulara girip,milleti din hakkında getirdiği resimlerle suçlayamaz kimse... o dediğin somut sorunlar için biz de uğraşıyoruz... ama o somut sorunlar imanla temellendirilmeden bi fayda vermez...bakınız amerika... saygılar... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Biz bilimsel görüşlülerin (ateistlerin (öyle çağrı yapıyorsunuz madem)) tek rahatsız olduğu şey ; Halkımızın milletimizin yüzlerce acil sorunları varken. Dünyadaki yüzlerce insanın emperyalizmin yaptırımlarıyla ölüp can çekişirken. Toplumumuzun, insanların, balık, yumurta ve enselerdeki şekillerle batıl fikirlerle uyutulması. Bunlar sömürünün emperyalizmin işine yaramakta. Aydın, üretime yönelik bir toplum olmamızı engellemekte. Onların ekmeğine yağ sürülmekte. Geri bir toplum olmamıza sebep olmakta. Bizler Atatürk'ün emenetçileriyiz. Varımız yoğumuz halkımızın aydınlanması için. Somut sorunları için. sen o zaman halkının acil sorularına cevap ver buraya sadece bir resim konuldu bakmakla kalabilirsin yazmanada gerek yoktu olduki yazdın kısa bir yorum yazabilirdin hakaretsiz şekilde sen en güzeli git yorum yapılacak konular var oralara yaz. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 teşekkürler sessizliğin çiçeği , yeryüzünde düşünen insanlar için Allahın varlığına birliğine ilşkin deliller vardır , sen bakma fosil araştıran fosilleşmiş beyinlilere onların kafalarına doldurulanlara , ALLAH HAKİMDİR ABES İŞ YAPMAZ saol çok teşekkür ederim Alıntı
Φ Multi Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Biz bilimsel görüşlülerin (ateistlerin (öyle çağrı yapıyorsunuz madem)) tek rahatsız olduğu şey ; Halkımızın milletimizin yüzlerce acil sorunları varken. Dünyadaki yüzlerce insanın emperyalizmin yaptırımlarıyla ölüp can çekişirken. Toplumumuzun, insanların, balık, yumurta ve enselerdeki şekillerle batıl fikirlerle uyutulması. Bunlar sömürünün emperyalizmin işine yaramakta. Aydın, üretime yönelik bir toplum olmamızı engellemekte. Onların ekmeğine yağ sürülmekte. Geri bir toplum olmamıza sebep olmakta. Bizler Atatürk'ün emenetçileriyiz. Varımız yoğumuz halkımızın aydınlanması için. Somut sorunları için. Kardeşim o zaman sen ne diye bu foruma yazı yazıyorsun.. Gidiniz o zaman milletin başka sorunlarıyla ilgileniniz.. ne diye bu forumda senin tabirinle uyutulmuş insanların arasında yazı yazmakla vakit kaybediyorsun.. Hadi ne duruyorsun bu milletin sana ihtiyacı var Alıntı
Φ selef_61 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 selamunaleyküm arkadaşlar sessizliğin kızı bu resimlerin aynısı bendede var.bende inanıyorum bunlara.hakikaten doğru.zaten allah inancı olan birisi bunları inkar etmez.sen ne güzel bişey yapmışsın ama bazı bilmediği halde bilmişlik yapan insanlar nedense bunu inkar ediyorlar.sadece sana değil başka doğrulara da bişey bulup inkar ediyorlar.halbuki sorup öğrenseler iş bu boyutlara gelmeyecek.ben bişey sormak istiyorum.bu bilmiş insanlara daha ne kadar inkar edebilirsiniz gerçekleri diye sormak istiyorum.inşallah cevaplarlar hepiniz allaha emanet olun allahın selamı üzerinize olsun amin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Bırakın bu resimleri.. Mesela ben normal şartlar altında.. Buraya, dinimiz bu rengin mavi olduğunu söylüyor yazsam ve yanına mavi renk koysam.. Sırf işin içine din girdiği için o mavi değil yeşil deme ihtimalleri vardır.. Dinimizde buna küfr-ü inadi denir.. Yani yaratanın varlığına kalben inansa bile onu inkar etmek için elinden geleni yapar... Bu yüzden üzerinde fazla durulacak bir mesele değildir.. Zaten bu tip tartışmaların baştan sona hepsinde bu örnekleri görmek mümkündür.. Mesela en basitinden.. Tasarım olduğu ve bir tasarlayıcısı olduğu aşikar olan her şey'in, tesadüfen oluştuğu yada zorunluluktan (ne demekse bu) oluştuğu iddasında bulunmalarıdır.. Saygılar.. Alıntı
Φ Thebeliever Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 2. 26.Şüphesiz Allah, bir sivrisineği de, ondan üstün olanı da, (herhangi bir şeyi) örnek vermekten çekinmez. Böylece iman edenler, kuşkusuz bunun Rablerinden gelen bir gerçek olduğunu bilirler; inkar edenler ise, "Allah, bu örnekle neyi amaçlamış?" derler. (Oysa Allah,) Bununla birçoğunu saptırır, birçoğunu da hidayete erdirir. Ancak O, fasıklardan başkasını saptırmaz. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 selamunaleyküm arkadaşlar sessizliğin kızı bu resimlerin aynısı bendede var.bende inanıyorum bunlara.hakikaten doğru.zaten allah inancı olan birisi bunları inkar etmez.sen ne güzel bişey yapmışsın ama bazı bilmediği halde bilmişlik yapan insanlar nedense bunu inkar ediyorlar.sadece sana değil başka doğrulara da bişey bulup inkar ediyorlar.halbuki sorup öğrenseler iş bu boyutlara gelmeyecek.ben bişey sormak istiyorum.bu bilmiş insanlara daha ne kadar inkar edebilirsiniz gerçekleri diye sormak istiyorum.inşallah cevaplarlar hepiniz allaha emanet olun allahın selamı üzerinize olsun amin teşekkür ederim allahın selamı seninde üzerinde olsun Allaha Emanet Ol Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.